O "problema " cu Pioneer DEH-P4800MP
![]() ![]() ![]() |
O "problema " cu Pioneer DEH-P4800MP
pcyp cyp |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
uite: This unit’s rear output (rear speaker leads output and RCA rear output) can be used
for full-range speaker (R-SP :FUL) or subwoofer (R-SP :S/W) connection. If you switch the rear output setting to R-SP :S/W, you can connect a rear speaker lead directly to a subwoofer without using an auxiliary amp. Initially, the unit is set for rear full-range speaker connection (R-SP :FUL). When rear output is connected to full range speakers (when R-SP :FUL is selected), you can connect other full range speakers (P/O :FUL) or a subwoofer (P/O :S/W) to the RCA rear output. 1. Press FUNCTION to select R-SP. Press FUNCTION repeatedly until R-SP appears in the display. 2. Press 8 or 2 to switch the rear output setting. Pressing 8 or 2 will switch between R-SP :FUL (full-range speaker) and R-SP :S/W (subwoofer) and that status will be displayed. • When no subwoofer is connected to the rear output, select R-SP :FUL. • When a subwoofer is connected to the rear output, set for subwoofer R-SP :S/W. • When the rear output setting is R-SP :S/W, you cannot operate the following procedure. 3. Press 4 or 6 to switch the subwoofer output or rear output. Pressing 4 or 6 will switch between P/O :S/W and P/O :FUL and that status will be displayed. Deci pe scurt, playerul tau e acum pe R-SP :FUL, tre sa il treci pe R-SP :S/W. e normal ca atunci cand il lasi doar pe rca sa inchida boxele, dat fiind ca semnalul trece numai prin RCA. Dar daca ma gandesc mai bine cred ca P/O ala tre setat pe SW, nu R-SP. Nush, mai joaca=te prin meniu, nu are cum sa fie un defect. Bafta |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
Scuze , dar nu m-am facut inteles.Nu am difuzoare pe iesirea normala din player. Am difuzoare pe statie care primeste semnal din RCA -REAR. Si nu se aude nimic decit atunci cind activez subwoofer-ul din butonul dreapta-jos de pe fata playerului. In meniu(FUNCTION) nu imi apare R-SP...
|
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
Iar instructiunile tale, CataNOS nu sunt chiar ca ale mele( din manual). Modelul meu e asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...er/DEH-P4800MP/
|
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
Fratzica |
![]()
|
de playerul ala vorbeam si eu. ala e manualul de la ei de pe site. asa caaa... ce sa zic. poate nu accepta cd-playerul tau iesire si pe sw si pe full.. sa ma uit pe manual mai bine.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
am si manualul Pioneer DEH-P4800MP
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
Multumesc oricum pentru intentie.
Am lansat discutia si pe forumul be-loud si m-a lamurit cineva de acolo.Si am rezolvat. inca o data multumesc. |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
Fratzica |
![]()
|
cu placere. ce avea?
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
Din graba am citit gresit instructiunile si modul de activare era tratat in alt capitol.
Dar tu ai playerul in cauza? |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
Fratzica |
![]()
|
nu, nu am pioneer
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:19 |