Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Modificare/reparatie motor megane 1 1.6

oache81
post 7 Feb 2007, 00:15
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Sal,nu am mai dat de mult pe aici,intre timp mi-am cumparat o alta masina,un Citroen C4 ,acum circa o luna si masina veche Megane 1 1.6 8v are ceva probleme.Imi inegreste o bujie foarte repede,trebuie sa o schimb uneori si o data la 3 zile,in special daca merg ceva mai mult cu motorul rece.De asemenea am probleme si la admisie,in sensul ca s-a stricat sonda de relanti a nu stiu cata oara si mi se aprinde becul de ECU.Ce as vrea eu de fapt sa fac ar fi cam asa:Sa fac rost de o admisie de Clio 1 pentru motorul de 1.4 cu carburator si sa o inlocuiesc pe cea pe care o am care este injectie,eventual sa ii maresc si diametrul la canalele de pe admisie.Cu aprinderea nu am probleme,suspectez ca bujia se inegreste din cauza depunerilor din motor pe care probabil ca le voi curata cat de curand.Circul foarte rar cu masina asta si pot face ceva cu ea in timp si as vrea ceva care nici sa nu coste foarte mult si sa o pastrez pentru liniutze la grupa A1(75 CP).Cam ce alte modificari ar mai trebui facute in afara de inlocuirea efectiva a admisiei?

--------------------
citroen c4 2.0 HDI VTR Pack 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:22
Dacia