Se plateste in plus CASCO pt anvelope iarna?
![]() ![]() ![]() |
Se plateste in plus CASCO pt anvelope iarna?
sharp |
![]()
|
||
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
hmmm ... nu prea cred
anvelopele nu-s accesorii .... asa ca nu vad de ce sa platesti in plus eu am avut asta vara o anvelopa "ciordita" iar CASCO a decondat contravaloarea fara nici o pbe cu toate ca anvelopa nu era "de origine" ce-am vazut insa a fost ca evaluatorul a notat marca anvelopei, adica daca ai montane nu prea merge sa reclami ca ti-au furat michelin (decat daca le reclami pe toate 4) |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
in mod normal se face act aditional la polita in care se specifica inlocuirea anvelopelor cu unele noi. Daca exista diferente de pret considerabile, trebuie majorata suma asigurata. Nu exista o procedura clara pe la nici un asigurator, din 2 motive:
- nu exista anvelopa standard (exista tipodimensiune standard, dar nu si marca) - nu poti face diferenta intre schimbare cu anvelope de iarna/vara si inlocuire definitiva. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
msn2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 8 November 06 ![]() |
nu este o regula generala pt asa ceva
intreaba la asiguratorul tau. |
--------------------
SKODA/RENAULT
OCTAVIA/MEGANE2.1
- xx xx xx
1.9TDI/1.6 16V
|
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat la agentul ASIBAN inainte de a posta - si am primit un raspuns care m-a lasat masca - si anume ca tb sa mai platesc cam 840.000 ROL pt a avea asigurate si anvelopele noi (asta in situatia in care anvelopele noi au costat 10.300.000 ROL). Ar rezulta o prima de asigurare de vreo 8% din valoarea lor si deocamdata refuz sa cred ca tb sa dau banii astia.
Voi merge sa cer detalii si va tin la curent. LE: am mers la reprezentantul asiguratorului si am pus problema asa cum a zis Tudor: anvelopele de vara erau noi (din vara asta), asa ca diferente de pret nu existau intre anvelopele de iarna si cele de vara (ba chiar, am vaga impresie ca cele de vara sunt mai scumpe). Agentul a mai sunat la cineva si mi-a dat dreptate. A anexat la polita lor copia dupa factura fiscala pe care figureaza cele 4 noi anvelope, care vor fi incluse in polita de asigurare (fara sa mai platesc vreun ban). Concluzia este ca anvelopele astea noi nu sunt considerate optionale (pt care ar fi trebuit majorata prima de asigurare). Multumesc tuturor pentru raspunsuri; m-au ajutat. Se poate inchide. This post has been edited by sharp: 27 Nov 2006, 16:13 |
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:06 |