Exista sperante?, am achitat un autoturism dacia...
![]() ![]() ![]() |
Exista sperante?, am achitat un autoturism dacia...
crobert |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, la lada de gunoi a istoriei.
Ca masinile nu au fost "achitate" ci erau banii depusi intr-un cont special pentru asa ceva. Cont cu care lumea a facut ce a vrut, avand in vedere ca Dacia nu le mai putea livra o masina intreaga de banii aia cu inflatia care aparuse. Daca masina sosea, se facea plata din acel cont. Era un fel de cont de "aconto", de "avans" pentru produs. Unii i-au scos, altii i-au tinut in speranta ca vor face marea cu sarea si vor cumpara cu 80.000 lei o masina care la data respectiva costa 1 milion sa zic (adica cu 8%). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ceva informatii gasesti. Este o asociatie ( APAR - Asociatia Pagubitilor de Autoturisme din Romania). Mai multe informatii gasesti la ei pe site.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
crobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 07 ![]() |
Multumesc tuturor pt. informatii. Site-ul l-am gasit, urmeaza sa aplic pt. inscrierea in asociatie, apoi...ce o fi o fi!
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Complet, dar complet off-topic:
Oameni buni, Faceti-mi placerea si va inscrieti la (in) ceva, faceti cerere pentru ceva etc. dar nu mai "aplicati". Se aplica oja pe unghii, se aplica o regula la o situatie s.a.m.d. Barbarismele astea nu suna nimanui ciudat? "Barbarism" este un termen din lingvistica, ce descrie asemenea "inovatii". |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bilabong |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 6 Joined: 13 February 06 From: California ![]() |
Complet de acord, d-le OS. Si pe mine ma deranjeaza astfel de "barbarisme"...Cum ar fi si cuvintul "locatie" (de la "location") in loc de "loc"
![]() |
--------------------
dodge
stratus
- 2vkn394
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:51 |