R25 gtx ambreaj hidraulic
![]() ![]() ![]() |
R25 gtx ambreaj hidraulic
mihailaa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
25
1985 gtx R25 GTX 1985 J7TE706 2165 cmc 89kw
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ambreiajul tau este hidraulic...adica este actionat cu lichid de frana...deci io nu pricep cum ti-au bagat aer in instalatie???
Te rog detaliaza putin ca nu prea se intelege... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mihailaa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 March 07 ![]() |
Prbl rezolvata! garnitura de la cilindru de actionare defecta. Inlocuit garnitura si este totu k.
Referitor la partea cu aer cu pompa l-am sunat pe mecanicu la care s-a reparat ultima oara masina si l-am intrebat ce a facut la ea . Romanu este inventiv si pentru a scurta ziua de munca el nu s-a mai obosit sa verifice adevarata cauza si am primit urmatorul raspuns; a facut un adaptor pe rezervorul de lichid de frana cu supapa de refulare a aerului a bagat pompa prin acest adaptor si a inceput sa dea la pompa ![]() ![]() Asa ca aveti grija pe unde reparati masinile ![]() ![]() |
--------------------
renault
25
1985 gtx R25 GTX 1985 J7TE706 2165 cmc 89kw
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat de 2 ori pana acum garniturile de la pompa de ambreiaj - dar nu are nici o legatura cu introdusul de aer compimat . Este CLAR o vorba aruncata de un asa zis mecanic auto pt a impresiona clientul ascultator.
Repet si eu - ATENTIE mare la diversii mecanici - cum le place lor sa li se spuna " NEA cutare " - prost pregatiti profesional , dar cu gura mare... |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
jonny_bravo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 March 08 ![]() |
am si eu o problema cu pompa de ambreiaj la un renault 25 pe care tocmai l-am achizitionat...eu cred ca sunt garniturile din pompa dar nu pot fi sigur. are cineva o pompa de vanzare? sau cunoasteti de unde as putea achizitiona una? raman dator. multumesc anticipat
|
--------------------
renault
r25
1988 V6 injectie 2800 cmc
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Luna trecuta am cautat eu una noua si am gasit la 460 Ron cel mai mic pret dintre toate, daca vrei incearca la AUTOBILD SRL Bucuresti - Tel. 021. 253.24.59 sau 0723.361.364, -firma serioasa, recomand ( daca ai banii astia ).
Daca nu la second hand : In Magurele- Dl Parvulescu - 0722.343.042 sau zona Berceni - in spate la Meridian, Dl Burada - 0723.303.125, Succes |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
![]() Am piesele de ceva timp si nu am nici o problema ! Recomand ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
jonny_bravo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 March 08 ![]() |
eu sunt din timisoara. merci de sugestii. in magazin am gasit si eu iar in buc pe la dezmembrari nu prea am cum sa vin pt o pompa. eventual daca are cineva de vanzare la pret mai rezonabil.raman dator
|
--------------------
renault
r25
1988 V6 injectie 2800 cmc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 13:15 |