Amortizoare, de unde iau ....
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare, de unde iau ....
adigeu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II sedan
2007 Privilege
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De fata am gasit eu de curand ceva englezesti la 180 RON bucata, QH parca erau...la magazinele de piese auto..
Apropo, vezi ca la R25 amortizoarele sunt la fel indiferent daca este diesel la benzina.. sau Phase 1 sau 2 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alexutzumik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 March 07 ![]() |
am eu orice tip de telescop(gaz.ulei.hibrid) noi noute pt orice tip de renault la super preturi aprox jumatate din pretul de magazin
|
--------------------
Renault
21 GTD
- VL - 05 - ARS
1988
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Trimite-mi pe PM o oferta pt. Megane 1.9 dCi din 2001, 75KW, ma intereseaza pe ulei.
Merci |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot am gasit topicul acesta vreau si eu sa ma lamuresc cu un lucru, Care sunt diferentele intre amortizoare : cele cu ulei , cu gaz si hibride ce avantaje si dezavantaje au acestea, si care sunt marciile bune pentru R25 (adica sa aiba amortizoare pentru aceste mashini, si sa fie fiabile, bune)
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
mihailaa |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 March 07 ![]() |
referitor la amortizoare fata : stiti cumva cele de dacia sunt compatibile? Am auzit niste discutii precum ca s-ar potrivi doar ca sunt cam cu 10 cm mai inalte ? chiar trebuie sa le schimb si caut toate variantele
![]() |
--------------------
renault
25
1985 gtx R25 GTX 1985 J7TE706 2165 cmc 89kw
|
|
cj98czh |
![]()
|
Cauta alte variante.....
Cele de Dacia sunt gandite sa functioneze cu o anumita greutate...iar R25 este cu mult mai greu decat dacia.... Nu improviza...se gasesc amortizoare in jurul sumei de 200RON/bucata...cauta la magazinele de specializate... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu stie nimeni sa imi spuna si mie care sunt avantajele/dezavantajele amortizoarelor gaz / ulei / hibrid ? ? ?
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
ciprianR25TS |
![]()
|
![]() ciprianR25TS Group: Members Posts: 63 Joined: 26 June 06 ![]() |
Din cate stiu eu cele hidraulice sunt cele clasice cu ulei in ele si cu o diuza prin care trece uleiul dintr-o parte in alta. Gaz hidraulice au deasupra sistemului clasic si o perna cu gaz sub presiune ( parca azot ... nu sunt sigur ).
Avantajul celor gaz-hidraulice ar fi ca la denivelarile mici lucreaza perna de gaz care le preia fara ca pasagerii sa fie informati imediat de starea drumului, iar la cele mari mai atenueaza din "lovitura de racheta" loveste la propriu partea de sus a amortizorului de tamponul de cauciuc de deasupra lui. Masina mea avea initial din astea gaz-hidraulice acum am trecut pe cele hidraulice clasice ( nu ca ar fi mai bune, dar sunt mai ieftine ) si ... in plus eu sunt un om clasic... Poti gasi la Meteor, Europarts, Heba ... tot felul de marci Monroe, Koni, Gabriel, Sachs poate chiar BOGE care sunt in echiparea "clasica" franceza. ( Nu ca ar fi mai bune dar cu astea erau scoase din uzina de la Billencour.) |
--------------------
RENAULT
Clio IV 0.9 Tce
- CT 03 NHH
2016
|
|
Tzache |
![]()
|
Ma gandesc sa imi iau monroe ... nu stiu dar pare firma seriioasa ... imi poate zice cineva ce firme de amortizoare a incercat si de care a fost cel mai multumit ?
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pe R21 am avut Sachs fata normale spate gaz daca nu ma insel ... touring si super touring ... si mi s-au parut foarte bune.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 04:34 |