Spring Time Renault Meeting., Intalnire Renault
![]() ![]() ![]() |
Spring Time Renault Meeting., Intalnire Renault
Toto - BOD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
O idee buna.. ar fi bine sa fie popularizata cat de mult se poate...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
eu personal o sa scot niste afise si o sa le impart pe la facultate! Dar nu stiu cat ajuta pentru ca sunt putini cei care ar veni din cr pt o astfel de intalnire... Dar in fond nu am nimic de pierdut!
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai ar fi frumos daca cei de pe acest forum ar veni mai multi !
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce pe 17??? Nu pot veni, am o conferinta in ziua aia, si sigur va dura toata ziua
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Am examen, ca altfel veneam
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama, eu nici nu stiu ce fac maine si voi deja stiti ce veti face intr-o luna ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
maare fâs ce-o să fie.. ca la ultima întâlnire de genul ăsta.. când am fost majoritatea oamenilor care vin la întâlnirea de vineri seară..
eu chiar nu văd rostul afișelor astea.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu strica sa incercam, clause.
Dar sunt convins ca nu vor veni multi dinafara Bucuresti-ului... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedem ce-o sa iasa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Edwin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 October 05 From: Timisoara ![]() |
Normal ca nu vor veni multi din Bucuresti!! Cum crezi ca vin eu din Timisoara pina in Bucuresti? Ma costa cit nu face!! (drum, cazare poate 2 nopti, masa). Si aici chiar vreau sa va critic ca intodeauna faceti intilniri prin jurul capitalei. De ce nu faceti o intilnire si in vestul tarii. Ma tot uit la locul si data intilnirilor si niciodata nu e "pentru" vestici!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005; 1,6 16V
|
|
semit |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Edwin @ 26 Feb 2007, 14:22) Normal ca nu vor veni multi din Bucuresti!! Cum crezi ca vin eu din Timisoara pina in Bucuresti? Ma costa cit nu face!! (drum, cazare poate 2 nopti, masa). Si aici chiar vreau sa va critic ca intodeauna faceti intilniri prin jurul capitalei. De ce nu faceti o intilnire si in vestul tarii. Ma tot uit la locul si data intilnirilor si niciodata nu e "pentru" vestici!! ![]() Pai daca iese intalnirea de la Vatra Dornei,te-ai scos! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
Edwin, care "tot timpul in jurul capitalei" ?
Inafara de o alta intalnire "nationala" de genul asta care cica nu prea a fost reusita, restul intalnirilor se fac in toata tara, prin statiuni. Cum a spus si semit, abia am ajuns de la o intalnire la peste 300 km de Buc. Intalnirile care se fac in B sunt cele de vineri, dar alea sunt special pentru cei din B si sunt saptamanale... This post has been edited by A l e x: 27 Feb 2007, 00:50 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Edwin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 October 05 From: Timisoara ![]() |
![]() ma mai gindesc |
--------------------
Renault
Megane II
2005; 1,6 16V
|
|
A l e x |
![]()
|
Dar te rog nu ne tine in suspans...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Solon @ 26 Feb 2007, 13:42) Domnu' Solon sunteti tot numai o ironie si nu va inteleg problema... Intalniri s-au facut si se vor mai face in locatii si zone ale tarii unde va dori majoritatea celor care participa la astfel actiuni. Cred ca nu-i nimic anormal sub acest aspect...plus ca o intalnire comporta si o anume organizare... Doreste domnul de la Timisoara intalnire??...de ce nu ia atitudine? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Pana la urma la asta cata lume vine ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
nu se stie...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
A l e x |
![]()
|
Presimt ca va fi "Intalnirea Membrilor Forumului BUCURESTI" pe lumina, + 2-3 insi noi.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu presimt ca vor fi multi drifteri cu Renault
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
semit |
![]()
|
Sa-i vedem... daca ma anunta cineva sambata sa nu uit, trec si eu prin zona sa vad ce si cum..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu trec maine pe acolo. Ceva imi spune ca voi fi doar eu pe acolo..
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
sh*t chiar as fi venit si eu, cu fiu-meu, ca-i mare amator de masini. Atat ca stau cu pompa de apa si kit distributie de schimb in poala, pana la ora aia e putin probabil sa o rezolv la vreun service din Bucuresti, cu sau fara mama taxei de urgenta
![]() Distractie placuta si puneti poze! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
Am fost. Din pacate de pe Reno.ro doar eu cu semit si ssilviu am fost, cu amandoi vorbisem la telefon in prealabil deci nici nu se pun.
In rest, au fost practic posesorii de Renaulturi de pe 4tuning din cate mi-am dat seama, si doar unul din vrancea, restul din B, deci numai 'nationala' n-a fost. Oricum, data viitoare poate vom fi mai multi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
dezvolta si tu...despre ce a fost vorba,ce s-a intimplat pe acolo,atmosfera etc...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Aceasta intalnire a fost mai degraba a celor de pe 4tuning care au masinute Renault super tunate
![]() Si ma intreb oare cum vede 4tuning pe cei cu masinutele de serie nemodificate , adica nu este o mica incompatibiltate : oameni normali <> drifteri liniute ? ![]() Cateva detalii ar fi bine venite de stiut pentru urmatoarea intalnire . This post has been edited by geo.meg: 17 Mar 2007, 21:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
te inseli..cred ca din toate cate au fost vreo 4 erau modificate.eu cel putin inca incerc sa fac masina asa cum a fost la origine.oricine poate veni,nu e exclus nimeni.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
A l e x |
![]()
|
Da, intalnirea a fost mai mult a celor de pe 4tuning si/sau clubclio, de pe reno fiind doar eu cu semit si ssilviu.
Sincer suna frumos o "intalnire nationala" si sa vina renouri din toata tara dar e cam greu pentru ca nu multi sunt dispusi sa conduca ore in sir pentru 2-3 ore de stat la seminte, asa ca, ne raman intalnirile saptamanale locale si cele de la munte ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 16:10 |