Laguna I si caldura, am probleme cu caldura
![]() ![]() ![]() |
Laguna I si caldura, am probleme cu caldura
archangelmischa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1994 Hatchback
- B-24-AEB
|
|||
lucian cojocaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 15 November 06 ![]() |
salut
am si eu tot laguna 1 din 2000,1.6/16v/107cp nu ai specificat aer rece baga normal,caci ar putea fi radiatorul infundat,si ar putea trece apa prin el f f putina si nu mai reuseste sa se incalzeasca caci motorasul o raceste,sau poate temperatura motorului pe timp friguros sta prea scazuta adica sa nu mai lucreza termostatul si sa stea doar pe deschis si atunci normal ca-n mers apa se raceste,,parerea mea caci asa am patit cu-n peugeot 406 era termostatul dus si-n mers iarna se racea prea brusc si nu mai ajungea aer cald, ci doar o boare de caldura,iar cu turatia poate fi senzorul de la relanti caci asa am patit eu cu laguna mea din cauza ca eu spalam f des motorul si raminea apa la mufa sa,si-n timp sa dus,l-am schimbat de la sh si mere super bine acum, mai incearca sa vezi si chestiile astea,ti-am zis e parerea mea . bafta |
--------------------
renault
laguna 1
2000 benzina
- nt-75-luk
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
clima auto?
Tre' sa ai senzor de temp interioara. Nu stiu cum, dar verifica-l. Daca ala simte ca ai 24 de grade in interior, o sa ii ia o gramada sa ajunga la 23. This post has been edited by R19/16v: 21 Nov 2006, 23:15 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
archangelmischa |
![]()
|
Salut!!!
Da, Lucian, aer rece baga de sparge ma ia cu un mare frig. kestia e ca si radiatorul e fierbinte (kestie verificata de mine). nush ce simte senzorul, dar daca ii cer 23-24 grade, nu da mai mult de 15-16. incepe sa ma calce pe nervi toata situatia. stie cineva unde gasesc un senzor din asta? |
--------------------
Renault
Laguna
1994 Hatchback
- B-24-AEB
|
|
archangelmischa |
![]()
|
In ceea ce priveste apa, e si acolo o treaba care imi da de gandit:
De la Romana la Universitate, in trafic, urca temperatura de parca o alearga toti dracii. Apa are ca e verificata la 2 zile. Stie cineva cum ajung la termostat? De fapt, e termostat sau o termocupla care controleaza si ventilatoarele din bot? Oare de aici sa mi se traga si cu caldura? |
--------------------
Renault
Laguna
1994 Hatchback
- B-24-AEB
|
|
lennon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 20 March 05 ![]() |
Ce motor ai pe ea?
Am avut o pb similara cu apa. Marea buba erau niste coliere slabite prin care se pierdea lichid de racire. Pb cu incalzirea o am si eu, dar la mine mi se pare ca e putin infundat radiatorul responsabil cu treaba asta. Legat de relanti vezi ca am pus un post cu o duda similara pe care s-ar parea ca am nimerit-o si s-a rezolvat. Bafta |
-------------------- Renault Laguna 2.0i RT (8v 83kw), 1994
Honda CBR 600 F4i (83kw), 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:00 |