Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

B-xx-ZED, sau ce inseamna sa dai spaga la examenul auto

Fratzica
post 18 Dec 2006, 12:57
Post #1

Zen

Group: Moderatori

Aud afara claxoane peste claxoane pe strada, ma uit pe geam si ce vad, un megane albastru cu o mare lamaie in geam incerca sa intre intr-un loc de parcare la mine jos. Intrarea in parcare se facea dintr-o singura miscare (locul de parcare fiind perpendicular pe axa drumului), chiar si un cap tractor putea parca linistit. Ei bine.. tipei de la volan (era femeie, desigur) i-a luat cam 15 minute sa parcheze. Absolut incredibil.. O sa incerc sa o filmez cand va scoate masina din parcare. Intrebarea mea e? Ce constiinta au astia care dau permisul pe spaga? Daca unu din noi se intalneste cu antitalentul asta pe drum?!

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sylvester
post 18 Dec 2006, 13:06
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

probabil ca nu are talent la parcari. icon_mrgreen.gif
In trafic te pomenesti ca e un mic alonso dry.gif

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
Fratzica
post 18 Dec 2006, 13:08
Post #3

Zen

nu ma refeream la parcarea laterala.. nici nu vreau sa ma gandesc cum se descurca acolo. furios.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
Fratzica
post 18 Dec 2006, 15:18
Post #4

Zen

am filmat-o cu tel cand a plecat. Enjoy!

http://www.youtube.com/v/Elj61AYyklI

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
Pearl Jam
post 18 Dec 2006, 15:34
Post #5

Membru

A avut noroc ca era o ora decenta. E vorba de accesul spre Udriste in spate, nu?
Ar fi KKTO daca era traficul pe care l stiu eu... radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 4 Intense 2020 1.4 TCE
+
M i h a i
post 18 Dec 2006, 15:58
Post #6

Asta e ce sa-i faci...cam mare pentru ea bicorp-ul...sunt o gramada ca ea..

This post has been edited by MHY: 18 Dec 2006, 15:59

--------------------
------ ------ ------
+
Fratzica
post 18 Dec 2006, 16:01
Post #7

Zen

si ne mai miram cand vedem accidente peste accidente...

@Pearl Jam

daa, era super sa iasa din parcare pe la ora 5-6 radmasa.gif ph34r.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
A l e x
post 18 Dec 2006, 16:33
Post #8

Showing the fangs of rage

Cata, HAHAHAHAHA.. N-am mai vazut asa ceva... E incredibila tipa.. De obicei femeile sunt dezastru la volan dar asta n-are nici o treaba cu condusul.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
DRD
post 18 Dec 2006, 17:07
Post #9

Membru autentic

From: Brasov

Aahhah am vazut si eu catastrofe de genu asta in trafic,majoritatea femeilor sunt praf la parcari,fara nici o rautate asta este adevarul.Noroc ca a avut rabdare nenea cu meganu,inteleg ca este incepatoare dar totusi spaga e spage,tare filmu radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by DRD: 18 Dec 2006, 17:07

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
A l e x
post 18 Dec 2006, 17:10
Post #10

Showing the fangs of rage

Femeile sunt catastrofe la volan si in trafic... Nu spun ca nu sunt femei decente la volan, dar sunt foarte multe care n-au nici o treaba.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ghetau dan
post 18 Dec 2006, 17:26
Post #11

D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban

Group: Banned

Femeia la volan...aseara m-am pupat cu o blonda in parcarea subterana de la Mall...ea blonda,Passat negru fara senzori de parcare,eu brunet,Laguna neagra cu senzori...N-a putut face stinga din prima la iesire si a dat exact in mine,dar a prins ceva viteza...
Asa am crezut ca se va intimpla cu fatuca din film...ma gindeam ca scapa ambreiajul si pocneste masina cu spatele,dupa care,grabindu-se mai scapa o data ambreiajul si propteste masina si cu fata in cele 2 masini...
Era undeva un topic referitor la parcarea laterala...ce am mai fost injurat...filmul asta e dovada vie ca am avut dreptate.

