Bec consola si ABS (2 nelamuriri), symbol phase 4
![]() ![]() ![]() |
Bec consola si ABS (2 nelamuriri), symbol phase 4
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
1. nu stiu
2. da ... cauta si citeste in aceasta sectiune (clio) si o sa vezi singur. (ex. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39701) |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Becul cu lacatul cu se aprinde numai cand ai usile inchise...
Stai in masina si blocheaza usile si o sa vezi ca se aprinde. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pai la mine se blocheaza automat cand plec ...si tot nu sta aprins
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Mai da' ce-aveti toti de va speriati de ABS? Prietenul meu mi-a busit masina ca s-a "speriat" de zgomotul produs de ABS si a ridicat piciorul de pe frana. Da' de carligul aluia din fata nu s-a mai speriat.....
![]() La intrebarea 1 o sa mai studiez problema ca nu m-a preocupat pana acu' |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am mers cu un megane 1 acum o sapt. si am observat ca indicatorul (aflat la oglinda retrovizoare/lampa de citit) marcat cu un lacat se aprinde cu culoarea rosie cand usile se blocheaza in mers.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
catalin80 |
![]()
|
in niciun caz nu se aude zgomotul ala "feroce" trepidatiile pedalei sunt mai reduse.....
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
La Ford nu se aude harait de nici un fel, doar se simte in pedala.
|
--------------------
-
-
-
|
|
dizzyY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 November 06 ![]() |
aoleu si eu m-am speriat prima data cand mi-a intrat absul..nu am mai condus masini cu abs..zilele trecute am apasat frana mai brusc, a intrat absu(n-am ridicat piciorul de pe frana) dar n-am reusit sa opresc la o trecere de pietoni, si nici macar n-aveam viteza mare..e f posibil(nu mai stiu exact) sa fii fost cu o rotile din stanga pe sina de tramvai...
oricum, referitor la abs, urat rau face..parca ai scrijelii o ranga de asfalt.. |
--------------------
RENAULT
Clio Bicorp
1.5 dci/2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:26 |