am primit o instintare de la Adm financiara
![]() ![]() ![]() |
am primit o instintare de la Adm financiara
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ei au o copie al acelui PV, nu vad ce mai e de demonstrat. Doar de contestat eventual...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
cu stampila de pe pasaport. poate a fost altcineva cu masina ta si a luat amenda. cred ca vine automat acasa la proprietar
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci cu masina mea imposibil.dar acu mi-am adus aminte ca in urma cu 3 ani mi-am pierdut buletinul...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-te si cere copie dupa PV si pe urma vezi ce si cum. Asa, vorbim in punga.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
de unde sa cer copie?in instintare scria daca am nelamuriri sa apelez la un inspector de la adm financiara
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
Pai si? Du-te acolo... Sau vrei sa ne ducem noi? (gluma)
Acolo au absolut TOATE PV in baza carora au facut acea instiintare. This post has been edited by vijelie: 5 Dec 2006, 16:12 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
daca PV-ul e mai vechi de 6 luni si nu ti-a fost comunicat (adica nu ai semnat undeva de primire) se prescrie... pentru a demonstra prescrierea intreaba un avocat despre procedura... cat despre data PV-ului, vezi cand a fost fapta comisa... pentru asta trebuie copie PV (de la circa financiara)... fapta poate sa fie comisa inainte de emiterea PV, cand erai in RO... in PV scrie ca fapta ai comis-o cand erai de fapt plecat, demonstrezi asta cu pasaportul...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ydaniel |
![]()
|
bine.asa voi face.stie cineva programu?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
vezi pe net. dar du-te direct la Orizont, aia sunt mai "dotati" decat aia din Militari.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
la administratiile financiare vezi pe site-ul ministerului finantelor.. daca sunt alea locale (dior. de impozite si taxe locale), vezi pe www.pmb.ro sau site-urile primariilor de sector... pentru 6 parca e www.primarie6.ro
L.E. http://www.taxelocale6.ro/ |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ydaniel |
![]()
|
aia de langa mine(militari) nu mai e.zice str drumul taberei nr 16.ma duc maine dim.sa vad ce fac.tare curios sunt cu ce reprezinta amenda si mai ales suma datorata de 203 ron din care 76 lei venituri amenzi.o fi dobanda restu>???
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
Vecine, uite un sfat: du-te la ei cu TOATE chitantele care atesta platile facute pe rolul tau fiscal: casa, masina, amenzi. Daca au ratacit vreuna, da-le o copie si pune-i sa scrie pe verso originalului cu manuta lor: "AM PRIMIT COPIE CONFORM CU OPRIGINALUL, NUME, PRENUME, DATA, SEMNATURA", ca se mai intampla sa le mai greseasca si ei...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu e nimica trecut pe numele meu:) dar nu am luat(pana acum) nici o amenda.chiar suntem vecini?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
asa... sper k am rezolvat-o.
m-am dus acolo la orizont,m-au plimbat putin am vb cu cam tot personalul.asa pana am dat de o inspectoare de treaba. deci sa vedeti.era un proces verbal pt tulburarea linistii publice din brasov,de la ora 22.44.faza e alta ca era in pv lipsa la semnatura contravenientului. doar a agentului constatator si a martorului.deci cineva s-a folosit de fostul meu buletin.mi s-a promis ca in 3 zile va fi stearsa amenda.sper sa se rezolve. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
Speri degeaba. Tanti aia "de treaba" nu are puterea sa "stearga" nicio amenda fiindca atributiile ei sunt de a colecta banii de la contravenienti in baza unor acte intocmite de "organele de ordine". Daca ai motive si probe, du-te in instanta si cere anularea PV. Daca nu, platesti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
stai bre,ca am fost in audienta,declaratii nu la ghiseu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
ieri mi-a venit din noo o citatie:( am fost si am mai dat o declaratie.copie dupa pasaport....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
O sa tot primesti citatii si o sa tot dai declaratii pana cand anulezi PV-urile cu pricina...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
Admenstruatia financiara executa PV verbal intocmit de Organe, conform legilor. Se va opri numai dupa ce va primi o hartie de la o instanta judecatoreasca prin care acel PV este declarat nul. Pana atunci actioneaza pentru recuperarea banilor. E foarte dragut ca stau la discutii cu tine, e treaba lor, dar ei sunt niste simpli executori...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
da.in fine ei nu inteleg 2 lucruri:PV nu e semnat de contravenient si eu nu eram la data semnarii pv in romania.mai bine zis in europa.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
ydaniel: TU nu intelegi ca e treaba TA sa anulezi acel PV chiar daca e aberant, nesemnat & stuff. Aduci dovezi si go to tribunal. Asa e legea.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai zi mai departe.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vijelie |
![]()
|
Nu e obligatoriu, dar daca nu ai un sfatuitor bun risti sa pierzi cu dreptatea in brate dar nedovedita corespunzator...
Cu avocatii sunt ceva cheltuieli, dar nu esti singur in jungla numita "tribunal". Ca idee, o reprezentare costa acum 3 ani 1 milion pe sedinta... Cu chitanta... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ydaniel |
![]()
|
si amenda e 270 lei:(
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
In concluzie, nu ai decat sa mergi de unu' singur la tribunal. Daca pierzi "cu dreptatea'n mana" atunci platesti 270. Daca mergi cu avocat si tine mai mult de 1 sedinte ca sa castigi, atunci mai bine platesti amenda.
Neclaritatea insa in aceasta cauza este faptul ca tu pe acel buletin pe care l-ai pierdut acum 3 ani aveai o serie si un numar complet diferite de cele pe care le ai pe noul tau buletin. Daca nu ma insel, datele astea de identificare trebuie sa apara pe procesul verbal. In concluzie, desi adresa e aceeasi, actele de identitate nu mai sunt. Eu as merge pe ideea asta la care adaugi dovezile cum ca nici macar nu erai in tara la data respectiva.. Multa bafta. P.S. Mai detii cumva dovada (declaratia, chitanta de anunt la ziar, etc.) cum ca ai declarat buletinu' vechi pierdut si in consecinta trebuie anulat? Asta te-ar ajuta mult. This post has been edited by dya: 31 Jan 2007, 13:31 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
ydaniel |
![]()
|
sa sti,am cautat-o dar nu o mai am:(
dar mai concludent ca nu eram in tara.si mai ales ca pv nu e semnat.ce sa mai declar |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Citeste O.G. nr. 2 / 2001.
O gasesti in sectiuna asta, topicu Abuzurile politistilor, postul nr. 17. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:17 |