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
sqryn
post 18 Dec 2006, 17:49
Post #12

Clio rulezzz

From: München

Super filmul. Greu s-a miscat tipa dar si ala cu megane-ul s-a cam riscat la faza asta. Era prea aproape, in locul lui dadeam 1 metru mai in spate smile.gif

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v - B-xx-xxx Alize/1999
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
Manuel
post 18 Dec 2006, 18:16
Post #13

Membru autentic

From: VASLUI

Sa inteleg ca voi n-ati fost incepatori... nedumerire.gif Probabil v-ati nascut cu 60-70.000 km rulati. coolspeak.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
ghetau dan
post 18 Dec 2006, 18:48
Post #14

D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban

Group: Banned

Toti am fost incepatori,dar unii mai incepatori decit altii.
Sint unii care si acum sint incepatori la capitolul comportament rutier.

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
Havoc
post 18 Dec 2006, 19:10
Post #15

Membru incepator

Doamne cat de varza esteeeeeeeeeeeeeee!
Dracu intorceai 2 masini acolo fara probleme!!

--------------------
Seat Leon 2005
+
Fratzica
post 18 Dec 2006, 19:13
Post #16

Zen

QUOTE(Manuel @ 18 Dec 2006, 18:16)
Sa inteleg ca voi n-ati fost incepatori...  nedumerire.gif Probabil v-ati nascut cu 60-70.000 km rulati.  coolspeak.gif
*

pacat ca nu am filmat cand a parcat masina, aia trebuia sa vedeti neaparat. Manuel, aia nici macar incepatoare nu e... Un incepator merge incet, da, mai face unele greseli, da.. dar nu sta 15 min sa parcheze masina in pozitia aia.... Ce bine ar fi sa treaca numai cei care chiar au habar de ceea ce inseamna sa manuiesti covrigu'.. Asta pentru ca o masina poate deveni letala in orice moment..

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
Manuel
post 18 Dec 2006, 19:24
Post #17

Membru autentic

From: VASLUI

De acord ca uneori se da prea usor permisul de conducere. Insa in cazul de fata, nu putem decat sa facem presupuneri. Poate femeia abia luase examenul sau poate nici macar n-avea carnet tongue.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
R19/16v
post 18 Dec 2006, 20:01
Post #18

Oldschool Member

From: Ploiesti

Cata incompetenta ohmy.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
adip
post 18 Dec 2006, 23:17
Post #19

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(CataNOS @ 18 Dec 2006, 12:57)
tipei de la volan (era femeie, desigur) i-a luat cam 15 minute sa parcheze. Absolut incredibil.. O sa incerc sa o filmez cand va scoate masina din parcare. Intrebarea mea e? Ce constiinta au astia care dau permisul pe spaga?
De unde stii ca a luat carnetul pe spaga? Poate tipa e praf si pulbere la parcari. Din cate stiu nu se mai face poligon de multa vreme. In traficul de la noi, in special in cloaca numita impropriu capitala, Bucuresti, e putin probabil sa se poata invata parcarea. Pot paria ca, in entuziasmul caracteristic, esti genul care da flash-uri masinilor de scoala care se incumeta in zona centrala smile.gif
QUOTE(CataNOS @ 18 Dec 2006, 12:57)
Daca unu din noi se intalneste cu antitalentul asta pe drum?!
Naspa! Variante:
1. Scoti din viteza, te uiti in retrovizoare si (daca nu incurci fatal si iremediabil traficul) te opresti la 3-4 metri in spate si astepti ca antitalentul sa parcheze. Frustrant, este?
2. Te bagi cu botul masinii incet-incet inspre victima (stil taximetrist / camionagiu / birjar curier). Nu claxonezi, ci doar dai flash-uri insistente, din care nefericita poate intelege orice.
3. Nu incetinesti (wtf, esti pe drum cu prioritate, te grabesti, aia e oricum o idioata ca a uitat sa puna pana si semnalul, ii tremura mainile pe volan, din spate vin altii, nu se face sa-ti furi tu claxoane si parintii tai urari de bine, ai casco oricum) si treci cu tupeu.
Ce alegi?
P.S. Intrebarea cu variante de raspuns e retorica, nu esti obligat sa raspunzi la ea smile.gif
P.P.S. Povestire de-a unui prieten din Brisbane, Au (tara cladita de puscariasi, fara cultura europenilor cu rahati in cap, nu?). A fost obligat sa astepte intr-o coloana de masini cam 7-8 minute fiindca o tipa nu reusea o parcare laterala pe o strada mai putin circulata. Nici un claxon, nici un viteaz nu a depasit coloana care stationa, toti asteptau rabdatori ca tipa sa parcheze. Ghinion sau nu, prin alte parti drumurile publice nu-s proprietatea celor mai priceputi cu volanul. Si cei mai paraleli cu condusul au aceleasi drepturi si obligatii ca si cei iscusiti.
P.P.P.S. In statisticile politiilor de pretutindeni femeile provoaca sau sunt implicate, procentual, in mult mai putine accidente de circulatie cu urmari grave decat barbatii. De ce oare?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
nicukla
post 18 Dec 2006, 23:40
Post #20

