Clio 3 si vopseaua, din seria "acuarele pe baza de apa"
![]() ![]() ![]() |
Clio 3 si vopseaua, din seria "acuarele pe baza de apa"
roty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ii vopsea nemetalizata?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
aceeasi problema si la mine.Vopsea nemetalizata(albastru roy)
|
--------------------
Renault
Clio III
april 2006,pack authentique
- B-81-PRZ Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
roty |
![]()
|
Din pacate, da vopsea metalizata. Intelegeam la cea nemetalizata, dar la asta...
Prin comparatie, vopseaua de pe o dacie nova mi se pare mult mai rezistenta ![]() Culoarea este inchisa si poate de aia se observa asa bine: Gris Eclipse. |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Am mai spus-o - daca am ceva sa reprosez contructiv acestei masini e vorba de calitatea vopselei si a climatizarii.
Vopseaua se zgarie foarte foarte usor, iar pe culori inchise (cum am eu) urmele sunt alb-gri, deci extrem de vizibile. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
arti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 16 January 07 ![]() |
Din pacate este o problema frecventa la vopsea!
la mine este un negru "noire nacre" parca si sunt disperat, se vede tot, mai ales dp ce o spal e dezastru, si faza este ca nu stiu de unde sunt? dar cred ca merge la polish? ce ziceti? sau revopsit? |
--------------------
Renault
Clio III
2006/ 1.4 16V / 98CP/ Dinamique/ BLACK MAT
- B 54 ---
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Daca nu deschideati voi topicul o faceam eu zilele astea. Vopseaua e sub orice critica, in fiecare zi mai apar zgarieturi din senin incat mi-e si groaza sa o mai spal. Cele mai multe zgarieturi apar intre manerul de la usa si capatul usii, chiar daca ma chinui sa deschid usa fara sa ating altceva inafara de maner.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Pentru remedierea zgarieturilor de suorafata recomand GS27 - Scratch remover
Eu l-am luat de la Selgros si se gaseste si aici : http://www.comenzi-auto.ro/produse/2487/GS...Scratch_Remover |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
roty |
![]()
|
Da, si ala e un punct. Eu din prima zi m-am purtat cu ea ca si cu manusi si drep urmare la partea soferului nu sunt asa multe urme, dar la pasager.........
Mi-e ca urmatoarea masina o sa fie alba, ca nu se mai poate asa ceva ![]() pablo - si chiar a functionat?? nu de alta, dar sunt zeci de zgarieturi fine, ar trebui facuta o baie cu asa ceva ca sa le ia pe toate cred.... This post has been edited by roty: 15 Mar 2007, 18:04 |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Merge foarte bine pentru zgarieturi de suprafata (cititi din linkul pe care l-am dat cam ce face).
Am avut la Megane mai multe zgarieturi.Le-a scos foarte frumos si tine in timp. La cca 2 saptamani dupa ce am luat masina un coleg cu fasul pe el a vrut sa vada din lateral cum arata motorul asa ca mi-a tras o zgarietura frumoasa pe aripa.A iesit de nici nu se vede.Si asta era acum cam 2 ani. Succes |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Adevarul e ca si eu la Megane am vazut o groaza de zgarieturi pe masina dar habar nu am de unde sunt...?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut!!! Eu pot sa spun ca pana in acest moment nu am avut probleme cu vopseaua (din decembrie 2006)...am atins-o de cateva ori....in parcare ma refer cand am deskis portiera...insa nimic...deocamdata sunt multumit
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
astazi am fost cu masina la spalat si am constatat ca sub un gainat de pasare de pe capota stratul superficial de vopsea a sarit (este decojit), nasol e ca mai mult ca sigur o sa se intinda in scurt timp...
intrebarea mea este ce pot sa fac in cazul asta ? aaa si trebuie sa precizez ca e gri metalizat masina |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
dium |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 March 07 ![]() |
la mine spoilerul s-a decolorat.. ai impresia ca a fost vopsit alta nuanta... a mai patit careva asa ceva. Mi se pare putin cam dubios..daca era capota motor hai sa zicem ca mai puteam intelege dar spoilerul fata..
![]() |
--------------------
clio 3
clio 3
2006/1.4 dynamique
- is - 09 - luc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:01 |