Unde fac sesizare?, Ciini/porci/cocosi...la oras.
![]() ![]() ![]() |
Unde fac sesizare?, Ciini/porci/cocosi...la oras.
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dane.. s-a schimbat data in calendar nu si oamenii...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
din pacate ai dreptate...
acum am luat taurul de coarne si am rezolvat (sper) cu asfaltarea strazii pe care stau... mai am problemele de mai sus... oare astea sint bune?(vezi link): http://www.antirozatoare.ro/produse_anticaine.html |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat sunt de bune device din linkul tau Dane? Sunt real efective impotriva a vreo 15 pisici bine hranite de cartier?
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
ghetau dan |
![]()
|
hai mai cornele...chiar vreau sa stiu daca sint bune...mai ales animal chaser.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca sunt de groaza matzele astea
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
ghetau dan |
![]()
|
da' nu pentru mite vreau...n-am zic nimic de pisici...am un cocos si 2 ciini de rezolvat...la ciini m-am gindit cind am ales Animal Chaser...ma gindesc,daca il tin tot timpul ori se linistesc ori urla numai bine sa chem Politia.
Am sunat la Politia Comunitara...au zis ca nu e de competenta lor sa rezolve treaba cu ambalatul masinii,ci a Politiei Municipale,DAR au formulare tipizate de instiintare a nu stiu ce...o sa sun si la Municipala... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca nu mai faci sesizare nicaieri pentru ca legea a fost abrogata- asa ca e liber la caini, pisici, porci, cocosi, capre si orice alt animal pe care vrea omul sa il creasca in oras
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Ce veste rea...
![]() Referitor la Animal Chaser...vreo parere,ceva? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da a aratat aseara la stiri, asta era o lege propuse de "ministrul" Nicolaescu care nu intrase in vigoare si dea acum inainte nici nu o sa mai intre
![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 5 Jan 2007, 11:51 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Inseamna ca o sa iau aparatul si cind o fi harmalaia mai mare chem Politia...
De vreo 2 zile a aparut pe scena si un cocos care cinta (la naiba sa-l ia) de dimineata de la 6 cite 15 minute cu pauza de 2 ore... Cum naiba pe unde merg nu se aude harmalaie,numai la vecinul meu da??? Ce oameni! |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai vizibilitate in curtea vecinului, iti cumperi o arma cu aer comprimat si cand incepe harmalaia incepi sa imprastii cu alice.
Sa iei calibru 5.5, cele de 4.5 sunt slabe(sunt alice boante sau cu varf, cele boante nu lasa urme) si daca vrei sa doara rau, sunt unele din bronz cu varf, ravagii faci cu alea. Eu stau la casa si am destui caini pe aici si crede-ma ca se face o liniste dupa ce il arzi pe unul, se imprastie ca prostituatele inainte de razie. Bafta ![]() PS. Cred ca o sa ai o satisfactie mai mare decat Animal Chaser. This post has been edited by Mutzunache: 5 Jan 2007, 18:23 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ghetau dan |
![]()
|
si eu stau la casa...am incercat si cu pusca...problema e ca acesti ciini au ceva deviat in comportament:nu latra la mine cind ma vad peste gard,latra la stapini ca sa nu stiu ce...exact cit timp sint prin curte...nu mai zic de sarbatori,musafiri,ce mai,latraturile erau "sudate,in tril"...e vorba si ca latra numai ei,toti vecinii au ciini si toti sint foarte decenti...latra si ei dar "omeneste".
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
eu aveam 2 ciini sub geam, latrau ca timpitii la pasari si pisici. am o casa fix sub geam, si stapinu le facuse cusca exact in fundu curtii sub geamu meu. cind eram in sesiune, le aruncam cite o petarda. o ora nu mai ieseau din cusca. pe urma numai cind le scoteam capu pe geam si faceam pssssssss, credeau ca le pregatesc o petarda si dispareau in cusca.
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic, hahahahaha, ai o casa fix sub geam?? haahahaha, ce aiurea suna...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
tzk |
![]()
|
eu ca eu, dar iti dai seama cum e si pentru ei!!!!
sa stai seara cu berea in mina pe terasa si sa vorbesti in soapta!!! eu nu mai stau acolo de mult, e apartamentu parintilor dar problema e aceeasi This post has been edited by tzk: 6 Jan 2007, 00:33 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
ghetau dan |
![]()
|
@tzk : ar insemna sa nu fac altceva decit sa-i pindesc atunci cind fac zgomot si sa-i sperii cumva ca sa le creez un arc reflex...ce naiba,mai am si alte treburi.
Partea nasoala e ca eu muncesc linga casa si tot timpul ii aud, si zi si noapte(atunci cind latra)...ma astept din moment in moment sa-i mai traga o repriza...cred ca mi-am format eu un arc reflex conditionat...Sotia nu-i aude/n-o deranjeaza...ea pleaca la 8 si vine la 18-19... Astept aparatul cu ultrasunete... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
tzk |
![]()
|
pai si care e diferentza intre ce faci tu si ce faceam eu? tot aia e. cind latra aiurea...pac, una peste neuroni.
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Diferenta e ca aparatul va fi permanent in priza iar ei,fiind legati si zapaciti vor face ca toate alea...(sper).Nu stau sa-i pazasc atunci cind latra...