Membru incepator

From: .

Super filmul.
la examen acum nu se mai da poligon,se fac parcari in traseu.
Cred ca la parcarea cu spatele se duce toata memoria de la telefon pana face ea parcarea.

--------------------
. . - . .
+
Fratzica
post 18 Dec 2006, 23:57
Post #21

Zen

adip, stiu sa fac diferenta intre incepatori si antitalente.. Si aia nu era nici macar o nenorocita de manevra de parcare, trebuia doar sa ia stanga de volan, punct.

L.E. Si cand am zic ca ce se intampla daca ne intalnim cu ea pe drum, nu m-am referit la faptul ca stam si o asteptam pe ea sa parcheze, ceea ce pe mine nu m-ar deranja, ci m-ar binedispune o zi intreaga, ma refeream la ceea ce se poate intampla la drum intins, intr-o situatie neprevazuta.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
richie
post 18 Dec 2006, 23:58
Post #22

The Right Member

Mi-a zis un prieten care a fost prin Italia (daca cineva de pe-aici poate confirma sau infirma chiar il rog) ca acolo, masinile se parcheaza scoase din viteza si fara a trage frana de mana. De ce? Pentru ca toata lumea parcheaza facandu-si loc smile.gif. Adica, imping incet masinile din fata si din spate pana parcheaza ca lumea. Daca asta e adevarat....inseamna ca antitalentul de mai sus, care totusi se chinuie sa faca o parcare decenta, poate fi considerat plin de bunavointa.....smile.gif
Pe de alta parte, exista oameni care chiar nu s-au nascut pentru a conduce masini, dar dintr-un motiv sau altul o fac biggrin.gif

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
adip
post 19 Dec 2006, 00:11
Post #23

Banned

QUOTE(CataNOS @ 18 Dec 2006, 23:57)
adip, stiu sa fac diferenta intre incepatori si antitalente.
Inseamna ca nu m-am facut eu inteles, scuze smile.gif
Nu trebuia sa faci diferenta intre antitalente si incepatori, ci sa incerci sa ii intelegi si sa ii respecti. Foarte probabil ca nu condusul e punctul lor forte, dar in viata de zi cu zi au nevoie de masina, deci si-au luat carnet si masina, e o necesitate, pur si simplu trebuie sa conduca si "there's nothing you can do about it" smile.gif
Cat de greu e sa intelegem ca cel de langa noi e diferit? Ca e croit altfel, educat altfel, reactioneaza altfel?

