MERGETI de 1 mai la bulgari?, foarte avantajos zic eu
![]() ![]() ![]() |
MERGETI de 1 mai la bulgari?, foarte avantajos zic eu
george_moga |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
4 zile 65 de Euro, hotel Perla.
http://www.goldensands.bg/perla/ |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Plec la Munte de 1 mai, la bulgari cam prin iunie iulie
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Ducesica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
@pastrama_stelistu
Buna, de unde ai gasit oferta asta si ce are inclus in ea? Ma intereseaza si pe mine ptr vreo 3-4 camere. Mersi |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA CLIMA
- B-89-NLP
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu stiu exact care-i treaba cu oferta ca nu m-am ocupat io. Mergem trupa mare si nu m-a interesat ce si cum. Da intreb zilele astea si te anunt.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
georgio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 April 07 ![]() |
vedeti sa nu patiti ca cei ce au fost de paste la BULGARI " nu prea au avut serviciile promise"
|
--------------------
renault
clio simbol 1.4
2001
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Se intampla destul de rar asta, pentru ca pana la urma iti contractezi sejurul printr-o agentie care poate fi trasa la raspundere.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
" nu prea au avut serviciile promise"
Din ce am vazut acolo, si din ce am citit si pe alte forumuri, putini nu au avut serviciile promise. Problema ca in marea majoritate a cazurilor, au fost diferite de ce si-a imaginat fiecare ca va avea. De exemplu, piscina promisa , a fost, insa cat de calda a fost apa in ea, a depins intr-adevar de hotel. In cazul in care atunci cand ajungi acolo, si nu mai ai loc in parcarea hotelului, poate fi o problema. Insa in nici un anunt nu am vazut : ".parcare suficienta pentru toti" Se pare ca la anumite restaurante- hoteluri ( am citit un singur comentariu de acest fel ) nu au fost lucrurile OK. La restul, de bine. Iar modul in care au prezentat televiziunile noastre : cel putin ciudat. la fel, anumite articole in ziar. Exemplu de interviu: o femeie intrabata, raspunde "Sa mananc de pasti fasole ?" Nu spune a fost bine, a fost rau, sau a fost un singur fel , sau 50 de feluri. A fost si la noi la hotel fasole, dar nimeni nu te obliga sa mananci, asa cum nu te obliga nimeni sa mananci miel sau oua rosii ( care erau langa fasole si alte zeci de feluri). |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
Gheorghe Dracu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Din Bucuresti pana pe litoralul bulgaresc inteleg ca sunt mai multe variante:
- prin Giurgiu-Ruse-Sumen-Varna - prin Calarasi-Silistra-Dobric-Varna - prin Mangalia-Vama Veche-Varna Toate au avantaje si dezavantaje conform hartii. Pentru ca nu am fost niciodata si vreau sa merg de 1 Mai va rog sa imi spuneti care e cea mai buna varianta. |
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
de hotelul Elena de 4* a auzit cineva?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
3 nopti, all inclusive, 2 adulti si un copil la Nessebar, Ifa Beach Hotel****, cam 200 euro, plecare pe 27, intoarcere pe 30 (ca sa evit aglomeratia de pe 1 si sa mai prind o zi de odihna acasa).
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Ducesica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
a fost cineva la nisipurile de aur la hotelul iberostar, in nordul statiunii? vreau sa plec de 1 mai.
mersi |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA CLIMA
- B-89-NLP
|
|
ZenoDog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 April 07 ![]() |
salut
vreau sa merg si io cu masina de 1 mai pana la veliko turnovo se iese pe la ruse intrebarea este : pot sa ies cu dacia nova motor gti (euro2) ???? |
--------------------
DACIA
NOVA
an 2000 motor 1.6 gti
- b 30 grv
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
poti sa iesi si cu Trabant daca ai RCA.
poate ne intalnim pe la Nisipurile de Aur la o bere. ce ziceti ? eu plec de samabata si ma intorc pe 1 Mai. pe la Giurgiu, ca mai prind si 70km de autostrada. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
eu merg la Kempinski. 324 euro am platit 2 persoane , 4 nopti. sper sa nu ma plictisesc
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
n-am auzit de statiunea asta...
si ce iti da in banii astia ? eu m-am ferit de all-inclusive... nu inteleg ce inseamna "all"... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
nu nu
![]() |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine merge in perioada 3-6 mai la nisipuri?
