Sugestii traseu prin EU
![]() ![]() ![]() |
Sugestii traseu prin EU
testike |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca poti sa tai lejer 1 zi din Salzburg si Buxelles, chiar si una din Amsterdam, si sa le pui la Paris. Doar Louvre-ul o sa-ti ia vreo 4-5 zile daca vrei sa vezi tot.
As sugera la intoarcere si o trecere prin Monaco, dar asta o sa-ti adauge cateva sute de km la drum. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Merci de sugestie.
Cred ca ai dreptate, mai ales pt Amsterdam. La Bruxelles nu stiu ce sa zic, ma gandeam in general dupa drumurile mai lungi sa stam mai multe zile intr-un loc sa ne odihnim. Am uitat sa spun ca vom calatori cu un junior de 1.5 ani. ![]() LE: Am uitat sa adaug ca cel putin pe harta, Londra nu pare prea departe de ruta Amsterdam-Paris. Am un client acolo cu care m-as putea intalni, probabil mi-ar putea gasi si cazare, dar deocamdata ma sperie condusul pe partea stanga si preturile mari. Are cineva idee cam cat ar costa 2 zile in sau langa Londra? Se poate traversa tunelul franta-anglia cu masina? Scuze pentru atatea intrebari, cum am zis cunostintele mele de geografie sunt aproape 0 ![]() This post has been edited by testike: 9 Mar 2007, 17:47 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ca si cazare sugerez Ibis, preturi ok conditii ok.
Pe viamichelin ai doar doua puncte intermediare, dar eu iti sugerez sa faci un singur drum odata (pe site) mai ales daca vrei sa le imprimi si in ala sa pui puncte intermediare daca doresti sa mai vezi ceva in drum. Bafta, P.S. in louvre in 4 ore poti vedea lucruri frumoase si sa iesi linistit (dar fiecare cum vrea) ... dar daca esti cu bebele nu merge la disneyland ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
testike |
![]()
|
Nu ma gandeam sa merg cu bebe la Disneyland, e prea mic deocamdata.
![]() Am uitat sa zic ca as prefera sa fac niste drumuri pe sosele nationale, daca sunt ceva zone mai pitoresti care merita vazute. As prefera doar sa nu fie prea multe localitati. Zona dintre Venezia- Kaprun mi-a placut foarte mult, era o priveliste f. frumoasa si a fost o placere sa conduc pe acolo. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Vezi daca iti place asa:
1. ziua 1: Cluj - Viena link ruta alege shortest 2. ziua 2: Viena 3. ziua 3: Viena - Salzburg link ruta 4. ziua 4: Salzburg 5. ziua 5: Salzburg - Bern link ruta 6. ziua 6: Bern 7. ziua 7: Bern - Paris link ruta aici tu alegi daca mergi pe autostrada sau mai vrei sa vezi ceva ca e dragut 8. ziua 8: Paris 9. ziua 9: Paris 10. ziua 10: Paris 11. ziua 11: Paris 12. ziua 12: Paris - Bruxelles link ruta 13. ziua 13: Bruxelles + Bruxelles-Amsterdam link ruta 14. ziua 14: Amsterdam 15. ziua 15: Amsterdam - Praga link ruta 16. ziua 16: Praha 17. ziua 17: Praha - Cluj link ruta Stiu ca e ceva mai mult decat ai spus tu ... dar din cum vad eu lucrurile si orasele pe care tu le-ai mentionat in primul post + faptul ca il ai si pe cel mic in masina ... cred ca asa ar fi traseul ![]() Sa-mi spui parerea. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
QUOTE(testike @ 9 Mar 2007, 17:41) LE: Am uitat sa adaug ca cel putin pe harta, Londra nu pare prea departe de ruta Amsterdam-Paris. Se poate traversa tunelul franta-anglia cu masina? Se poate traversa tunelul Franta-Anglia cu masina dar cu masina urcata in tren, o alternativa mai ieftina si mai convenabila ar fi ferry-ul, zic eu. Eu propun asa, dupa ce vezi Parisul, in drum spre Amsterdam, poposesti o zi sau doua la Rotterdam si in apropiere exista o linie de ferry care leaga orasele Hoek van Holland(NL) si Harwich(UK). Traversarea dureaza aprox. 4 ore ziua si 7 noaptea, costa in jur de 130E/pers.+masina, dus-intors. De la Harwich pana la Londra sunt cam aceeasi kilometri care ar fi de la Dover la Londra, asta in cazul in care ai vrea sa faci traversarea din Franta. |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
testike |
![]()
|
@cmandrei
Multumesc pentru sugestii, vad ca ai facut un efort destul de mare sa cauti 8 rute ![]() Deci puncte de interes ar fi: Viena , Salzburg, Bern, Paris, Bruxelles, Amsterdam si Praga. Cred ca peste Viena as cam sari, cel mai probabil mai facem un drum pana acolo peste cateva saptamani, si tinand cont ca pot pleca din Oradea, e prima zi de drum si suntem odihniti, am putea merge direct la Salzburg. In rest pare super OK traseul. ![]() LE: @Flores 130/pers dus-intors? Si masina nu stii cat costa? Cred ca si in Anglia nu as putea iesi sub 200E/zi din ce am preturi am auzit de la niste prieteni. Mi se pare prea scump, probabil nu voi merge decat daca plateste cel putin o parte clientul , sau nici asa, ca ar insemna sa lucrez in concediu ![]() This post has been edited by testike: 9 Mar 2007, 21:05 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Da, in jur 130E de persoana dus-intors, in pret e inclusa si masina, pentru informatii mai exacte incearca aici: http://www.cheap-ferry-crossings-uk.co.uk/
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
testike |
![]()
|
Merci de link, am calculat vine 390 EUR 3 persoane + masina, cam la fel cu benzina pentru tot restul concediului. +3-400 cheltuieli, nu merita pentru 2 zile.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Cazare ieftina in Franta gasesti la Formula 1. Astea sunt cele mai ieftine, tin de Accor (ca si Ibis, Etap, Sofitel). Intra pe accor.com.
