Am nevoie de un carlig de remorcare..., Pls help!
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de un carlig de remorcare..., Pls help!
ciuperka |
![]() ![]()
|
||
![]() de la tzara Group: Members Posts: 148 Joined: 9 September 05 From: Chiajna City ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I Classic
- IF78WPA
1.9 dTi 2000 98CP Honda Civic Sedan 1.8 ES A/T 2008 140CP - IF09BBL
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca se potriveste cel de la Clio Symbol, te ajut eu.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ciuperka |
![]() ![]()
|
![]() de la tzara Group: Members Posts: 148 Joined: 9 September 05 From: Chiajna City ![]() |
Am facut rost si de carlig si de sufa si de tractare cu ajutorul lui Alex. Masina e acum la Meridian, sper sa nu ma arda rau "baetii"...
Multumesc inca o data si pe aceasta cale Alex, esti super de treaba. ![]() PS: Urat mai e la sufaaaa... |
--------------------
Renault
Megane I Classic
- IF78WPA
1.9 dTi 2000 98CP Honda Civic Sedan 1.8 ES A/T 2008 140CP - IF09BBL
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-ai pentru ce ! Tine-ma la curent cu costurile..
EDIT : Intr-adevar, nu e cel mai frumos lucru cu sufa, noroc ca te-am tras cu mosneagul de Espero ! This post has been edited by A l e x: 2 Mar 2007, 02:45 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ca veni vorba de carlig de remorcare, si eu l-am pierdut pe al meu (cand faceam o pana l-am uitat pe marginea drumului). daca are cineva unul in plus, sunt dispus sa-l cumpar.
|
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Alex tu il aveai din fabrica sau l-ai montat tu mai tarziu. In al doilea caz im poti spune si mie de unde ? Mersi mult.
|
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:27 |