Plec joi dimineata la ora 7 pe autostrada A2. Si o intrebare care cred ca a mai fost pusa:masina leasing pe firma:documente necesare?(delegatie de la firma de leasing legalizata)cum ca eu sunt soferul, mai imi trebuie si o delegatie de la firma care foloseste autoturismul?....sau e suficienta aceasta delegatie? Zic asta deoarece pe acesta delegatie apare si numele firmei si numele meu si nr autoturismului....etc,nu este suficient sau mai trebuie ceva? Cu multumiri un incepator in afara spatiului romanesc! |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(justy @ 17 Apr 2007, 18:52) Salut, Am auzit eu ![]() Elena are patru stele si le merita cu prisosinta. Daca ai all-inclusive beneficiezi de urmatoarele (cel putin asa am avut eu) - trei mese pe zi cu tot ce doresti (zeci de feluri de mancare) - doua gustari pe zi (intre mesele principale) - sandvisuri calde, sucuri, cafea, fructe, fel de fel de prajiturele si piscoturi - mai ai trei trei baruri unde poti sa "bagi" bere si vin (doar produse in Bulgaria) pana nu mai poti. Bauturile de import se platesc. La fel, sucurile intra in all-inclusive (sunt de la dozator) Mai ai piscina acoperita, sala de sport, sauna (cu plata). Ai cabinet medical in hotel (Doamne fereste!, sa n-ai nevoie!) Hotelul e super, mobilierul e nou, ai seif in sifonier, baia e super dotata, etc. Anul trecut era proaspat renovat si nu cred ca s-a deteriorat intre timp. TIP1: Cum intrii in statiune sa o tii pe primul drum spre dreapta. Hotelul se afla aproape de capatul statiunii. TIP 2: Daca faci o excursie spre Varna, la vreo 3-4 km de la Nisipuri ai sa gasesti un indicator pentru Manastirea Aladja. Fa-ti timp intr-o dimineata (mi se pare ca luni e inchis) si du-te....e super - chilii sapate in calcare, are si un mic muzeu, mai e un drum prin padure spre "catacombe" (acolo sa ai grija sa nu-ti cada pietre in cap - sunt si indicatoare in sensul asta) etc. Chestia este ca putini turisti stiu despre manastire si bat drumul pana la bulgari fara sa vada unul dintre primele lacasuri crestine din Dobrogea (sau Dobrudja ![]() Dupa vreo doi km de la indicator ai sa gasesti o parcare. Manastirea se afla in partea stanga a parcarii, dupa nenea care vinde suveniruri (se vad acolo treptele care merg spre deal). Multi gresesc si o iau pe drumul "semiforestier" din partea dreapta. Distractie placuta! Daca ai intrebari iti stau la dispozitie... This post has been edited by bog70: 23 Apr 2007, 21:41 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
Matei |
![]()
|
multumim pentru sfaturi ! la Balcik ai fost ? ma gandeam sa fac o excursie de o zi ca sa vizitez resedinta reginei Maria. merita oare ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
@Dan98 - Felicitari pentru alegere. Hotelul Kempinski este un hotel formidabil dupa parerea mea, are doar 756 camere
![]() P.S.: Sa bei si pentru mine o bere Kamenitza ![]() This post has been edited by zapata: 24 Apr 2007, 08:54 |
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Nisipuri, 118 euro (taxa 5e si asigurarea incluse) Hotel Atlas 4 nopti 4* all inclusive
Voi sta la coada spre iesire din Vama Veche, vineri. Se bea o bere in zona? This post has been edited by Chipu: 24 Apr 2007, 09:30 |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(Matei @ 24 Apr 2007, 00:35) Eu spun ca merita. Am fost anul trecut. Acolo ai de vizitat doua chestii, care se si platesc separat si nu poti plati doar una dintre ele: "castelul" si gradina botanica. Ambele merita, dar nu te astepta sa cazi pe spate. Presupun ca deja totul e inflorit in gradina botanica si e frumos. Au baietii cactusi, diferite flori, copaci rari...domeniul e si el dragut....castelul e o vila mai mare si destul de auster.... Pe