Recarosare, Sfaturi si informatii utile
![]() ![]() ![]() |
Recarosare, Sfaturi si informatii utile
catran |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Doar Bine ai revenit si Spor la treaba ... ca nu prea stiu mare lucru despre recarosare
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Cel mai simplu este sa aduci o masina de afara, sa o bagi in tara ca piese, pui motorul tau pe ea si te duci la RAR si ti-o omologheaza artizanal.
Si daca poti, ia una cu AC pe ea, faza 2. Gasesti ieftin pe Mobile.de This post has been edited by b06fcn: 16 Apr 2007, 11:05 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
in 4 luni de cand am masina si eu am avut parte de tot felu de defecte .........am sa le enumar si eu ce am lucrat in 4 luni
-cablu ambreiaj -placute frana -bujii -garnitura capac culbutori -rupt cadru motor (acum e sudat provizoriu pana il inlocuesc) -filtru aer si defecte care (probabil)urmeaza sa fie remediate -defectiune la electromotor(probabil periile) -pompa de benzina(se opreste in drum bat pe el cu un patent si mere iar ![]() -toate 4 amortizoare varza -ditamai joc la directie -probabil si bucsi si pivoti asta fiind zise ...................mam gandit la ultima solutie RECAROSAREA ii binevenit topicul .........luna ce vine tre sa ajung pe la RAR ca imi expira ITP-u si daca aflu ceva o sa scriu aici..... |
--------------------
Renault
21
GTS-1989 1721MPI 69kw
- HD75LEX
|
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b06fcn @ 16 Apr 2007, 10:43) Cel mai simplu este sa aduci o masina de afara, sa o bagi in tara ca piese, pui motorul tau pe ea si te duci la RAR si ti-o omologheaza artizanal. Si daca poti, ia una cu AC pe ea, faza 2. Gasesti ieftin pe Mobile.de sa nu-mi fie cu suparare dar faza 2 e urat cu spume nu are nici o linie nimic raman la modelul asta e deosebit dupa cum stii nu am nici o emblema nimic pe ea decat"forum.reno.ro" si ma amuz teribil cand vine cate un "ursuletangiu" sau alt pusti deasta cu BMW si AUDI in sange si imi spune...tu cu opel "te dai" cu mine ma? sau... ce ma crezi ca astia de la peugeot au facut masini de "fuga"? sau...ce e asta?Fooord? e tare rau voi mai gusta cativa ani buni din placerea de a vedea nestiutori cum se "unfla" pe langa catranitza mea astept cu nerabdare mai multe informatii la omologare artizanala se percepe cumva acea TAXA DE PRIMA INMATRICULARE? DE FAPT ASTA IMI ESTE SINGURA TEMERE IN A ADUCE O MASINA DEAFARA SI A O TRECE PE TALONUL MEU CU JXM ![]() This post has been edited by catran: 17 Apr 2007, 13:26 |
--------------------
renault
21 ts
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
1. Nu se percepe taxa de prima inmatriculare, pentru ca tu aduci o masina pentru piese. Vezi cu nenea de la Lemofrance daca nu te poate ajuta. Sau, daca pleci sa aduci masina, vii cu ea pe roti pana in Ungaria si la vama o pui pe o remorca...facand actele ca pentru piese de schimb;
2. Faza cu aia care se umfla ca sa aiba de unde se desumfla dupa aia, este, intr-adevar, priceless... 3. Un sfat : merita sa iei un 21 faza 1 doar daca arata extrem e bine. Daca nu, poti aduce o faza 2, care sta ceva mai bine la capitolul instalatie electrica, dotari (posibil AC, servo-directie etc). Daca nu iti place linia de la faza 2 (fata este cam naspa, en effet), poti pune elementele de faza 1 (aripi fata, faruri, bara, capota). 4. Atentie : nu orice model, ci doar cel cu motor 1,7 litri sau de 2,0 litri transversal. This post has been edited by b06fcn: 17 Apr 2007, 14:42 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Salut.Eu ti-as recomanda un faza 2 (nu ca am eu dinala si fac reclama)dar tabla e mult mai bine tratata( a mea e galvanizata) ca la faza 1,interiorul e mai modern,cel putin bordul e mai frumusel chiar daca tot ca raftul din camara lu' buna arata
![]() ![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
b06fcn |
![]()
|
Tabla e galvanizata la toate, este de fapt supusa unui proces de cataforeza. Cel putin a mea, faza 1 din 89, asa este si nu are rugina decat in locul unde a fost lovita si reparata...pentru ca nu au facut-o bine.
