Kit "sportiv", relativ
![]() ![]() ![]() |
Kit "sportiv", relativ
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Attached thumbnail(s) 7711221375.JPG ( Size: 85.66k ) Number of downloads: 780 |
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
interesant, dar de unde il poti lua, la banii aia... si este fibra sau ABS?
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
1000 euro pentru atata lucru?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
1 milion in vitan....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
cu 1000 euro iti faci un kit de spoilere + praguri + eleron de toata frumusetea... si in plus de asta nu merita sa lipesti niste chestii pe bara, ca oricum nu arata bine din cauza bandourilor
|
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si oricum nu o sa tina prea mult avand in vedere bordurile si gropile!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@semit cred ca iti poti da seama de diferenta intre reno si vitan
@solon daca nu tine nu pui ![]() @dobro asa crezi tu ca a facut reno kitul ala? Sa nu "arate bine" din cauza bandourilor? Io zic sa te mai gandesti putin. Iar eu, personal, as prefera ceva facut pentru masina mea de producatorul ei decat ceva facut de un roman din fibra. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
mie perosnal mi se pare mult 1000 de euro. CU acesti bani iti pui kit de RS care arata inzecit mai bine! Daca mai faci si o combinatie cu firma de Casco te-ai scos!
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu-ti prea pui kit de RS cu 1000 euro. chcstefan zicea ca a dat 28 milioane doar pe bara fata.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ai dreptate. Numai ca e "replica", nu originalul
![]() ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
teoretic se livreaza.. importator "oficial" pt carzone e pitstop tuning.. si, neoficial, se pare ca si augsburgu' aduce asa ceva
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Manuel |
![]()
|
Tu vrei sa ma pui la cheltuiala...
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
claus |
![]()
|
pai.. al tau fiind facelift.. nu stiu cat de bine se potriveste bara celor de la carzone..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Iti spun eu cat "de bine" se potriveste. NU se potriveste deloc. Manuel (si oricine altcineva interesat) ar trebui sa astepte pana se va face replica la bara RS II.2.
Cat despre kit-ul sportiv din primul post, 1000 de euro pentru niste plastice ? Mi se pare ENORM de mult. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
O arata bine,ceea ce nu cred,dar 1000 E e foarte mult .
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:43 |