CASCO se va scumpi
![]() ![]() ![]() |
CASCO se va scumpi
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa nu fie politica de marketing sa faca cat mai multa lume CASCO...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE Reprezentanții firmelor de asigurări spun că din cele peste 4 milioane de automobile din România, doar o cincime au asigurare CASCO. Imi vine greu a crede ca sunt asa de multi cu Casco. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mda cam asa e ... daca te uiti la Allianz de exemplu (care au marit casco de la inceputul anului) ce preturi auuuuuu ... probabil ca si restul vor ajunge tot pe acolo sau apropiat.
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La Alliant problema nu este ca au marit ci ca este fransiza obligatorie. Eu ar trebui sa platesc 350 RON la fiecare dauna din buzunarul propriu. Pana in iunie cand expira polita o sa decid ce o sa fac.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Cred ca mai degraba vor sa isi sporeasca profiturile decat sa acopere daunele. Si sa mai ia ce apuca de pe piata in perspectiva faptului ca vor apare la noi tot mai multe firme de asigurari din Europa, unele mici si mai putin cunoscute. In mod normal asta ar trebui sa traga preturile in jos, nu sa le urce. Dar ca la noi la nimenea...
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da e super naspa faza, de asta am plecat si eu de la ei dupa primul an. Dupa ca ca platesc chipurile reintregire de casco daca am avut avaria mai imi si maresc simtitor taxa pe anul ce urmeaza...pa si pusi!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sorinator @ 7 Feb 2007, 13:22) ...vor apare la noi tot mai multe firme de asigurari din Europa, unele mici si mai putin cunoscute. In mod normal asta ar trebui sa traga preturile in jos, nu sa le urce... Si ce vor gasi acele firme in Romania? Un public-consumator care plateste sume imense pentru servicii de o calitate indoielnica fiindca nu prea are de ales. Chiar crezi ca acele firme vor "sparge" piata? Nu, vor practica aceleasi metode si tarife cu cei deja aflati pe piata. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat..e stiut ca un om cu minte la cap care are o afacere face mai multi bani daca da mai ieftin si mai mult decat unul care da scump si putin.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratii mei, piata e libera. Daca Allianz isi bate joc de mine dupa ce termin anul asta de contract pe Logan ma duc la altii. Deocamdata Generalli suna bine. In fine, daca se scumpec ei pierd, nu eu! Si un ultim punct: daca imi cer franciza (acum nu am) imi fac bagajelele si plec.
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Atata timp cat nu ati platit in avans toata prima, puteti rezilia oricand contractul (nemaiplatind ratele scadente), din cate stiu.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@Lexy, nu e chiar asa, dar putem sa discutam asta pe un alt topic
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Am avut si eu o neplacere cu cei de la Allianz,am vrut sa-mi fac CASCO la ei,asta dupa 1 an la Asiban.N-am nimic cu cei de la Allianz,dar cand au avut tupeul sa-mi ceara 16.5 mil ROL ptr un logan,am zis "multumesc...pas!".
Daca le scumpesc si mai mult...probabil ca renunt complet la CASCO,n-ar fi prea indicat. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:09 |