Vecini... de forum si de cartier
![]() ![]() ![]() |
Vecini... de forum si de cartier
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Militari, vecin cu Fiderzen
ps: 3.5ml? |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Militari, langa Piata Veteranilor....o groaza de Reno pe langa mine da nici unul cu insemnele "clanului"......
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
stateam in Ozana, vecin cu Nacht si altii de pe acolo (Dristor/Salajan)
acum stau provizoriu in Giurgiului (la ai mei) ![]() ma voi muta in zona parcului Titan (intersectia Catelu cu Baba Novac) deci ce vecini o sa am...?! ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Berceni - Sura Mare dar o mare parte din timp stau prin Titan - Balta Alba !
Vecin sunt cu cei care stau prin zonele astea doua ! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
Militari - Apusului, vecini cunoscuti imi sunt adrianpurcarin (gorjului) (semit am zis bine ?) si octav (sectia 21), claus se mai zareste din cand in cand prin zona , m-am mai intalnit in trafic cu inca doi colegi de breasla pe la gara de nord ne-am si salutat de altfel (imi scapa numele lor dar veneau pe la intalniri asta vara), in rest am mai vazut un singur clio culoarea negru pe iuliu maniu - lujeru.
Trec zilnic pe traseul apusului - iuliu maniu - gara de nord. |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
eu in brasov n-am vazut nici un megane (sau orice reno) cu reno.ro pe el
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am fost luni in BV... daca n-a zis nimeni nici o vorba...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Il ai in brasov e enageM si modulsys ...
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
da, stiu de ei 2, mai e drd si inca cineva...
numa ziceam ca nu am vazut masina cu reno.ro pe aicea. si nici nu am recunoscut pe strada pe nimeni de pe forum |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Militari
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cea mai misto faza a fost in Militari la Lujerului eram pe banda a 2 a si vine langa mine un megane negru (Sebi) da geamul jos si ma roaga sa ii fac loc sa se bage pe banda mea (venise din spate deci putea sa vada abtibildul cu forumul) ...si nimic...doar un multumesc cu avariile....rushinika Sebi
![]() aaaaa ......si a mai fost o faza - mai demult - pe la P-ta Matache un alt "coleg" (probabil) cu un megane sedan inchis la culoare , parca, ma intreaba ce user am pe forum, ii zic si cand il intreb el ce user are, demareaza in tormba ![]() ![]() ![]() deci si cei care au autocolant nu se prea baga in seama in trafic... si au mai fost 2 intalniri: 1. cu andrei (cmandrei) la P-ta Domenii, acum ceva vreme, tii minte andrei?! ti-am facut cu avariile, erai cu sotia in mashina si tu mi-ai facut cu farurile ![]() 2. un tip cu o dacie, parca (berlina, deschisa la culoare), noaptea in zona Arcului de Triumf; l-am vazut l-am salutat cu avariile, m-a depasit si mi-a raspuns tot cu avariile. cam atat din trafic ...a transmis uncle ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Crangasi langa lac, abtibildul nu-l mai am ca mi-a spart unul luneta.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
drumul taberii..
ca si vecini de cartier.. rtt_gia.. mcvic, raducu68.. ![]() edit.. soloaane.. ce vreeemuri ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce vremuri Clause!
Ne mai amintim de fosti colegi de forum ![]() Eu nu am autocolant dar am suporti de numere! E de ajuns? ![]() Stau in zona lacul tei, la curte, dar pe strada nu prea am vazut autocolante. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Colentina, Circa 7. Solon, vecineeee !!!
![]() ... intr-adevar cam putine masini cu inscriptiile forumului pe strazi. oricum ne pierdem in multime. eu unul am vazut o singura data pe cineva de la distanta, nu stiu cine era, si pe Claus dupa un meci al Stelei, in nebunia de la Universitate ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Din Militari sunt si eu (Dezrobirii), cunoscut din cartier imi este decat tovarasul casper, pe care il mai zaresc prin trafic dimineata aproape de Leu.
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
noah. eu in dr. taberei pe tg neamt, da' nu stiu unde va tineti voi masinile (claus & co) ca ma uit tot timpul dupa autocolante si n-am vazut pana acum decat unul pe un megane bicorp albastru inchis
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Focsani...deocamdata orfan.
E vreun concitadin? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Dr Taberei .... Bulevardul Timiosara zona Frigocom.. pana acum nu m-am intalnit cu nimeni in trafic. Posibil doar o data sa ma fi remarcat unul cu o dacie ca m-a salutat si nu-l cunosteam si nici nu ii dadusem prioritate. In fine o fi si din cazua autocolantului care e pe luneta jos de tot ,,asa cum mi l-a pus Semit
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pta Domenii, nu am vazut vecini prin zona. Nu am autocolant, n-am avut timp sa il comand
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Drumul Taberei, Tg Neamt.. Megane-ul Estate argintiu cu bebelino pe el
![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Titan-Billa...zero vecini vazuti cu autocolant.
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu stau in Tineretului. Multe Reno-uri prin zona, nu stiu daca intra cineva aici
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stau in tei Str. Otesani daca stie cineva. De unde as putea sa imi iau un autocolant ?
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
@uncle ... da mai tin minte
![]() ![]() ![]() AlexC - 1 mai (ion mihalache) colt cu turda ... deci suntem aproape unul de celalalt ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
@ghetau dan: Mai este d3m3ntial. Bun baiat. Poate faceti o intalnire pe acolo.
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
QUOTE(ghetau dan @ 20 Dec 2006, 20:10) Salut domnule ! nu esti orfan , las` ca o punem de-o intalnire . id`ul meu de mess : d3m3ntzial PS : mersi dil ! ![]() Later edit : @ sqryn - in crangasi , langa lac sta si var`miu ! Acolo mi-au furat idiotii stergatoru de la luneta ![]() Poate ne vedem cand ajung pe acolo . ai id`ul meu mai sus. This post has been edited by d3m3ntzial: 21 Dec 2006, 11:31 |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Bravos dom'le...si nu zisesi nimic pina acum...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Mai e si stesso din VN dar el nu prea intra pe forum...
A venit in vara sa-mi vada masina si a luat si el una SH... Ne-am vazut deja de 2 ori... Din Focsani nu mai e nimeni? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:13 |