Schimbare aripa fata symbol, e normal sa dureze atat?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare aripa fata symbol, e normal sa dureze atat?
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
timpul normat pentru "remove and replace" la aripa este 1,6 ore
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
CGB |
![]()
|
pai si de ce p***a masii ma pun sa las masina de azi pana maine, in service? sa vezi cearta dracu ce trag cu ei.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ionutmar |
![]()
|
pai in service faza cu ora programata e cam ora+1 ora. Adica nu se apuca fix la ora stabilita, iar mecanicii mai merg sa ajute un coleg in dificultate. Pauza de cafea tigari, de masa de etc.
Oricum nu o sa factureze manopera 12 ore ci timpul normat pentru operatiunea respectiva care e si asa un timp destul de generos, in majoritatea timpurilor se face o operatie in jumate din timpul normat. |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
inlocuit aripa si far stanga (si a trebuit sa dea bara fata jos) 2 ore in repr.reno.acum 2 saptamani Pitesti.aripa se inlocuieste fara sa demonteze bara .
Operatia dureaza dupa interes This post has been edited by verde: 28 Feb 2007, 19:19 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
CGB |
![]()
|
e clar. se lasa cu scandal
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca daca acum e ora 13.00 cristib inca se cearta cu ei?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Nu mai ride ca eu am 2 aripi de schimbat si nu numai.
|
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Ce ti s-a intamplat?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
M-am oprit in cel din fata mea (caktuss). Se mergea in coloana si s-a franat brusc in fata. Desi am franat m-am oprit de-abia in meganul lui caktuss. Bara fata a mea a venit sub masina lui din cauza franarii.
Acum trebuie sa schimb aripile fata, farurile, capota, spoiler fata, radiator AC si inca vreo cateva dedesupturi (vedem la service). caktuss trebuie sa schimbe suportul de numere, lampa pentru numar, iar cu spoilerul vom vedea la service. |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
CGB |
![]()
|
gata!!!
am luat masina. inca de la ora 12:30. dar am mai alergat cu hartiute pe la casco, inapoi la service si tot asa. da' masina a fost gata la 12:30. a stat doar 3 ore in service. dimineata la 9 juma am fost la ei si i-am intrebat cat dureaza. m-au luat cu balarii :"sa vedem cand se elibereaza un om, ca deocamdata is toti ocupati....bla bla bla. pe la 4-5 e gata sigur". le-am zis ca la 13:00 sint la ei si daca nu-i gata o iau in starea in care e si ma duc la altii. la 12:30 m-au sunat ca e gata ![]() toata treaba a costat 830 RON. din care 350 RON aripa si vreun milion sase sute vopseaua. restul a fost manopera si alte balarii. aaaaa, sa nu uit...mi-au spalat si masina. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si next time mergi tot cu bataia la ei nu-i asa ?
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
CGB |
![]()
|
daca numai asa se poate in tara asta...
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sorin2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 13 November 06 ![]() |
Faruri + spoiler + radiatoar AC + apa + Capota + vopsit = 105000000!!!!
Va vine sa credeti???? |
--------------------
Renault
Clio Symbol II
2002
|
|
cip07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 February 05 ![]() |
Imi vine sa cred pentru ca am patit-o.
Contact dur cu un fund de VW, bara de la adversar se stramba putin, partea dreapta de la masina mea (clio symbol dci) se face varza. 10.400 RON in noiembrie: aripa dreapta, capota, far dreapta, radiator, ceva pe la aerul conditionat, grile prin fata, si alte dracii, de fapt nu prea m-a interesat ce scria pe factura si ce era real atat timp cat asigurarile plateau. GRAVA GRESEALA! M-am trezit ca e plesnita mufa de la senzor de pe capacul alternatorului (PVC prost) la vreo trei luni de la reparatie. Nici asigurarile nici garantia nu vor sa schimbe alternatorul ca nu e conform procedurilor, ca e prea tarziu etc. I-am spus celui de la asigurari ca daca ma mai pocnesc iar de 100 milioane doar ca sa schimb alternatorul i se pare conform procedurii si devreme? Pana la urma mi-au lipit mufa cei de la APAN cu ceva adeziv PVC. Am acceptat solutia de carpeala pentru ca nu am vazut ca masina sa aiba erori in functionare datorita acestui lucru. Dar ma uit serios dupa un alt VW cu bara tare in spate :-) |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2005 EXPRESSION Clio Symbol, 80 dCI, Expression, iunie 2005
"O masina este o gramada de fier pe patru roti care te duce din punctul A in punctul B" (citat de la discutia cu dealer-ul) |
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
@dil
Se intampla. n-ai ce face.. Si eu am avut probleme aproape imediat dupa ce am luat-o... Inca nu am aflat cat a costat totul (e asigurata CASCO oricum) ca mai asteapta sa-i vina janta aluminiu (zice ca o schimba si pe-aia) Mie mi-au tinut-o in service 19 zile si mi-au schimbat spoilerul fata si unde mai era zgaraiata au reparat-o. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
CGB |
![]()
|
dupa cum stiti schimbai aripa, dar in dimineata asta ma seaca alta chestie.ieri, dupa schimbarea aripii, i-am intrebat daca aripa veche o pot lua inapoi. mi-au zis ceva de genul "este trecut fara recuperare pe hartia de la CASCO, deci aripa veche ramane la noi". ieri n-am dat atentie (eram fericit ca am scapat). da' azi stau si ma intreb...cu ce drept imi opresc ei mie aripa veche???? aripa se putea repara extrem de usor (spartura era mica). mie mi-a dat schimbare ala de la CASCO ptr ca-l cunosteam. altfel imi dadea sigur reparare.