Pentru alte tari: hostels.com sau worldhostels.com. Olanda este o tara superba, care merita vazuta. Citeste aici topicul cu Olanda. La fel si Belgia unde gasesti niste orase bijuterie ca Anvers sau Brugges. O alta optiune ar fi si Italia cu Roma si apoi Napoli si mai departe in Sicilia. Ai ce vedea, nu o sa plictisesti. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
testike |
![]()
|
Merci de informatii!
![]() As vrea sa mai intreb daca stie cineva care este evolutia preturilor la cazare in Elvetia si Franta mai ales, de-a lungul anului? Care perioade se considera sezon, si care extra-sezon? Pot sa aleg data concediului aproape oricand, si as alege o perioada cand nu e varf de sezon, cand nu e asa cald si ingramadeala, si e mai ieftin. De exemplu in Septembrie am stat in Italia la Lido di Jesolo, cu 58 EUR/camera demipensiune, erau 28 de grade si nu era f. mult lume. (Hotel Bettina) Si in Austria erau preturi f. mici 38 eur/camera cu mic dejun. Vremea din Septembrie ne-a convenit, au fost 20-28 de grade in timpul zilei. This post has been edited by testike: 14 Mar 2007, 11:36 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
cmandrei |
![]()
|
Cred ca cel mai bine este sa te uiti pe site-uri la hotelul/pensiunea/etc. la care vrei sa vezi exact. de ce ? ... pai daca in unele zone nu mai e sezon in altele incepe, sau poti prinde diverse sarbatori sau "targuri" si preturile sunt mai mari pentru acele zile si asa mai departe. Sfarsitul august inceput septembrie este o perioada buna si foarte buna de plimbare prin Europa (in aceasta perioada am fost 2 ani la rand si am prins vreme foarte frumoasa cam peste tot).
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
paulca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 March 07 From: medias ![]() |
In Elvetia cazare gasesti la preturi incepind de la 19 Eur /pers in camere de 6 pers ceea ce nu recomand sau in jur de 24 Eur/pers in camere de 4 paturi , bineinteles nu la hoteluri de lux. Daca ajungi in Elvetia e mai frumoasa zona Interlaken decit zona Berna. Atentie la parcari care costa f. mult si amenzile costa si mai mult.
|
--------------------
dacia
1310+GPL
1997
- sb03kfs
|
|
testike |
![]()
|
Nu prea am pretentii mari, vreau doar: baie cu dus separat, caldura, si eventual un TV.
Merci de informatii, ramane acum sa stabilesc traseul mai exact. Se pare ca voi trece si prin Nice, a zis o cunostinta ca imi asigura cazarea. ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
testike |
![]()
|
M-am hotarat pana la urma care este traseul final, il pun aici poate mai intereseaza pe cineva.
