[VIDEO] Muzica din Mortal Kombat, arta...
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Muzica din Mortal Kombat, arta...
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ce as vrea sa stiu si eu ce stie tipu'
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nimic senzational dupa parerea mea....
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Atata timp cat eu nu m-am jucat niciodata cu o jucaria ca a lui, mi se pare greu ceea ce face el. Mie imi place, as vrea sa stiu si eu ce stie el... dar cam greu.
PS. De curiozitate, tu poti sa canti ca el ? This post has been edited by EUROPE_: 16 Mar 2007, 22:12 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
EUROPE_: Daca nu v-a convins tipu' din primul clip, poate urmatorul artist va impresioneaza!
|
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
EUROPE : Sincer, cred ca pot. N-am mai cantat de mult dar ce canta el nu e greu, doar ca a nimerit efectele foarte bine si suna apropiat de original.
Cand mai trec pe la ai mei, am sa incerc sa reproduc ce canta omul, sa speram ca va fi ok... Deci in cateva saptamani sper sa-ti arat ceva ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Abia astept
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
Baiii,io cred ca asta-i Moga
![]() |
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Originalul e 2 Unlimited - No limits, asta vrea sa copieze, nu muzica din MK, si cei care au facut MK tot de la 2 Unlimited au luat bucatile.
|
--------------------
.
.
.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
e meserias omu....
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
A l e x |
![]()
|
Mama, ce e asa meserias la el ? N-am nimic cu omul, poate e talentat, dar ce canta el in clipul ala canta aproape oricine s-a atins macar de cateva ori de instrument..
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Cred ca se refereau la tipu' din al doilea clip
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
A l e x |
![]()
|
Ah, ala intr-adevar, n-ai ce sa comentezi la el...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
A l e x |
![]()
|
Dupa cum am promis, clip cu mine cantand melodia de la MK ca in primul clip. am 2 mici greseli dar le-am lasat sa nu credeti ca e dublat sunetul :
EDIT : Si ca bonus, aceeasi piesa cantata si pe chitara : This post has been edited by A l e x: 11 Apr 2007, 18:06 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Bravo, cred ca esti mai bun decat meseriasu' din primul clip din moment ce ai cantat si la chitara... mi-ai dovedit ca nu e greu. Dar pentru mine tot complicat este
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
Mersi, nu cred ca sunt "mai bun" deloc pentru ca dupa cum ii mergeau degetele pe claviatura, cred ca tipul stie intr-adevar sa cante, eu nu prea am treaba cu claviatura ...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da domle, jos palaria!
Mi-a placut cum suna din chitara. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
Mersi !
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 02:24 |