Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

concluzie si solicitare, - Cerere stergere/suspendare cont -

avathan
post 7 Feb 2007, 15:48
Post #1

eu.

Group: Banned
From: Buc

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=65211
Dat fiind faptul ca topicul respectiv a fost inchis si ca domnul Tudor in continuare nu doreste sa inteleaga diferenta clara intre a ataca o idee si a ataca o persoana asa cum scrie in regulament ,
considerand ca a spune cuiva ca vorbeste prostii e un atac la acea persoana si nu o combatere a ideilor aberante pe care le emite ,nu mai pot decat sa fiu scarbit si sa-mi fie jena de unii dintre oamenii cu care nu mi-am dat seama,ca am de-a face aici.- a se observa faptul ca in general la probleme administrative daca e combatut un moderator sar cativa catei in aparare pe langa "fratii" de tagma se duce discutia inspre caterinca si apoi se inchide si se dau sanctiuni meritate sau nu, inventate sau nu.

De asemenea , tinand cont de faptul ca desi am solicitat unui moderator sa ma lase sa postez in topicul respectiv si desi respectivul moderator a fost activ intre timp mi-a ignorat rugamintea, rog unul dintre administratori sa stearga userul "avathan" sau sa-l suspende.
multumesc.

This post has been edited by avathan: 7 Feb 2007, 15:57

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 7 Feb 2007, 16:11
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Nu crezi ca esti cam radical?... toata lumea de pe forum a avut la un moment dat probleme la bursa... Cand am fost solicitat sa devin moderator...eram BANAT... pentru motive de BURSA... eu zic sa te mai gandesti smile.gif Bafta

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
ady77
post 7 Feb 2007, 16:26
Post #3

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

Si mie mi se pare cam radical, dar, dupa parerea din toti care s-au plans pana acum aici de ban-uri, e primul care are dreptate. Nu cred ca "bati campiile patriei" poate fi considerat atac la persoana. Ceea ce mi se pare mie ciudat este ca din ultimile aproximativ 40 sanctiuni circa 15 sunt date de domnul Tudor. As avea o intrebare pentru domnul Tudor. Dumneavoastra in afara de functia de moderator pe daciaclub mai prestati ceva (adica lucrati pe undeva)? Ca vad ca va luati foarte in serios functia de moderator din moment ce aveti timp sa numarati abaterile d-lui Ironick (de exemplu) in ultimele 2 luni.
QUOTE(Tudor @ 18 Jan 2007, 19:54)
IRONICK 7 zile Ban pentru offtopic: 4 abateri in mai putin de 2 luni. Recomand citirea si respectarea regulamentului.
*

Am observat ca toata lumea se plangea de d-l MoneyTalks dar am impresia ca el era un biet mielusel pe langa d-l Tudor.
Cu respect,
Ady77

This post has been edited by ady77: 7 Feb 2007, 16:26

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
tarzy
post 7 Feb 2007, 16:49
Post #4

aroist

QUOTE(ady77 @ 7 Feb 2007, 16:26)
........
Am observat ca toata lumea se plangea de d-l MoneyTalks dar am impresia ca el era un biet mielusel pe langa d-l Tudor.
Cu respect,
Ady77
*

neahhh .... "d-L" Money nu s-ar fi coborat la un dialog cu userii de rand, este de apreciat totusi faptul ca Tudor macar incearca sa-si justifice actiunile

iar despre tratamentul "egal" acordat userilor simpli si moderatorilor e mult de vorbit, dar ... se pare ca nu se doreste acest lucru, nu de alta ... dar de fiecare data cand esste expousa o astfel de situatie invariabil topicul respectiv este inchis sau mai rau sters.

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
DragosP
post 7 Feb 2007, 17:34
Post #5

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(ady77 @ 7 Feb 2007, 16:26)
...Ca vad ca va luati foarte in serios functia de moderator din moment ce aveti timp sa numarati abaterile d-lui Ironick (de exemplu) in ultimele 2 luni.

Mda, i-am zis și eu... tongue.gif Numa' că nu le numără el, le numără automat IPB-ul și le arată în nivelul de warn! wink.gif
Și ce-ai vrea matale, să-și ia în glumă "funcția" de moderator?

QUOTE(tarzy @ 7 Feb 2007, 16:49)
...nu de alta ... dar de fiecare data cand esste expousa o astfel de situatie invariabil topicul respectiv este inchis sau mai rau sters.