Dupa multe variatii si calcule (preturi,timp) am ajuns fix la ce mi-a sugerat cmandrei mai sus (merci cmandrei :-) ) , doar in ordine inversa Traseul final este: - Praga (plec din Bihor, sper sa ajung in prima zi aici) - Amsterdam - Bruxelles - Brugge - Paris - Geneva - Berne - Salzburg - Cluj Traseul are vreo 4600 km. Inca nu stiu exact cate zile ramanem intr-un loc, depinde de cat timp si bani o sa avem. Probabil va dura aprox. 14 zile, si va costa in jur de 2000-2400 euro. Am ales traseul asta pentru ca o parte din locurile pe langa care trecem relativ aproape (cateva sute de km) ne-am hotarat sa le vizitam in anii viitori. Planurile pe urmatorii 2 ani ar fi: - Grecia si cu ferry in Italia la anul - venezia, coasta de azur si Spania peste 2 ani This post has been edited by testike: 10 Jun 2007, 18:52 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
cmandrei |
![]()
|
Bravos. Drumuri bune si sa nu uiti sa ne spui cum a fost (si cu poze
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(testike @ 9 Mar 2007, 16:32) Salutare, As avea nevoie de cateva sugestii de la cei mai plimbareti dintre voi pentru alegerea unui traseu prin EU pentru concediu, de aproximativ 5000 km si 15-20 zile. QUOTE(testike @ 10 Jun 2007, 17:46) M-am hotarat pana la urma care este traseul final, il pun aici poate mai intereseaza pe cineva. Dupa multe variatii si calcule (preturi,timp) am ajuns fix la ce mi-a sugerat cmandrei mai sus (merci cmandrei :-) ) , doar in ordine inversa Traseul final este: - Praga (plec din Bihor, sper sa ajung in prima zi aici) - Amsterdam - Bruxelles - Brugge - Paris - Geneva - Berne - Salzburg - Cluj Am vazut cam tirziu postul tau, dar eu ti-as recomanda (dupa vreo 6 ani si 200,000 km de bintuit prin EU) urmatorul traseu: 1. Franta 2. Franta 3. Franta Te miri de ce? E simplu: 1. In Franta daca in fiecare zi vizitezi o alta locdalitate sau alt obiectiv turistic, nu iti ajunge un an, zi de zi, sa poti spune ca ai vazut mare lucru. 2. Franta te atrage ca un magnet. E cea mai frumoasa tara din Europa. Poti face lejer si 10,000 km daca vrei, nu numa 5,000, fara sa te plictisesti. Anu asta vreau sa merg in Franta pentru a 4-a oara. Vad ca nu ai ales Franta deloc. Poti spune ca nu vezi mare lucru din EU. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
testike |
![]()
|
>Vad ca nu ai ales Franta deloc. Poti spune ca nu vezi mare lucru din EU.
Cum sa nu, doar apare Paris pe lista. Am vrut sa merg si pe Costa de Azur, dar am amanat pentru aproximativ 2 ani, cand vom merge si in Spania. Drumuri in EU am reusit sa fac doar in ultimii 2 ani, deocamdata as vrea sa vad locuri din cat mai multe tari, apoi daca imi place mai mult undeva, stiu unde sa ma intorc. ![]() Daca poti te rog totusi sa imi recomanzi ce merita vizitat in afara de Paris, mai ales daca este aproape de Bruxelles-Paris sau Paris - Geneva. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(testike @ 12 Jun 2007, 03:51) Daca vorbesti de Franta, TOTUL merita vizitat. Elvetia nu m-a impresionat in mod deosebit, in afara de... preturi ![]() ![]() La Bruxelles am fost doar o data, dar nu am vazut mare lucru din el. Merita sa mergi cind e sezonul lalelelor, sa vezi acolo ce inseamna lalea... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
testike |
![]()
|
OK, o sa vizitez totul in Franta.
![]() Inca nu stiu cand, poate in alta viata sau daca ma mut in Franta si o sa fiu rentier ![]() In Elvetia vreau mai ales sa merg pe drumuri nationale sa vad cat mai mult, si cine stie poate o vad si pe Milka ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Vezi ca Milka e austriaca nu elvetianca...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
testike |
![]()
|
WTF!?
Si eu atunci ce vad in Elvetia, marmotele? ![]() Cica Milka e si pe la noi la Brasov http://en.wikipedia.org/wiki/Milka Later edit: se pare ca e si prin Africa http://daz00k.free.fr/milka-elefante.jpg ![]() This post has been edited by testike: 12 Jun 2007, 21:37 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
testike |
![]()
|
Ai dreptate am vazut ceva pensiune pe Grossglockner pe net care chiar avea marmote vii.
Din pacate anul trecut a fost ceata 2 zile la rand si nu am urcat, sper sa ajung anul asta. ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Eu anul trecut am prins o zi SUPERBA pe Grossglockner, fara nici un strop de nori (asa cum vezi in pozele de reclama de pe net). Dar am urmarit zilnic vremea pe net
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
dan.iordan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 June 07 ![]() |
un traseu dragut este budapesta viena stuttgart paris brussels gent amsterdam ostende [pe canalul manecii] ai ce vedea
Attached thumbnail(s) Bugatti_Veyron_1_.jpg ( Size: 63.73k ) Number of downloads: 978 |
--------------------
opel
astra
2002 sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:55 |