cub, ce viteza are
![]() ![]() ![]() |
cub, ce viteza are
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Baaaa...da-l dreacu!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
freak show
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vede prin acea bentiță, de aia filmează contra luminii...
Oricum e tare... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Bineee maaaa
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Stie pe de rost miscarile.De aia isi pune bentita dupa ce isi aseaza cubul in pozitia dorita.Altfel nu-mi explic.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca vede prin bentita aia, e tare tipul. Eu nu am reusit mai mult de 2 fete, pe la 7-8 ani.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am un cub din asta de cand aveam vreo 10 ani...inca mai caut combinatia castigatoare... ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, ca lui nu cred ca ii creste salariul saptamanal...
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
E tare tipul, oare cati ani de antrenament i-au fost necesari? Sau luni...
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Flo_07 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 April 07 From: Brasov ![]() |
![]() Este filmat in timp ce el strica cubul bine facut si redat invers ![]() Urmariti-i degetele in timp ce examineaza cubul, o sa vedeti ca are cateva frame-uri in care degetele se misca "anapoda"/"non-natural"/ nush cum sa ma exprim! Dar ca si idee este excelenta. Am vazut un filmuletz dar in care a executat tipul acelasi lucru cu degetele de la picioare... Bineinteles aceeasi tehnica ca si aici. |
--------------------
Logan
Prestige 1.6 16v
2007 - GRICO
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu fac un cub d-asta in cateva minute.
A...cu o surubelnita plata bineinteles. ![]() This post has been edited by Diac: 15 Apr 2007, 18:38 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
- BN-##-###
...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Este filmat in timp ce el strica cubul bine facut si redat invers"
Exact la asta m-am gandit si eu. E greu sa sesizezi unde se misca "non-natural", e destul de bine facut clipul, dar sunt convins ca asta e metoda. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(Zippy @ 12 Apr 07, 16:23) Stie pe de rost miscarile.De aia isi pune bentita dupa ce isi aseaza cubul in pozitia dorita.Altfel nu-mi explic. QUOTE(Flo_07 @ 13Apr 07, 17:52) ![]() Este filmat in timp ce el strica cubul bine facut si redat invers ![]() Urmariti-i degetele in timp ce examineaza cubul, o sa vedeti ca are cateva frame-uri in care degetele se misca "anapoda"/"non-natural"/ nush cum sa ma exprim! Dar ca si idee este excelenta. Am vazut un filmuletz dar in care a executat tipul acelasi lucru cu degetele de la picioare... Bineinteles aceeasi tehnica ca si aici. Una din cele 2 variante....altfel nu prea are cum... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(dariusz @ 16 Apr 07, 20:42) da cum naiba putea sa invete pe de rost atitea miscari? si sa le faca atit de repede? Simplu...a repetat chestia asta de o gramada de ori pana i-a reusit(probabil ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
blackout |
![]()
|
Nu e imposibil dar nu stiu cat e de real cel din clip pentru ca il face in mai putin de 60 sec. Uite aici clasamentul primilor 100 din lume care il rezolva legati la ochi. Cel mai bun are putin peste 1 min. si 20 sec...
|
--------------------
...
...
- BN-##-###
...
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Nu e deloc greu sa faci cubul.
M-am uitat,de curiozitate ,ce varsta au cei care au scris aici .Majoritatea sint nascuti dupa 1980. Cubul a aparut la noi pe la inceputul anilor '80(cred pentru ca aveam atunci 14-15 ani,cam atunci au aparut si video-urile la noi),si era unul din obiectele mult cautate la bisnitari.Era unul din putinele jocuri cu obiecte si a fost suficient sa vedem la cineva cum se face si am invatat sa il facem toti cei din gasca.Se faceau concursuri instant si eu il faceam in jur de 1 min si 20 sec si max 2 min.Si nu eram intre cei mai buni(care il faceau sub 1 min). P.S. Nu l-am mai facut de peste 20 de ani ,dar cred ca daca am un cub in mina 2-3 ore si vorbesc cu 2-3 prieteni,,contemporani" cu mine ,il fac sub 3 min,oricat ar fi de amestecat. P.S.2 Dupa cativa ani a aparut si sfera (s-a mai scris pe forum si despre cub si despre sfera}.Aia n-am stiut sa o rezolv niciodata,crescusem si schimbasem jucariile cu gagicile. This post has been edited by kostake: 17 Apr 2007, 22:07 |
--------------------
dacia
logan 1,4
- B 10 xxx
2005 laureat
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
e foarte posibil ce face nenea ala acolo.Tin minte o faza cu un amic de-al meu acum vreo 15 ani, care a avut la un moment dat o manie cu aceste cuburi, cand il intreaba cineva daca ii ia 2 min sa faca o fata.Nu pot sa va descriu fata aluia cand a vazut tot cubul facut in loc de o singura fata.
Stiu ca exista niste mutari standard, ca niste reguli si odata ce le inveti e foarte simpu sa faci tot cubul. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
blackout |
![]()
|
|
--------------------
...
...
- BN-##-###
...
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
yO_:
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 08:43 |