mine m-au "facut" la parcarea cu plata de peste drum de aleea care ajunge la castel. Mi-au luat vreo 4 euro pentru trei ore de parcare ![]() Am intalnit si un taximetrist jegos, pe care l-am intrebat unde e castelul cand ma invarteam prin oras, si care mi-a cerut cinci euro ca sa mearga el inaintea mea si sa ma conduca. Am gasit castelul fara ajutorul taximetristului la vreun km si ceva de locul in care eram.... Schimbul valutar era de Pastele asta cam asa: - 1 euro - 1.95 leva - 1 milion de lei - 52-53 de leva Nu ma intrebati de benzina/motorina ca nu stiu. Am facut plinul la iesire in Mangalia si apoi la intors la Medgidia. Am iesit prin Vama Veche si m-am intors pe la Negru Voda. Vezi ca am descris drumul de intors in alt topic (ceva de genul "pe unde spre Albena"). Daca aveti GPS la bulgari nu-l veti putea folosi decat pe drumurile principale (unde stie si limitarile de viteza, cel putin la MioMap). Cum intrati in Varna va avertizeaza ca sunteti intr-un "loc izolat" ![]() Intreba cineva daca poate merge cu SuperNova ![]() This post has been edited by bog70: 24 Apr 2007, 10:39 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
justy |
![]()
|
cum pot afla numarul de telefon de la hotelul madara din golden sands, pentru a verivica rezervarea facuta prin agentie?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
hotel.madara@goldensands.bg
http://www.goldensands.bg/madara/ |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
justy |
![]()
|
multumesc, am sa le trimit un mail, sper sa raspunda
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Detin o masina cumparata in leasing si vreau sa pleca de pe 29042007 pana pe 01051007 la Bulgari. Am cerut de la societate de leasing o imputernicire ptr Bulgaria pentru perioada respectiva pe care am si obtinut-o prin email.
Intrebarea mea este trebuie sa o legalizez sau sa o traduc? Ea scrisa in limba engleza! Si mai am o problema nu detin cartea verde deoarece RCA-ul a fost facut anul trecut si nu se emitea atunci aceasta polita de asigurare - CarteVerde cu RCA... ce fac in aceasta conditie? Merge si cu RCA-ul normal? Atasesz ce mi-au trimis: Attached thumbnail(s) imputernicire.JPG ( Size: 49.55k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la firma care ti-a facut rca si cere carte verde, ti-o dau gratuit de azi pana la expirarea politei; fara carte verde nu poti iesi inca, din tara.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(georgio @ 15 Apr 2007, 12:27) Depinde de cine le promite...bulgarii sau agentiile romanesti... Ai nostri mai infloresc un pic situatia. Anul trecut am stat in hotel cu o familie de romani. Noi cu doi copii, ei cu doi copii. Ambii am platit acelasi pret. Noi superincantati, ei nemultumiti. Diferenta? Doar ca noi luasem bilete printr-o agentie bulgareasca, ei prin una de prin provincie, care se pare ca le promisese de banii astia mai mult de "marea cu sarea". Promisiuni (n-am inteles in ce constau) facute doar verbal probabil, ca voucherele noastre aratau exact la fel. Asa ca nu cred ca bulgarii au vreo vina in treaba asta. Daca operatorii nostri va promit servicii care mai de care mai deosebite, n-aveti decat sa-i puneti sa le treaca si in voucher sau macar sa incheie un contract. Mai precis, sa dau un exemplu apropo de ce ziceam mai sus. Oftica mare pe astia, ca ei intrebasera daca au frigider in camera. Lor li s-a raspuns doar ca "da", noua ca "da, dar e pe bani". Si tot asa... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Cum a fost?
Cati ati fost opriti militienii? Eu m-am ales cu 3 puncte penalizare (un radar la venire, langa Costinesti) si le-am omorat un maidanez bulgarilor ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 14:05 |