--------------------
* * *
+
Fratzica
post 19 Dec 2006, 00:21
Post #24

Zen

ma lupt cu morile de vant, ce sa zic.. Atata timp cat oameni ca astia pot atenta la integritatea mea, a familiei mele, a prietenilor mei, sau a bunurilor mele, nu pot sa ii respect si nici nu vreau sa ii inteleg. Putin ma doare pe mine ca au ei nevoie de masina. S-a inventat sistemul de transport in comun pentru ei.

LE>
"Pot paria ca, in entuziasmul caracteristic, esti genul care da flash-uri masinilor de scoala care se incumeta in zona centrala"

asta acum am vazut-o.. Pariezi degeaba, niciodata nu am deranjat vreo masina de scoala. Eu ma refer aici strict la cei care si-au luat permisul, nu la cei care invata.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
adip
post 19 Dec 2006, 00:39
Post #25

Banned

QUOTE(CataNOS @ 19 Dec 2006, 00:21)
ma lupt cu morile de vant, ce sa zic.. Atata timp cat oameni ca astia pot atenta la integritatea mea, a familiei mele, a prietenilor mei, sau a bunurilor mele, nu pot sa ii respect si nici nu vreau sa ii inteleg.
Man, exagerezi, serios smile.gif Unde anume e atentatul la integritatea ta si a familiei tale in manevrele de parcare ale femeii? Cum anume te pune PE TINE in pericol? Hai sa gasim justificari acum la tot ce ne enerveaza aducand in prim-plan siguranta circulatiei. Pai sa ma ierte Dumnezeu, cine iti inspira mai multa incredere? Zana aia proas^H^H^H^inocenta care nu stie cu ce se mananca sofatul sau imbecilul ala de facea drifting ziua in amiaza mare cu BMW-ul pe o sosea circulata?
Sa stii ca si tu poti atenta la fel de usor la siguranta altora cata vreme iti sunt straine sintagme gen "conducere preventiva" si te bazezi pe reflexele si priceperea celorlalti in situatii limita. Cate sensuri are propozitia "fiecare sofer e unicat"? Care dintre sensurile propozitiei "fiecare sofer e unicat" iti e strain? Poti veni cu dovezi in sprijinul afirmatiilor tale ca cei care parcheaza prost si incurca traficul sunt adevarate pericole publice care iti pun in pericol integritatea, tie si familiei?

QUOTE(CataNOS @ 19 Dec 2006, 00:21)
Eu ma refer aici strict la cei care si-au luat permisul, nu la cei care invata.
Lucky bastard smile.gif Eu nu am reusit sa invat cum e cu depasirea in afara localitatii in timpul scolii, ci dupa aceea, cand aveam deja carnet si eram kamikaze cu acte pe drumurile patriei smile.gif Imagineaza-ti, un incepator care sa intre in depasire pe langa tine, ooohhh sh*t smile.gif
Sincer, cred ca la vreo 2-3 ani de la dobandirea carnetului am putut spune ca ma simt confortabil si stapan pe mine in depasiri.
Uitam foarte usor cum a fost la inceput smile.gif