Atunci sun la Politie si reclam tulburarea linistii publice. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ghetau dan |
![]()
|
ce aveti de zis?
http://www.ultimatebarkcontrol.com/ds_Pro.htm O fi bun?Si chiar,legea aia chiar a fost abrogata? Fluier cu ultrasunete a folosit cineva? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
da ati incercat sa vorbiti cu stapanii?
poate au o solutie ceva mai "umana" |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Da.De 3 ori.
Ceva de aici a folosit cineva? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mutzunache, sper ca glumeai la faza cu alicele. Cainii saracii n-au nicio vina. Eventual impusca stapanii.
Eu unul sper sa se ajunga si la noi ca in alte tari, sa fie ilegal sa maltratezi animale, sa vezi atunci ce-i dau in gat pe cei gen Mutzunache care se distreaza maltratand caini. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Normal,ciinii n-au vreo vina...lipsa de educatie isi spune cuvintul...si cind n-ai cu cine discuta,cauti cele mai omenesti metode...adica ultrasunetele.So...???
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Turkish |
![]()
|
eu stau la curte si am caine
din cand in cand il apuca latratul, de regula ziua dar nu il tine mult noaptea a facut de trei ori scandal pana acum si de fiecare data foarte intemeiat. Ceea ce ma deranjeaza sunt haitele de maidanezi care sunt ai nimanui. sunt cred mai mult de 10 caini care bantuie noaptea prin cartier. dobitocii din vecini care-i hranesc au avut tupeul sa se ia odata de mine cand am iesit cu pietre la ei. le-am explicat ca daca sunt cainii lor sa-i tina inchisi undeva acum doi ani de revelion o shleahta de colindatori (din aceia profesionisti) au aruncat in curte o petarda pentru ca nu am vrut sa deschid. pentru un caine, are are auzul de cateva zeci de ori mai fin decat noi e o barbarie. asa ca am iesit afara si i-am dat drumul sa vad cum se descurca smecherii cu petardele nu stiam ca oameni imbracati gros de iarna pot fugi atat de repede ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si ai mei stau la curte cu 2 husky, pe care-i apuca des urlatul. Imi e mila de vecini dar pur si simplu nu pot fi controlati, dar ei dorm in casa deci macar noaptea nu fac scandal.
Cainii maidanezi sunt si ei caini. Daca as putea i-as strange pe toti de pe strazi sa am grija de ei, dar din pacate, e imposibil asa ceva. Si eu m-as lua de tine Turkish daca ai arunca cu pietre in ei fara motiv (daca nu te ataca practic n-ai motiv). |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Turkish |
![]()
|
nu ma ataca dar stau la doua noaptea si se bat la 10 metri de curtea mea
facand o harmalaie infernala. d-aia ies cu pietre altfel nu am nimic cu ei desi fac multa mizerie si uneori ataca oameni. problema este alta. pentru cainele meu eu imi asum responsabilitatea. pt aia de pe strada sunt o multime care sar cu gura daca le faci ceva, si care-i hranesc cu mancare de acasa. daca e sa fie un incident insa, brusc devin ai nimanui. toata lumea fluiera si se uita pe pereti. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
E exact aceeasi situatie si la ai mei. Cainii maidanezi latra la trecatori, uneori imi agita cainii mei, etc... Dar ce poti sa le faci ? Si eu ii hranesc, si cei de la blocurile din jur, i-as lua (sunt 3) in curte la mine dar din pacate cainii mei nu suporta alte animale, nu mai incape nimeni de ei ca mi-as mai fi luat macar o pisica
![]() Asa ca, eu mi-as asuma raspunderea pentru ei dar din pacate nu am cum. Si nu am cum sa-mi asum raspunderea daca sunt pe afara... Te inteleg sa nu-i hranesti daca nu-i vrei pe acolo, dar sa-i fugaresti cu pietre e prea mult. Tot ce vreau sa spun e, ii inteleg pe vecinii tai. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
QUOTE(Turkish @ 6 Mar 2007, 12:50) nu ma ataca dar stau la doua noaptea si se bat la 10 metri de curtea mea facand o harmalaie infernala. d-aia ies cu pietre altfel nu am nimic cu ei desi fac multa mizerie si uneori ataca oameni. esti de-al meu,numai ca pe mine ma deranjeaza nepasarea unora care au cite 2-3 ciini si-i lasa sa latre in nestire...cu maidanezii pot fi gasite solutii...primaria/ecarisajul ca doar e domeniu public.Ce te faci cu specimene umane pe care nu-i intereseaza ce se intimpla...ce daca latra,latra ca e ciine si trebuie sa latre...si daca va fac o foto (dar nu mai am cu ce) sa vedeti cam cum arata curtea,in ce mizerie este,o sa-mi dati dreptate... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Cu tot raul pe care-l pot face cainii maidanezi, eu tot nu as avea inima sa-i omor. Nu e vina lor ca n-au stapan. Dar aici e vorba de cum e fiecare, eu personal iubesc mult animalele, sunt care le vad doar ca pe niste conserve de carne.
This post has been edited by A l e x: 6 Mar 2007, 13:56 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:18 |