acu' vreau aripa veche inapoi. e corect ce-au mormait aia la service, cum ca nu pot lua aripa veche inapoi. doar e aripa mea. o luam si-o dadeam cuiva care are nevoie. decat s-o opreasca hotii aia, s-o repare si s-o vanda vreunui nefericit la pret de aripa noua. sa ma duc iar peste ei ? normal ca ma duc. am plecat. revin peste 1 ora. iar scandal ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ionutmar |
![]()
|
cred ca asiguratorul este proprietarul pieselor schimbate (sau asa ar trebui) doar el plateste.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
realmcsar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 February 07 ![]() |
Masina mea e in service de luni, pt schimbatul unei aripi, bara fata si partea de sub aripa (am uitat cum se numeste). Cand am dus masina mi s-a spus ca joi ar trebui sa fie gata. De joi am inceput sa sun la ei si mereu chipurile raspundea la telefon un coleg care nu facea parte din tura care a primit masina in service sau cel care se ocupa nu este acolo. Toti mi-au solicitat numarul de telefon pt a ma suna colegul in 30 de minute. Logic ca nu m-a sunat nimeni, doar eu a trebuit sa revin cu telefonul. Prima oara am sunat joi, si cand am intrebat daca mai sunt si alte piese de schimbat in afara de cele stiute, din raspuns mi-am dat seama ca ei nici nu se apucasera de masina. Apoi dupa ce termina ei masina, daca mai astept inca pe atat pt ca asiguratorul sa vireze banii.....
|
--------------------
Renault
Symbol Expression 1.4 8V 75cp
2006
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
pt. ambele aripi, far dreapta si bara fata cu tot ce tine de aceasta, si ceva de indreptat mi-au spus ca dureaza 4 zile reparatia. problema e ca inca nu a trimis asibanu acceptul pt. inceperea reparatiei(au trecut 2 zilede cant a fost trimis faxul de catre unitatea service). cam cat mai tre sa astept???
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
amalia25pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 17 April 07 ![]() |
ce sa zic....ideal e sa nu ai astfel de probleme...IDEAL...chestia cu montatul...e deja state-of-art la renault...
cel mai important lucru e sa nu lasi masina peste noapte la ei,ce zic eu peste noapte...3-4 ore . cine stie ce se gaseste buun pe la ea...buun pentru altii . Masini frantuzesti...preturi ...frantuzesti...drumuri romanesti...salarii ...ZIMBABWE. |
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
bogdan22003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 May 07 ![]() |
Dar pentru avaria asta cat credeti ca va sta masina in service?
Attached thumbnail(s) 24052007_001_.jpg ( Size: 163.64k ) Number of downloads: 262 24052007_004_.jpg ( Size: 163.87k ) Number of downloads: 272 |
--------------------
Renault
Clio
- b-48-nuo
2005 Symbol
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
In service ar trebui sa stea maxim doua zile cat dureaza inlocuitul componentelor.Ar trebui deschisa comanda si duci masina la ei cand au toate piesele. Pana atunci poti circula.Dar asta presupune sa te intelegi bine !!!!! cu ei.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
bogdan22003 |
![]() ![]()
|
Masina nu mai poate circula, este contraaripa lipita de roata, puntea pare umpic stramba, plus ca masina o voi repara pe asigurarea RCA a celui care m-a lovit, asa ca am impresia ca va sta mult masina in service.
|
--------------------
Renault
Clio
- b-48-nuo
2005 Symbol
|
|
verde |
![]()
|
nu cred ca ar fi puntea stramba din ce se vede in poza 2.RCA ul intradevar poate incurca dramatic lucrurile.ideea e ca tre sa stea cat mai putin la ei si cat mai supravegheata. daca e pe firma Dumnezeu cu mila!!!Sincer imi pare rau de ceea ce ti sa intamplat .va trebui sa umblii ceva ptr RCA ul ala.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
nasol moment...
![]() masina mea a stat in service pt aripi fata si bara aproape 2 saptamani..... toate astea erau de inlocuit.. cred ca mai repede de o sapt nu o poti lua...(doar daca ii cunosti) motive: 1. dureaza pana se face programarea pentru reparatie (nu cred ca te programeaza imediat) 2.societatea de asigurari tre sa dea acceptul in max 5 zile (legal nu sunt obligati sa-l dea mai repede) 3. comanda vine in 1-2 zile 4. exista posibilitatea sa sa descopere ulterior alte piese de inlocuit care nu puteau vazute la prima constatare ... si de aici trimiterea documentelor de reconstatare + acceptarea acceptului pt piesele noi + comandarea pieselor... multa bafta. This post has been edited by danutz_r: 26 May 2007, 22:26 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
bogdan22003 |
![]()
|
De cunoscut ii cunosc, da imi e urat de partea cu RCA-ul ...
|
--------------------
Renault
Clio
- b-48-nuo
2005 Symbol
|
|
Chrome |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 October 05 ![]() |
Incearca pe casco cu regres pe rca. Poate merge mai repede. Nu vreau sa fiu pesimist dar 2 sapt minim la ce ai acolo. Si asta daca vine repede acceptul de plata. La RCA e posibil sa taraganeze + tiganeala la constatare. La regres verifica sa nu iti ceara reintregire de suma asigurata. E aberant dar sunt unele societati care mai fac asta.
|
-------------------- Renault Symbol 1.5 dCi 2005
Ford Focus 1.6 tdci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:21 |