This post has been edited by adip: 19 Dec 2006, 00:40

--------------------
* * *
+
Fratzica
post 19 Dec 2006, 00:56
Post #26

Zen

iti raspund pentru ultima oara deoarece vad ca orice as zice, ai ideile tale fixe. Deci..
1. Nu ma deranja daca nu stia sa parcheze lateral, aia e o manevra destul de grea, nu o poti invata imediat. Ai vazut in cata mai locu de parcare a trebuit sa intre. Tu nu ai fost de fata cand a incercat sa parcheze masina, cat a turat-o, cate zeci de miscari inainte-inapoi, cate incercari de a nimeri marche-arriere-ul sau viteza 1, de cate ori era sa intre in masina din spate. Pana la urma, am mai zis, era un rahat de manevra de parcare pe care ti-o face oricine cu un pic de cunostinte in ceea ce priveste condusul.
2. Cand anume ma pune in pericol?!?!!!!!! Oricand acul vitezometrului masinii pe care o conduce trece de 40-50 km/h.
3. Imbecilu ala cu bmw nu facea drifting, ci cerculete sau wheeling-uri. Soseaua nu era circulata, doar doua autobuze pe care oricum le durea la pedala daca il atingeau pe ala cu bmw-ul sau nu. Si da, am mai multa incredere in ala, pentru ca din toata joaca asta cu masina invata cate ceva in ceea ce priveste comportamentul masinii in situatii critice. Si eu am dat cu masina mea veche in toate partile dupa ce mi-am luat permisul (bine, asta intr-o parcare parasita, nu pe drum public) pentru a vedea care sunt limitele masinii.
4. Atata timp cat nu ma cunosti, nu stii cum conduc, nu m-ai vazut niciodata conducand nu imi explic de unde pana unde ma bagi pe mine in categoria celor care le "sunt straine sintagme gen "conducere preventiva" si te bazezi pe reflexele si priceperea celorlalti in situatii limita".

Si nu in ultimul rand, nu zic ca un sofer care nu stie sa parcheze e un sofer prost, ci ca nu ar fi trebuit sa vad pe strada ceea ce am vazut azi.

L.E. "Imagineaza-ti, un incepator care sa intre in depasire pe langa tine, ooohhh sh*t "

Nu-ti mai da cu presupusul ca ne suparam. Repet, nu stii nimic despre mine, nu iti poti da cu parerea. punct

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
sylvester
post 19 Dec 2006, 01:11
Post #27

Membru autentic

Haideti ma baieti ...va luati atat de biata femeie??Ati uitat ca la inceput si voi turati un pic mai mult motorul sau va chinuiati la o parcare? Sunt de acord cu adip.Nu genul asta de soferi sunt periculosi in trafic! Uitati-va si voi la cate topicuri sunt deschise cu depasiri pe dreapta cu viteza cu mai stiu eu ce!Asta probabil era prima data cand punea mana pe masina aia sau pe volan si sarim noi ca sacalii pe ea! (pe deasupra mai are si megane...e din propria ograda) sleep.gif

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
adip
post 19 Dec 2006, 01:18
Post #28

Banned

QUOTE(CataNOS @ 19 Dec 2006, 00:56)
nu zic ca un sofer care nu stie sa parcheze e un sofer prost, ci ca nu ar fi trebuit sa vad pe strada ceea ce am vazut azi.
Naspa! Imi pare rau ca sub nick-ul tau de forum scrie moderator, dar nu faci dovada unei atitudini moderate si intelepte, numai moderata nu poate fi caracterizata atitudinea ta. Nu ma indoiesc ca in viata de toate zilele esti o persoana agreabila, cu care se poate discuta. Insa, din capul locului ai facut niste afirmatii necontrolate:
1. Tipa a dat spaga sa ia carnetul. De unde stii?
2. "nu ar fi trebuit sa vad pe strada ceea ce am vazut azi" - pai cine te-a pus sa te uiti? FYI aia este o strada, un drum PUBLIC, pe care circula si normali, si bolnavi, si handicapati, si ce vrei tu! Este dreptul tuturor sa aiba acces la drumul public fiindca platesc impozite pentru el.
Si sunt convins ca nu imi racesc gura de pomana cu tine scriind astea, sa fii sigur ca citesc destui ne-membri forumul asta, si trag nadejde ca incetul cu incetul va incepe si romanul sa-si lepede naravurile de palmas troglodit. Fiindca-s optimist smile.gif

Adi "minoritar ungur tigan evreu kurd homosexual poligam"

--------------------
* * *
+
j.d
post 19 Dec 2006, 01:41
Post #29

...internationally known

QUOTE(adip @ 19 Dec 2006, 01:18)
Este dreptul tuturor sa aiba acces la drumul public

Probabil se referea la faptul ca unii dobandesc acest drept de a circula cu un autoturimsm, mult prea usor...
macar domnisoara are gusturi la masini. rolleyes.gif

--------------------