Nu imi gasesc topicul, Ajutor din partea moderatorilor pls
![]() ![]() ![]() |
Nu imi gasesc topicul, Ajutor din partea moderatorilor pls
mad_voly |
![]()
|
||
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|||
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Am impresia ca a fost absorbit de "calitatea serviceurilor Dacia".
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Chiar nu il gasesc. Rog un moderator sa nu ma ocoleasca. A fost pus aseara si zilele astea chiar ma duc in acel service, deci ma intereseaza...
|
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Probabl a fost lipit cu topicul asta http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22766&hl= cum ti s-a sugerat si mai sus, cauta dupa posturile tale in el.... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=772859 asta sa fie unul?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mad_voly |
![]()
|
Gata . L-am gasit. Multumesc pt ultimul link
![]() |
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
propun un moderator sa inchida topicu ptr ca s-a rezolvat ....
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...moderatorul fiind?
Nu era mai simplu să dai un simplu "Report"? Cum dealtfel și eu trebuia să fac. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 05:50 |