"Greierasii" din portiere!
![]() ![]() ![]() |
"Greierasii" din portiere!
lumino |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19 Europa
1992
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Salut,
Am avut si eu aceasta problema. Este din cauza chederelor de la usi. Incearca sa le daiu cu un spray siliconic. Exista asa ceva la Loctite...este un spray care dupa ce este aplicat pe partiele de cauciuc faca ca acestea sa nu mai scartie. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() Intrebare: joc in balamalele usii ai? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
renault19tse |
![]()
|
da, si asta ar putea fi o cauza ...daca ai jos in balamale este mai complicat.
Trebuie sa schimbi boltul si este foarte greu. Am facut eu asta si mi-a luat ceva timp. In prima faza incearca cu un spray. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
@renault19tse
cum ai schimbat boltul? si eu am joc la toate, mai ales la cea din fata stanga, deh, uzura mai mare... dar mi se pare ca uzura e in balamaua sudata pe stalp... |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
renault19tse |
![]()
|
Salut,
Trebuie sa mergi la un tinichigiu priceput.Eu aveam pe unul dar a pleact in Spania. Ideea este ca se demonteaza usa, se masoara exact diametrul gaurilor si se confectioneaza alt bolt. Asa mi-a facut mie dar numai un bolt a reusit sa scoata. Usa tot mai are putin joc. S-auzim de bine. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Ok, dar daca uzura e doar in balamaua de pe stalp, nu si in cea de pe usa, nu ar trebui marite gaurile de la cea de pe usa pentru a incapea boltul mai mare ?
Si din cate am vazut eu, cele de pe usa nu se pot da jos, sunt si alea sudate, iar pozitia lor e tare nasoala pentru a le lagri cu o bormasina clasica. Aici e problema mea, ca un pic de chef de-a face pe tinichigiul am, scule am, idei... cam putine la problema de fata. Merci! |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 17:38 |