Politetea si Bunul simt, Cum inteleg unii useri sa-si exprime frustrarile
![]() ![]() ![]() |
Politetea si Bunul simt, Cum inteleg unii useri sa-si exprime frustrarile
loganlover |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Frate, cum spunea Ilie Moromete, e de bine... si ue ne asteapta sa ne dam jos din copac si abia dupa aia sa ne urcam in carutele cu spemii de cai putere
![]() Si daca tot ai Lancer ce pana mea ti-ai luat niknameul ala? ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
QUOTE(paulp @ 7 Jan 2007, 13:28) Frate, cum spunea Ilie Moromete, e de bine... si ue ne asteapta sa ne dam jos din copac si abia dupa aia sa ne urcam in carutele cu spemii de cai putere ![]() Si daca tot ai Lancer ce pana mea ti-ai luat niknameul ala? ![]() Am Lancer ,dar sunt un admirator al loganului-masina care a spart toate top-urile si ne-a bagat in UE. |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu presupun ca ai dat vreun report ceva la topicul ala la posturile care ti se pareau ca incalca regulamentul, inainte de a posta aici...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai e treaba de anu' trecut asta... timp berechet ca moderatorii sa se sesizeze... parerea mea.
Iar aia cu "reportu'" e apa de ploaie. Am dat eu o gramada sa vad daca se ia vreo masura (in alte topice) si nimic. Plus de asta mi se pare si o josnicie. Parca l-ai lucra pe om pe la spate. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mda, am citit acea discutie intre cei doi cetateni, unul fiind R19/16v si celalat fiind loganlover.
Dupa parerea mea i-as propune pe amandoi la niste banuri temporare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 08:58 |