PARERI DESPRE SISTEMUL ASTA
![]() ![]() ![]() |
PARERI DESPRE SISTEMUL ASTA
jordano2003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 25 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
- b25bbo
2006
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Ce marime au difurile?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
jordano2003 |
![]()
|
16.5 pe fata si are si twetere si 6"x9" ovale pe spate
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
- b25bbo
2006
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Eu zic ca e un sistem reusit. Ti l-ai montat sau urmeaza? Ce putere areHU - ul si difurile ( rms)?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Daca vrei un bass ca lumea iti recomand sa te gindesti la un subwoofer.
|
--------------------
Dacia
Logan
- AR-99-JAF
2006 Laureate+ Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
jordano2003 |
![]()
|
Nu vreau un bas puteric ci un bas frumos
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
- b25bbo
2006
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Am auzit pe cineva care se plangea ca a intampinat greutati la montarea unor boxe 16x9 pe spate, la logan, nu stiu daca e adevarat poate confirma cineva. In alta ordine de idei, am avut si eu alpine-ul pe care il ai tu, s-a comportat bine in timp (cam 7luni), nu mi-a sarit cd-ul niciodata, in schimb nu am fost f multumit de sunet. Pe bass si medii se comporta acceptabil insa pe inalte nu-mi placea, cel putin pe muzica house era jale...Boxele nu le-am auzit , insa iti pot spune sa acorzi mare importanta montajului. Cat despre bass, daca esti un picutz pasionat de muzica, urmatorul pas va fi sub+statie!
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Difurile ovale la logan in spate merg montata destul de usor daca nu ai a 3-a centura retractabila. Daca ai in mijloc centura retractabila ai 2 moduri sa le montezi: fie in diagonala, fie cu un adaptor din MDF(in cazul meu).
Nu m-am referit la un bas puternic, eu am un sub hertz(cel mai mic de la ei) pt ca difurile nu coboara destul de jos in frecventa, si daca le fortezi ai mari sanse sa le arzi (cum am facut eu pina nu m-am luat sub-ul), pur si simplu s-au "debobinat" si mergeau cind aveau chef asa ca ATENTIE. In fata daca e posibil sa fie montate cu inel de MDF si pe cit posibil antifonate usile. |
--------------------
Dacia
Logan
- AR-99-JAF
2006 Laureate+ Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:54 |