a-VI-a boxa, a-VI-a boxa
![]() ![]() ![]() |
a-VI-a boxa, a-VI-a boxa
B 45 GAO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|||
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
de ce ii zic a VI-a?... de regula sunt in munar par boxele pe masina si asta de care vb tu ar trebui sa fie un numar impar... a 5a sau a 7a... nu?... sau nu am inteles eu?... e cumva ceva in genul in care am vazut la volvo?... ala nu e cumva subwoofer?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Zica a VI a pentru ca am vazut la cateva masini de SQ 2 boxe laterale+twetere 1 boxa pe mijlocul bordului+2 boxe spate si un subwoofer in spate.
Nu pot sa imi dau seama daca boxa aia e de bas / medii / mono /stereo ?????? |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Inca traiesc si astept opinii......
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Pune si tu o poza...n-am vaz pana acum aceasta a VI-a boxa. De obicei masinile de sq au un sistem pe 2 sau 3 cai in fata si un sub in spate, sunt curios ce ai vazut tu...
|
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
am vazut la vectra c o boxa in centrul bordului cu diametrul de aprox 5 cm dar sincer nu stiu ce face
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
se numeste subwoofer cu performante medii pentru un om care vrea sa asculte muzica in limitele normalului sau...al bunului simt ....oferinduii o fidelitate mult mai buna decat daca ar fi avut doar 4 boxe in masina
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
- este!
2003
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Exista amplificatoare speciale 5.1 pentru masina, si se leaga la iesirea dedicata boxei centru.
This post has been edited by j.d: 27 Dec 2006, 22:29 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
Adica amplificatoare pe 6 canale sau chiar asa se numesc 5.1???
Am sa atasez niste poze pentru ca din cate am vazut eu sunt niste boxe intre 10-13 cm. Ce subwoofer ar putea fi ala de 10-13cm??? |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
|
|
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
Va rog nu mai induceti omul in eroare, al 6-lea difuzor nu este nicidecum un subwoofer. El se refera la difuzorul de centru care se regaseste in special la masinile de competitie sectiunea SQ si avand amplificare separata. Daca ai statie pe 6 canale nu inseamna ca e 5.1, e statie pe 6 canale. Al 6-lea difuzor, sau poate fi al 3-lea sau al 4-lea in functie de sistem se monteaza pentru a anula diferentele de distanta dintre difuzoare si a aduce sunetul cat mai aproape de ascultator, intr-o pozitie centrala ca intr-o sala de conceret.
Un exemplu foarte bun de asemenea difuzor este Clarion SRK602. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
- PH-88-PWR
2002 Privilege Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
IL VREAU ACUM!!!!!
Frate nu trece zi sa nu mai uimesti cu cunostintele tale audio.De unde stii toate astea daor tu stii.... |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 21:34 |