Folosirea detectorului de radar.. permisa ?
![]() ![]() ![]() |
Folosirea detectorului de radar.. permisa ?
Ionutzz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 26 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1307
1999 Dacia 1307, 1557cmc, 50KW
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Search!!!!!!!!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Pai ce fel de sofer esti tu? Documenteaza-te , citeste noul cod rutier. Este permisa folosirea detectorului de radar de la 1 decembrie 2006
|
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit din diverse surse ca daca nu citesti noul cod rutier nu-ti da amenda nici un politist.
Cica amenzi se dau doar la cei care au citit "codul rutier". Cica d-aia n-ar citi lumea legsilatia respectiva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ionutzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 26 March 07 ![]() |
M-am documentat. N-ai vazut ca am precizat mai sus ca in legislatie scrie ca este permisa folosirea. Dar alti spun ca nu ar fi.
Deci pana la urma detectorul de radar este permis chiar si la vedere? sau numai ascuns ? |
--------------------
Dacia
1307
1999 Dacia 1307, 1557cmc, 50KW
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Poti sa il pui si la vedere. Nu este nici o problema. Poti sa scrii si mare pe masina. AM DETECTOR
|
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
In Ro e permis,in alte tari mai bine te documentezi...risti confiscarea masinii.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:47 |