Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Clio 2 - 1.9dTi, Ce probleme ar putea avea?

AAndy
post 4 Jan 2007, 10:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am achizitionat de curand un Clio2 bicorp din 2002 cu motorizare 1.9dTi de 80CP. Masina arata de vis: nimic zgariat la interior, tapiseria arata grozav, climatronicul merge uns si motorul merge bine?
Are 53000 km parcursi si la 49000 a fost schimbata distributia si amortizoarele. Cartea ei de service se prezinta foarte bine cu toate interventiile facute la timp; totusi as vrea sa stiu cam la ce probleme sa ma astept. Multumesc!

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 2005 - Limusine - PH 58 DAL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
michirec
post 4 Jan 2007, 10:49
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

ai grija la parcarea la borduri, are garda la sol mica , eu am pierdut partea de jos(podeaua spoilerului)....ai grija sa nu ai apa in motorina ca se aprinde lampa la bujii, nu este pretentioasa la motorina, eu nu pierd pic de ulei dela un schimb la altul,filtrele sunt usor de schimbat, daca nu ai 2 maini stangi, placutele de frana se schimba mai usor ca la Dacia,multe consumabile merg de la dacia 1,9 sau de la Solenza,una peste alta ai luat o masina buna.cat ai dat?

--------------------
renault Scenic 1,6 dci,96kw. 2011
+
AAndy
post 8 Jan 2007, 07:44
Post #3

Membru incepator

Multzam de informatii! M-a costat aproape 7500 euro.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 2005 - Limusine - PH 58 DAL
+
cibo
post 17 Apr 2008, 20:59
Post #4

Sorin

From: Campina / Brasov

Va scriu eu acum dupa un an si ceva de la achizitionarea minunatului clio2 1.9 dTi. AAndy e frate-miu si nu a mai avut posibilitatea sa scrie... buburuza are acum aproape 90000 si merge brici! a meritat! probleme cu ea am avut putine, o parte din ele inevitabile pe strazile noastre; tampoanele de la amortizoarele fata, rulment dr spate, bielete fata si cam atat. O singura problema imi da mari batai de cap: termometrul exterior din oglinda dr nu mai functioneaza si asta mi-a dat peste cap si climatronicul; faza nasoala e ca e si foarte scumpa una noua 600 ron...

--------------------
Renault; Opel clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP 2007 Dynamique; 2005 - PH10;01ALD
+
michirec
post 18 Apr 2008, 07:43
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

Problema cu termometrul exterior o am si eu, se pare ca-i boala lor ;se mai aprinde senzorul de la airbag, dar trag de firele de sub scaunul mortului si se rezolva instant.

--------------------
renault Scenic 1,6 dci,96kw. 2011
+
cibo
post 18 Apr 2008, 07:57
Post #6

Sorin

From: Campina / Brasov

De acord cu tine! La inceput am tras o sperietura zdravana, dar am fost cu ea la service si mi-au zis baietii ca "e de la ei" si m-au invatat ei miscarea, acum o fac din mers... A, si am mai avut o problema de care nu am zis nimic: mi s-a aprins de vreo doua ori"faclia" din bord de la ABS si individu murise pe bune. S-a rezolvat de la sine dupa ce masina a stat oprita vreo juma' de ora! Ceva normal sau pur si simplu NOROCOS? ^smile.gif^

--------------------
Renault; Opel clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP 2007 Dynamique; 2005 - PH10;01ALD
+
andreimarinoiu
post 11 May 2008, 10:17
Post #7

Membru incepator

o alegere foarte buna,si eu am 1.9 dti si nici o pb motor in afara de inevitabilele bucsi..am 93000 km si in afara de distributie nu s-a umblat la motor.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2003 1.9 Dti - PH-07-GJS
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 12:26
Dacia