Blow off valve, turbo
![]() ![]() ![]() |
Blow off valve, turbo
RenaultMeganeCC |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
renault
2006
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bov la diesel.. mai greu
si.. ca fapt divers.. mai faci multe topicuri aiurea?? a.. si cum spunea cineva.. cred ca mai bine folosesti forumul de pe patrutuning . ro |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Si cum spuneam . . . A incercat cineva pe masina ?
Modifica cumva sunetul motorului ? |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnule RenaultMeganeCC, v-ati elucidat in legatura cu modelul Renaultt Megane CC?.. il cumparati sau nu? BOV se monteaza aftermarket deci ma intai achizitionati masina si dupa aceea veniti cu intrebari sau incercati pe multitudinea de masini din semnatura dumneavoastra cu numere de "jmeker"... Va multumesc
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Dar cine a spus ca doresc sa montez asa ceva?
Iar , domnu' semit ,numar 'jmeker' poate ai ''mata'' la masina pentru ca eu nu stiu ce este acela,deci nu detin asa ceva . am fost destul de clar ? Si in primul rand am deschis acest topic , nu ca sa ma cert cu X si Y ,l-am deschis din simplu motiv informativ. Deci sa revenim la ideea topic-ului ! Multumesc! This post has been edited by RenaultMeganeCC: 13 Dec 2006, 22:47 |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Un ,,bov'' modifica sunetul motorului destul de mult si de obicei se foloseste pe motoare pe benzina,efecte negative nu cred ca are decat ca mareste consumul de combustibil,mai multe nu stiu nici eu,pun niste poze si linkuri sa-ti faci o idee.
p18hvlj1.jpg picture12044eqoc5.jpg picture12180oakp2.jpg picture12159mdiy8.jpg Sunet http://videos.streetfire.net/video/2bc7583...6f5e4feec01.htm |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Mersi frumos !
Am incercat sa ma documentez si am aflat ca s-ar putea pune si la diesel . |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
topicul asta nu-ti spune nimic ??
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:30 |