Probleme afisare kilometraj, Afiseaza 411km in loc de 49411!!
![]() ![]() ![]() |
Probleme afisare kilometraj, Afiseaza 411km in loc de 49411!!
NSilviu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
- B-33-aaa
2002 Bicorp
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
face doar cand e rece? Cand se incalzeste motorul si interiorul masinii isi revine?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
NSilviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 January 07 ![]() |
Nu, face tot timpul indiferent de temperatura interioara/exterioara.. Am tot sperat sa-si revina insa incep sa cred ca nu scap de o vizita la service.
|
--------------------
Renault
Megane 1
- B-33-aaa
2002 Bicorp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca facea in functie de temperatura.. in speta la rece... era vorba de un elastomer al displayului de bord.. care nu era prins bine.. si se rezolva foarte usor.. in acest caz... cred ca este vorba de o defectiune a tabloului de bord care se va solda cu schimbare in cel mai rau caz... mai bine te duci in service.. bafta
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
In aceeasi gama de probleme, la mine de multe ori, acum iarna, dupa ce se incalzeste motorul afisajul la displayul de la radio pare mai sters, literele sunt mai deschise la culoare. La voi la fel?
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
SwatKat la Clio am problema asta.Si nici macar nu trebuie sa fie multe grade minus (e suficient -2 grade) si masina sa ste o noapte afara (in mod normal e tinuta in garaj).Se manifesta prin faptul ca nu se afiseaza toate segmentele sau sint sterse unele segmente.Isi revine singur dupa ce se incalzeste in masina.
La Megane nu face asa niciodata (nici daca e -15 peste noapte). |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la mine face pablo
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
liviudragusin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 31 May 06 ![]() |
Salutare.Mapoate ajuta si pe mine cu o informatie?
Eu am un lio Symbol Fidji din 2006.Inainte sa plec la drum m-am uitat sa vad cati kilometri am si aveam 9180 dupa ce am mers 100 km m-am trezit ca in loc sa-mi afiseze 9280 el imi afiseaza 10000 km si nu imi explic de ce. Stie cine despre ce vorba? |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
- TR-81-LEV
2006 Symbol Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:13 |