Nu mai pot sa intru pe DaciaClub
![]() ![]() ![]() |
Nu mai pot sa intru pe DaciaClub
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Cu IE nu merge. Merge cu alt browser. Eu am intrat cu mozilla firefox http://www.getfirefox.com
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
da .... nu merge cu internet explorer... eu intru cu opera, am instalat-o special pt a intra pe forum....oricum ar fi buna o remediere a problemei
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
- B - 38/90/909 - WWK
2008/2008/2006
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Asa este. Din cauza acelui nenorocit de banner(bai avarilor), cu ie, nici o sansa sa mai pot intra, asa am fost OBLIGAT sa instalez firefox.
This post has been edited by george_slz: 22 Jan 2007, 06:23 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si io am instalat opera. Rog faceti ceva cu reclama aia.
|
--------------------
dacia
logan
- B 30 WZR
2006/ambition dci
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ma gandeam ca sunt singurul caruia nu-i merge...intereseant e ca forumul reno merge si de pe IE si are banerul ala de asemenea. CU alte browsere nu-i o solutie, eu folosesc IE..ala imi place.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Nici mie nu imi merge.
Am intrat de pe reno. |
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
va rog sa incercati acum si sa imi spuneti daca merge. multumesc.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Gata, acum e ok...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Merge si pe FF si pe IE7.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ma bucur.
ne cerem scuze pentru nefunctionalitatea forumului. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mii de multumiri adminilor......acum merge brici
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
- B - 38/90/909 - WWK
2008/2008/2006
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Multumesc mult.
|
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumim. Aseara am intrat de pe alt browser ca nu mergea ci IE.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit sa inchid, problema fiind rezolvata.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 16:39 |