megastar, in franta
![]() ![]() ![]() |
megastar, in franta
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba a facut asta?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Incredibil tipul....
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Il est magnifique...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bravo lui, chiar impresionant.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Iata varianta full, ne-editata : http://www.dailymotion.com/visited/search/...x-nouvelle-star
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Superb ... meserias omul
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cum dracu face???
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Super tare...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
A l e x |
![]()
|
Nu cred ca l-au bagat, sau daca l-au bagat, nu cred ca l-au lasat sa faca doar beatboxing...
Nu stiu acum dar ideea e ca la emisiunile de acest gen, poate sa se duca orice instrumentist sa rupa cu instrumentul lui (sau in cazul de sus, cu beatboxing), dar emisiunea (cel putin cea de la noi si cea din USA) se axeaza pe voce + prezenta scenica, etc.., adica mai mult de domeniul pop... L-au aplaudat, au fost impresionati, dar nu cred ca participa.. Nu e un concurs de talente, e concurs de cantareti, si el numai cantaret nu e. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Secventa finala se incheie cu momentul in care ii zic sa vina la Paris (la preselectia finala), ca nu mai e nevoie sa cinte si melodia "pe bune" pe care o pregatise.
Probabil ca nu va merge prea departe in fazele urmatoare. "La Nouvelle Star" e in fiecare saptamina pe M6 - acum probabil s-a intrat in concursul propriu-zis. Marturisesc ca m-am mai uitat cite un pic in anii trecuti, numai ca sa vad cum niste oameni luati de pe strada, practic, pot da clasa multor papagali in care se baga marketing la greu. In fine, ce sa-i faci, industria muzicala nu-i pe baza de jocuri si concursuri. |
--------------------
Dacia
Logan
- B-**-***
Ambition 1,6 MPI, 2007
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
bz_26_zzz: minutul 6.40 si 9.20. fenomenal omul asta....incredibil
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:00 |