Unii nu se plictisesc niciodată...
Sau poate că sunt prea plictisiți? unsure.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Tudor
post 7 Feb 2007, 17:54
Post #6

Moderator

Avathan: raman la parerea ca e o diferenta majora intre a spune cuiva "bati campiile patriei daca spui ca..." si a spune: "te contazic referitor la..." (sau "nu ai dreptate daca spui ca..."). decizia mea a ramas neschimbata pentru ca in continuare nu vad un motiv real pentru a considera acceptabile astfel de exprimari, cel putin nu de catre mine in sectiunile pe care le moderez. asa cum ti-am spus insa, deciziile mele pot fi intoarse de catre administratori.

ady77: Fii tu fara grija ca nu stau degeaba atunci cand nu activez pe forum. As zice sa te abtii de la astfel de aprecieri, macar atata timp cat nu cunosti facilitatile de moderare oferite de motorul forumului (verificarea de care a-i amintit tu imi consuma maxim 3 secunde). Cat despre numarul de sanctiuni, daca tot ai avut timp sa le numeri, ia fa o socoteala pe mai mult timp, sa vezi ca numarul e dat de Bursa, nu de mine (poate nu stiai, dar mai moderez inca 2 sectiuni de pe forum cu mult dinainte de a modera pe Bursa si culmea, de pe acolo nu prea primesc plangeri... tine oare de respectul pentru civilizatie al celor ce posteaza acolo?).

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
A l e x
post 7 Feb 2007, 19:59
Post #7

Showing the fangs of rage

semit : Si tu n-ai raspuns solicitarii cu un sincer "Un membru care si-a luat ban nu poate fi un exemplu bun pentru restul forumului deci refuz sa fiu moderator" ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
IRONICK
post 7 Feb 2007, 20:16
Post #8

-

From: Romania

QUOTE(Tudor @ 7 Feb 2007, 17:54)
.. tine oare de respectul pentru civilizatie al celor ce posteaza acolo?
*
Pai atunci de ce o fura si cei care atentioneaza asupra lipsei de respect a altora, care nu se incadreaza la Da scump mai este, Am eu mai ieftin ?

EL. Si nici la etc.

This post has been edited by IRONICK: 7 Feb 2007, 20:58

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Tudor
post 7 Feb 2007, 20:57
Post #9

Moderator

Dintr-un motiv simplu ,da' complicat:
Atitudinea celor care sesizeaza un pret de vanzare exagerat de mare este onorabila din punct de vedere etic... dar este imposibil sa existe cineva capabil sa spuna care este pretul cinstit pentru un produs... astfel ca, desi bine intentionata, fapta de a a tentiona asupra unui pret prea mare, pentru ca nu poate fi evaluata corect (nu exista un catalog oficial general valabil de preturi - traim intr-o economie de piata) si pentru ca nu poate fi aplicata tuturor, este interzisa pentru a nu naste discutii fara rost.

Daca cineva vinde un produs X este important sa prezinte produsul corect si cat mai complet, dar fixarea pretului solicitat este libertatea lui totala. Cui nu-i convine pretul e liber sa nu cumpere. Cine cumpara la prima oferta intalnita si apoi descopera ca a cumparat scump, a invatat o lectie. Traim in democratie si ne dorim economie de piata, asta inseamna si libertatea comertului, care presupune si libertatea pretului.

Comentariile de orice fel sunt interzise la Bursa pentru ca acolo oamenii sunt doritori sa vorbeasca mult doar pentru a se afla in treaba (nu spun ca toti fac asta, dar asa suntem noi romanii: cine a fost macar o data in targul de masini stie despre ce vorbesc). Cum nu poti crea o regula simpla si clara care sa deosebeasca comentariile goale de cele utile s-a ales varianta interzicerii tuturor comentariilor. O regula neclara sau care lasa mult la aprecierea subiectiva a moderatorilor naste probleme si discutii si mai mari: uitati-va numai despre ce s-a discutat in esenta in acest topic...

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
IRONICK
post 7 Feb 2007, 21:06
Post #10

-

From: Romania

Nu ma refeream la pret, ci la:
QUOTE(Tudor @ 7 Feb 2007, 20:57)
Daca cineva vinde un produs X este important sa prezinte produsul corect si cat mai complet
Care nu se incadreaza la:
5. Nu se admit posturi offtopic, de exemplu posturi de genul: "Da scump mai este", "Am eu mai ieftin" etc.
Ce se intampla cu cei care nu isi prezinta corect produsul ? Ca de cei care atrag atentia am aflat ...
QUOTE(Tudor @ 7 Feb 2007, 20:57)
s-a ales varianta interzicerii tuturor comentariilor
Regula asta nu prea este prin regulament si nici nu se incadreaza la etc.

This post has been edited by IRONICK: 7 Feb 2007, 21:10

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
klaus
post 7 Feb 2007, 21:16
Post #11

步步

Am retinut urmatorul continut real ala acestui topic:
Dl. Avathan a cerut stergerea/suspendarea userului "avathan".

Celelaete discutii de aici sunt divagatii.
Topicul se inchide.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 01:03
Dacia