Unde va parcati masinile de Revelion?, Ce pericole se pot intampla?
![]() ![]() ![]() |
Unde va parcati masinile de Revelion?, Ce pericole se pot intampla?
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E, acum si tu. Cum ti-o fi norocul. N-ai ce sa faci decat sa pui o husa peste ea.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai parcare la servici du-o acolo. Eu stau la casa si nu am vecini piromani, dar asta as face altfel. Si cand plec din oras fara masina tot la servici o duc.
Daca varianta cu parcarea de la servici nu e buna (tot in strada, departe, etc) atunci du-o in parcarea unei benzinarii, de preferabil nu una de cartier. O alta varianta sunt parcarile platite subterane din Bucuretsi sau parcarea de suprafata din Piata Victoriei, din centrul intersectiei la Obor, etc. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
intreb si io ca nestiutoru': parcarea de la carrefour orhideea e deschisa in noaptea anului nou. c-as lasa masina acolo.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
posibil sa fie deschisa..
dar si mai posibil sa te trezesti cu roata blocata |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Supermaker Billa si Primavara (pentru zona Drtaberei)
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
CGB |
![]()
|
pai de ce sa-mi blocheze roata
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai.. e parcare pt clienti..
de ex.. in parcarea de la plaza.. am vazut capace pe roti.. si nu doar la masinile parcate aiurea.. acum.. daca tin bine minte.. parca la orhideea exista si bariere, si alte mizerii de inchis parcarea.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde poti lasa masina in zona este parcarea subterana de la Cora Militari. Am un coleg ce locuieste vizavi si mai lasa masina acolo, dar intre 22 si 08 nu ai acces la ea. Nu ai treaba cu taxe sau blocat de roti.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
in fond e parcarea supermarketului...daca decide sa o lase pe degeaba in timpul zilei la clienti asta e politica. deci are dreptu sa faca parcare si cu plata pe timpul noptii sa mai scoata un ban.
@AlexC si daca colegul tau are o treaba urgenta pe la 12 noaptea si ii trebuie masina? ce face? oricum daca se duce la masina in cursul zilei cred ca o sa ii fie greu sa o gaseasca daca parcheaza in fiecare zi in locuri diferite ... cred ca pana la urma cum ti-o fi norocul..cade ceva pe ea asta e ..nu cade bafta ta. la cate masini sunt sanse minime sa fie a ta ..dar nu se stie niciodata |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(AND @ 10 Dec 2006, 21:34) eventual sa lasi si sticla cu benzina langa ea, daca nu ia foc din prima sa arunce cu nitel cherosen. ![]() Cel mai bine o duci intr-o zona mai nepopulata de pe langa vre-un parc. Propun pe Lacul Tei, pe la fac de C-tii sau pe la parcul circului, sau pe barbu vacarescu, oricum, sa nu fie vre-un bloc prin preajma ca e jale mare. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2017
- 0.9TCe Easy-R https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Eu o voi parca in garaj.Singurul pericol ar fi sa imi roada soarecii rotile.
![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Eu anul asta o voi parca la Paltinis....langa o cabana mai izolata...asa ca, scapa. Oricum, pe bune ca pana acum nu mi-am pus problema asta....e adevarat ca locuiesc intr-o zona destul de linishtita, in care nu se intampla chestii expuse mai sus. Cred ca ideea gasirii unei zone linistite cat mai aproape de casa, e cea mai buna.
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu o s-o parchez prin Maramures intr-un loc departe departe..
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Insa nici taxiul nu e de gasit ca in alte zile. Lasati oameni buni masinile in fata blocului ca nu se mai arunca borcane, televizoare, acvarii si alte obiecte nefolositoare pe masini
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Am auzit (sper sa fie sursa de incredere) ca anul acesta au fost interzise cu desavarsire folosirea petardelor...
Nu pot in sa ma pronunt in ce priveste artificiile ![]() Si eu stau cu inima cat un purece de fiecare revelion de cand mi-am luat masina (asta-i al doilea, la primu' luasem masina cu o zi inainte) |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu te baza pe asta. Si anul trecut erau interzise pocnitorile si vindeau tigancile grupa mare.
Iar despre artificii, mai bine nu zic. Nu mi s-au parut prea safe alea de anul trecut, bine ca si noi am bubuit artificii de cateva milioane intr-o curte de 100 de metri patrati si ma simteam ca-n Afganistan. Sfatul meu: nu va mai bateti capul: daca e sa se intample, se va intampla, nu neaparat pocnitori, ci altele. Va doresc oricum sa nu se intample nimic. |
--------------------
.
.
.
|
|
richie |
![]()
|
Din cate am inteles de pe la tv, utilizarea pocnitorilor si artificiilor ...etc, sunt interzise CU EXCEPTIA noptii de revelion. Poate-am inteles eu gresit. Deci nu va bazati pe asta. Dar, vorba lui laurentiu. Nu va mai bateti capul...daca e sa fie....se va intampla oriunde. Daca nu, nu.
|
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
CGB |
![]()
|
legea 406/2006 :
"Se interzice persoanelor juridice comercializarea către persoanele fizice a obiectelor artizanale și de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum și a artificiilor din categoria «obiecte zburătoare luminoase» și a pocnitorilor din clasa I.... Se interzice persoanelor fizice confecționarea, deținerea, comercializarea, importul, folosirea sau orice alta operațiune cu obiecte artizanale și de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum și a artificiilor din categoria «obiecte zburătoare luminoase» și a pocnitorilor din clasa I." deci adio pocnitori, rachete si alte dracii d-astea. asta daca ar fi sa se respecte legea. dar cum legea nu se respecta...poc poc poc poc |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
richie |
![]()
|
Inseamna ca pocnitorile de pe centura sunt inca legale?
![]() |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu plec din Bucuresti si o sa parchez masina intr-un cartier de case. Va fi in siguranta.
Sper ca raspunsurile noastre ti-au fost de mare ajutor. |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
Pe plafonul masinii mele a ramas o urma de la o pocnitoare de anul trecut!
![]() This post has been edited by Toto - BOD: 13 Dec 2006, 18:20 |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 10 Dec 2006, 21:18) Deschid si eu un nou topic..sper sa nu fie sters. Eu mi-am luat masina anul asta si o parchez ca tot omul la bloc . Dar ce sa fac ca vine Revelionul si incepe nebunia . CUm sa o protejez de pocnitori sau de sticle aruncate de la etaj? Ca asa e romanul cand petrece de revelion nu mai tine cont de bunul altuia. Voi unde va lasati masinile? Am auzit de cazuri cand au bagat pocnitori in sticle care s-au spart si au zgarat masini ...si exemplele continua... ![]() Deci..sa mergem putin in timp, prin 2003 de revelion. Dl. UXE mai tineti dvs minte cum ati iesit in fata blocului sa aruncati petarde (deh, asa e de revelion) si ati spart stopul spate dreapta de la masina lu' taica-miu ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
UXE |
![]()
|
stopul ala ti l-ai spart in trafic din cate tin eu mine .. asa ca mucles
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
mda, ce sa zici si tu acum ca sa te scoti , nu ?
hai ca deja suntem ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
UXE |
![]()
|
revenind la topic ca sa nu se supere operatorii....tu unde iti parchezi masina?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu se supara "operatorii"
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dispeceru |
![]()
|
eu o voi lasa in parcarea blocului de la mine unde te sfatuiesc sa ti-o aduci si tu ! UXE
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
UXE |
![]()
|
cred ca o voi parca la tara de data asta
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:21 |