Diferente intre faza 1 si 2 sunt doar stilistice (alt bord, ceva ma bine dotate inca de la nivelul de intrare in gama (GTL/GTS), materiale ceva mi placute la atingere)si dpdv al imbuntatirii motoarelor. Faza 2 arata urat in fata daca nu are si proiectoare, in timp ce faza 1 pare mai agresiva. Degustibus, cum ar zice latinii... Oricum, bune masini, mai ales daca ai grija de ele... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
catran |
![]()
|
tabla-i tabla la ambele
am vazut r21 ph2 combi mai cazut ca unele ph1 (vezi nevada si gts-urile orig) deci nu e obligatoriu sa iei phase 2 pt. tabla l-as lua pt. electrica(ce-i drept) pt. dotari si alte detalii in mare parte este aceeasi masina pt. cei ce admira VOLGA si alte tancuri vor spune clar ca ph1 "is nice" e treaba cu "gusturile ..." dar sa revenim on topic din cate am inteles la vama poti sa intri in tara atat pedestru cat si "calare" ca nu te mai intreaba nimeni nimic varianta este confirmata de unul din amicii mei care a plecat in interes de serviciu in Germany si s-a intors cu alti 2 colegi si cu 2 masini in plus nu i-a intrebat vamesul decat de buletine modalitatea de justificare la RAR este foarte importanta acolo mi-e teama sa nu ma ia de taxe. |
--------------------
renault
21 ts
|
b06fcn |
![]()
|
Cristi, cel mai bine suni la vama si intrebi care e faza cu taxa pe prima inmatriculare. Dar, cum nu are regim de taxa vamala stricto-sensu, nu cred ca ai de ce sa te sperii. De aia iti ziceam sa aduci insa masina pe platforma, sa se vada ca e pentru piese.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
catran |
![]()
|
deja ma bag in prea multe detalii
s-a rezolvat cu intratul in tara mai sunt 2 probleme 1. de la nemti,sau alti europeni daca iei un "cazan" de la ei iti mai emit numere si asigurare pe el in asa fel incat sa-l poti scoate din tara fara sa il urci pe platforma? 2. la RAR recarosarea (reinmatricularea)ramane distincta fata de inmatriculare? la reinmatriculare sunt 2-3 cazuri schimbare de propietar schimbare de talon inmatriculare a unui auto ce a fost radiat din romania schimbarea de caroserie este "reimnatriculare" avand in vedere ca nu este piesa de schimb? multam |
--------------------
renault
21 ts
|
catalin_cata |
![]()
|
![]() catalin Group: Members Posts: 175 Joined: 20 February 09 From: botosani ![]() |
salut.am si eu un 19 chamade faza 1 si vreau unul faza 2 .dar am vazut ca si 19 sedan sau bellevue au aceeasi farma si sincer r19 bellevue are mai multe optiuni.as vrea sa stiu daca merge????
5 Jan 2010, 11:10: ??????? ceva sfaturi??????? This post has been edited by catalin_cata: 5 Jan 2010, 11:10 Attached thumbnail(s) Imagine050.jpg ( Size: 246.94k ) Number of downloads: 6055 __rICjWgBG0___KGrHqUOKiEEryjidLy5BK_VeTiYkw___27.jpg ( Size: 69.61k ) Number of downloads: 5935 |
--------------------
renault
19 chamade
1995 s renault 19 chamade 1.8s
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
cel mai simplu este sa intrebati la RAR.
sint interesati ca seria de caroserie (partea prima )sa fie la fel,tipul de caroserie la fel,va duceti cu masina veche,o fotografiaza si va spun ce puteti lua.Ideal sa veniti si cu seria de caroserie a celei ce vreti sa o luati. Va trebuie factura de la un service autorizat sa faca recarosari (modificari la caroserie), Toata tarasenia se duce pe la 2000 ron .(+/-) |
--------------------
renault
Rx4
benzina 2001
- b
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:12 |