atitudine agrsiva
![]() ![]() ![]() |
atitudine agrsiva
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Din respect pentru unii useri care m-au contactat si de care ma simt raspunzator cu raspunsuri si rezolvarea unor probleme nu parasesc forumul...altfel...
Claus,mai ai de mincat un sac de sare sa ajungi la virsta si realizarile mele... Si-l rog pe AlexV sa faca public mesajul meu prin care mi-am explicat comportamentul "aberant" de pe forum...sigur claus l-a citit ca doar l-am rugat sa i-l trimita... This post has been edited by ghetau dan: 4 Apr 2007, 17:03 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, da' tu parca erai mogherator. Cum ai ajuns de la statutu asta la cel de doctor cu 30% warn ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
50% .. in urcare
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 4 Apr 2007, 17:12) banuiesc ca foarte simplu .... s-o luat in bete cu moderatorii semnat: user cu 10% warn .... asteptam "incrementarea" ![]() This post has been edited by tarzy: 4 Apr 2007, 17:30 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
dan, ma bucur ca recunosti comportamentul aberant pe care l-ai avut in ultimele zile. din pacate explicatia nu o pot accepta.
daca aveai de postat un mesaj sau daca aveau de trimis un PM catre claus puteai sa o faci tu, nu eu. ai ales insa sa injuri. tot ce ai gresit tu e din vina lui claus!!!!???? ai fost propus moderator tocmai pentru ca aveai masina respectiva (laguna) si o pozitie buna in randul membrilor de acolo. Dupa cum a scris tiberiu.anghel intr-un mesaj, acum o sa facem o consultare si cu membrii laguna pentru viitorul moderator. cand ai plecat de la moderare l-ai lasat pe bh07xyk cu suspendare permanenta fara nici un motiv. tu acum esti suspendat pentru injuraturi, dupa cum ti-am scris si in PM. problema ta o prezinti ca fiind cu claus, dar de fapt e cu mai multi membrii de la laguna. la 50% dan s-a oprit, nu mai e nevoie sa urce. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema mentionata este inteleasa si va fi analizata.
Momentan acii se inchide |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 17:59 |