Conducta frana spate R5
![]() ![]() ![]() |
Conducta frana spate R5
migala |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 November 06 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault 5
Super
1987
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu am incerca cu cele de dacie dar nu prea functionat chestia ... ce am facut ? pai cam asa ... am taiat tubulatura pe sub masina (in zonele prin care curgea lichidul de frana) ... am cumparat tuburi de cupru (cred/sper) cu diametrul tuburilor de frana de pe masina ... si un mester le-a sudat frumos
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
yknot |
![]()
|
![]() just turbo Group: Members Posts: 226 Joined: 29 September 04 From: Braila ![]() |
poti lua de dacie, si sa le scurtezi, dupa care sa le bercuiesti, insa asta nu e treaba de incepator. spor la treaba.
am avut 2 conducte de spate pentru punte cu tamburi, nu stiu daca le mai am, cu ceva timp in urma, cand aveam r5-ul i-am schimbat puntea cu una cu discuri si nu s-au mai potrivit conductele. |
--------------------
volvo
480 turbo
1990 ex. owner r5 GTT
|
|
migala |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 November 06 From: Baia Mare ![]() |
Cred totusi ca am sa iau de dacie, sa o tai la un capat si sa o bercuiesc. Sper sa-mi iasa! Multumesc mult!
|
--------------------
Renault 5
Super
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:30 |