Acte necesare in caz de accident usor
![]() ![]() ![]() |
Acte necesare in caz de accident usor
mefmef |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|||
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate imi aduc eu aminte cand un coleg a lovit o masina de servici e nevoie doar de pv si copie rca. Acum nu stiu ce sa zic 100% poate altcineva stie mai bine... E posibil sa fie nevoie si de copie talon.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e obligatoriu, dar pentru ca in Romania asa decuge viata (e ceva scris ilizibil, se omite ceva sa fie trecut in PV, RCA-ul e incheiat prost etc), sfatul meu este sa luati toate datele posibile de la cel care va loveste daca puteti (si aici ma refer si la CI, PC, CIV etc). Sigur ca se poate si fara, dar dureaza ff mult in cazul in care apar probleme si credeti-ma apar destul de frecvent...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
2010 Laureate "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
De la 1 dec. mai e nevoie de Pv de la politie sau cum se procedeaza?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana nu se publica formularele de constat amiabil in MONITORUL OFICIAL mai e nevoie de PV Politie...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
2010 Laureate "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 02:17 |