De unde ne imbracam? Si cu ce?, Magazine, stiluri, preturi
![]() ![]() ![]() |
De unde ne imbracam? Si cu ce?, Magazine, stiluri, preturi
Pearl Jam |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eastbay... Pull & Bear...Zara mai rar
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Zara am inteles ca e magazinul saracilor in Spania...nu stiu de ce dar pentru fata de acolo iau...Pe mine ma imbraca nevasta,mie nu-mi place deloc sa ma frec la cumparaturi
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eastbay (Nike, SJ)
Mai nou in intersportul din Feeria am gasit ceva lucruri interesante |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Costume facute pe masura la croitor, cravate de matase si camasi de la Paris cand am ocazia. Tricouri si blugi in functie de cum ma simt in ele. Nu sunt adeptul marcilor doar ca sa arat ca am pe ce da banii...Incaltari din piele cu talpa de piele, obligatoiu cusuta, de preferinta fara sireturi, din cauza de burta...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu ma imbrac... de unde gasesc. De regula am mari greutati in a-mi procura haine pe masura si care sa-mi si placa.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru tinute business (intalniri,interviuri
![]() Zi cu zi, adidasi piele full (2 perechi Zoom Air Nike negru, cafeniu si urmeaza albi, blug) sau pantalon casual Zara, pulovere dragute sau bluzite sport, jackete sport sau haina piele. A si am o mare boala pe tricourile cu guleras stil polo (peste 10), tricouri mai mulate si mai colorate pentru clubbin. Imi plac puloverele de la House of Art ( ieftine dar mai slabe calitativ) cele de la Camel Active, Steilmann, Stefannel dar la cat costa unul pe an daca am noroc la reduceri. Tot ce inseamna imbracaminte sport Nike, Adidas, Lotto, Puma. Zara pentru ca mai gasesti ceva adecvat varstei (2x anisori) si totusi sport. Cam atat. |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cand ziceti Eastbay va referiti la site nu ? Comandati din SUA ? Si eu vreau sa-mi comand luna viitoare, sper sa fie bine
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pantofi numai de la gucci, costume numai hugo boss, camasi de la christian lacroix , borseta de la prada sau louis vuitton, ciorapi de la yves saint laurent si chiloti de la botezatu.
iarna utilizez fulare si manusi de la paco rabanne. ptr tinuta sport, respectiv adidasi, am ales "pionierul" sau "clujana". treninguri numai de la "SC confectii stefanesti SA". tricouri....din piata. p.s am uitat sa precizez ca am fes de la "Oscar de la Renta" si curea Valentino. This post has been edited by cristib: 23 Jan 2007, 17:36 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Parndorf, n-am bani de Ro.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
![]() vrem sa stim si marca masinii, a gelului de par ... presupun ca scobitori ai de la Sean John. ai cosmote ? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
CGB |
![]()
|
masina este "renault clio symbol - aniversary edition by pininfarina". culoare verde brotacel sau "gucci green".
scobitorile is facute pe comanda la un sculptor renumit de la mine din catun. bineinteles ca-s din lemn de cires japonez. da, am cosmote ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Aduc cei de pe eastbay si in romania pe o singura persona? daca da cam cat costa taxele de transport si in cat timp vin?
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si in afara de asta, haina dama de la Zara in centrul Vienei, Stefanplatz, 40 euro. In Plaza la noi, 55 la reducere.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Daca e vorba de adidasi eastbay clar! Sunt adidasi la jumate de pret sau chiar mai putin fata de magazine. Exista baieti care cer adaos destul de mic si iti aduc orice produs fara taxe (nu ca as face eu asa ceva ca e ilegal
![]() Ordinea marcilor preferate: Reebok, Adidas, Nike. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pai camasi no name,cravate no name,adidasi blugi chiloti ochelari de soare,ciorapi,tricouri...no name
![]() "Important e ce stii nu ce detii" |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Daca nu scria Bucuresti la din: puteam face pariu ca nu traiesti in Romania.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
primavara de la Paris, vara de la Londra, toamna de la Milano si iarna din Viena, in drum spre ski. dar m-am cam plictisit asa ca o sa le mai schimb/rotesc.
![]() ![]() curat si de calitate sa fie, in rest ce mai conteaza? daca esti si un pic la moda, deja esti cu mult peste majoritatea. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
padre cand mai ajungi la londra, iti recomand sa cauti produse "Sass and Bide". sint super. au magazin pe prima la stanga dupa Tower Bridge.
iar in milano vezi ca ai un magazin cu produse Roberto Cavalli. super haine. folosesc numai materiale naturale (bumbac, in). sint suuuuuper. magazinul e chiar langa Piazza del Duomo, intre alte doua magazine celebre: Jil Sander si Gianfranco Ferre. pentru paris nu cred ca mai e nevoie sa-ti reamintesc de Azzaro, Bruno Pieters, Dries Van Noten, Jean Paul Gaultier. toate sint prin centru. vezi ca la Azzaro au neste ciorapi super, cu talpa dubla. si-s la oferta zilele astea. iei 2 perechi de ciorapi si primesti o pereche de chiloti moca ![]() This post has been edited by cristib: 25 Jan 2007, 09:36 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
diesel_power : De ce sa fie ilegal ??
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Imi raspunde si mie cineva la intrebare? Aduce eastbay si in romania pe persoana fizica ? daca da cam cat costa transportul si in cat timp vine.
Bafta |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cel mai simplu e sa iei legatura cu un om care se ocupa cu comenzi de pe eastbay.. eu ti-l recomand pe floppy, care are adaos de 5$
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Asa am auzit eu, ca ar fi o leaca ilegal, ca in mod normal ar trebui platit 19% tva si 30% ceva accize, deci pretul ar fi cu 49% mai mare. Nu bag mana in foc dar asa mi se pare si mie normal sa fie, sa se plateasca aceste taxe.
In fond si la urma urmei ce mai conteaza, te incalti cu adidasi, nu cu tva, in magazine preturile sunt mult mai mari, asa ca e rentabil. Cunosc si eu 2 care fac comenzi, unul cu adaos de 10$ si altul cu 7$. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
CGB |
![]()
|
am si io o intrebare legata de comenzile astea pe net (comenzi in alte tari). eu n-am luat decat electronice (si doar din tara) asa ca ma intreb...daca dau comanda la eastbay (care inteleg ca e la mama dracu) ptr o pereche de adidasi de n-bulioane si cand primesc marfa constat ca-s mici ce fac? mai ales daca dau comanda si printr-un intermediar?
ce se intampla? raman cu adidasii si ma rog sa-mi intre labele la apa ca sa-i pot purta... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DRD |
![]()
|
Mersi mult Claus o sa incerc si eu sa il contactez pe floppy,apropo tu ai comandat ceva de pe eastbay?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Daca vreti totusi haine, cunosc eu indivizi care aduc furate, gen Zara etc. Acum aveau blugi, si pot aduce mai multe chestii. Sper sa nu fie considerata reclama, zic de ei ca sunt prieteni si eu tot de acolo cumpar.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pai daca sunt furate nu e reclama
![]() ![]() This post has been edited by sqryn: 27 Jan 2007, 19:53 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Eh, in caz ca vrea cineva sa le zic cum sa ajunga, PM me si va zic unde ce si cum in caz ca vreti asa ceva.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:14 |