Martor luminos bord - Usi deschise
![]() ![]() ![]() |
Martor luminos bord - Usi deschise
Kappa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 March 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Renault Megane Estate Privilege, 1.6 16V
|
|||
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
La modelele 2.2 doar la bicorp arata ce usa e deschisa.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce prostie ca nu arata. Pentru ca el oricum stie care usa e deschisa. Alta tampenie e ca in ciuda faptului ca stie cand o usa este deschisa, el tot incearca sa inchida usile cand ii dau din telecomanda.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
iar o optiune prea "evoluata" pentru noi astia din .ro... vorba aia... daca nu avem apa calda...
se da dar nu la noi.... ar fi interesant sa o putem activa... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pun pariu ca e din soft.
|
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pun pariu ca nu e numai din soft....
Iar faptul ca incearca sa inchida usile chiar daca una este deschisa, mie mi se pare chiar util. Auzi troncanitul dublu al actuatoarelor si stii ca nu ti s-a inchis. Am fost de curand cu o masina la care nu se auzea aproape deloc de afara tacanitul inchiderii usilor, alarma era in mod silent la activare/dezactivare....e neplacut. Tot timpul aveam senzatia ca a ramas descuiata si verificam usile ..... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
etm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
@zetu: Eu am bicorp 2.2 si nu arata ce usa este deschisa.... arata exact ca la un sedan!
E posibil (dar nu stiu asa ca nu trageti!!!) sa fie functie de nivelul de echipare la bicorp 2.2, dar cum eu am PA..... |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- B-XX-ERV
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Toate smecheria aici e ca daca arata care usa e deschisa trebuie puse mai multe leduri acolo in bord,asa trebuie sa puna numai unu,oricum nu stiu de ce s-au lacomit aici pentru ca martorul luminos e chiar foaste util cand iti arata care usa e deschisa.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
La mine arata care usa!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
la bicorp (2.1) arata fiecare usa separat. la sedan, iti arata usile separat numai daca era si sistemul de presiune in pneuri
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine arata doar o usa.. insotit de mesajul pe display-ul CB.. "Door open":)
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Normal ca nu arata ce usa e deschisa, pentru ca martorul luminos e doar un bec. Pentru a-ti arata fiecare usa in parte, trebuie in loc de bec sa ai un al doilea display acolo.
Din cate stiu eu, cel putin in Ro, ca sa ai display acolo trebuie sa ai detector de presiune in pneuri. Poate ma insel, dar numai cu acea optiune ai acolo inca un LCD care iti arata fiecare roata in parte, si bineinteles si ce usa e deschisa. Diferenta dintre Megane-urile noastre si cele din afara, e ca cele cu navigatie au un display urias in mijloc care probabil arata tot, avand in vedere ca pe mijloc, deasupra casetofonului, vine ecranul mare si nu mai e loc de celalalt display. Oricum ce spun eu acum este rezultatul diferitelor poze vazute de mine. Nu m-am urcat pana acum decat in Megane-uri (cum aveti si voi, si eu) cu un bec care arata toate usile deschise. Daca gresesc, va rog corectati-ma, dar nu cred ca are legatura cu felul Megane-ului, ori e Sedan ori HB tot aia e... rac, cumva ai detector de presiune in pneuri ? P.S. = Asa arata display-ul meganeurilor cu navigatie : http://www.carpages.co.uk/renault/renault-...-2-29-12-05.asp Si asa arata un interior de Megane cu sistem de supraveghere, observati doua display-uri (acolo in grafica, pe mijloc) : http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_...26&s=114&ss=242 Si bineinteles, exemplu cum avem majoritatea : http://www.daciaclub.ro/uploads/15052006/p...-1131692636.jpg This post has been edited by alexava: 18 Nov 2006, 18:28 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine arata exact care usa e deschisa. Nu am senzori de presiune in pneuri.
Poate ca e asa din cauza ca e HB Dynamique... S-ar putea sa arate si daca hayon-ul este deschis (pare sa aiba un led pe acolo), dar nu am verificat niciodata... |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dar ai display LCD acolo pe mijloc sau doar becuri ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e un LCD care poate sa afiseze numai niste forme predefinite (nu e matricial).
Am verificat azi - imi afiseaza si cand e portbajajul deschis. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
la mine la sedan tot asa, e un singur bec mare care arata daca e deschisa vreo usa sau nu. nici vorba de care usa etc...cam ca la logan
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar e urat sa nu sti ce usa este deschisa , dar imi place cand imi apare pe bord mesajul cu portbagaj deschis , deci poate face diferenta intre usi si portbagaj , atunci de ce naiba nu o pacalim sa faca diferenta si intre usi .
Si in legatura cu LCD ,mai de graba cred ca este pe baza de beculete(leduri) care sunt plasate in dreptul cu usa deschisa , o schema simpla ,dar este ceva de munca ( semnal de la fiecare usa - fir in bord ,vreo 4 diode , niste mici modificari pentru a se putea lumina usile separat , 4 leduri .... ) . Deocamdata este in proiect , deoarece mai sunt inca in garantie dar in primavara o pun in practica . Apropo ,are cineva schema electrica a plansei de bord , banuiesc ca sunt deja existente traseele de alimentare la ledurile de usi ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
manolash |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 January 07 From: Bacau ![]() |
eu am un sedan din 2003, cu senzori de presiune in pneuri si am si al doilea LCD care imi arata exact ce portiera e deschisa, inclusiv portbagajul....dar varianta de echipare e Lux Privilege....probabil de asta...
|
--------------------
Renault
Megane II 1,6 16v
- BC 19 ERL
Privilege Lux 2003
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Nu conteaza echiparea, am aceeasi echipare dar din 2006, fara senzori de presiune => nu imi arata ce usa e deschisa.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am echipare Lux Privilege 2006 fara senzori presiune si nu arata care usa este deschisa.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La mine arata exact care usa este deschisa+imi afiseaza si cand este portbagajul deschis.
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
Si mie imi arata usile/hayonul deschis... probabil pentru ca e facut in Franta.
Sefului nu-i arata decat becul aprins de usa deschisa - are un Sedan aproape full options - are si monitorizare presiune in pneuri. Ambele sunt modele 2.2. This post has been edited by AlinD: 12 Jan 2007, 10:05 |
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
are indicator presiune in pneuri si nu are indicator usa deschisa pe fiecare usa? curios... deci cade si mitul asta
![]() |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
a ajuns cineva la o concluzie? inca putin si se inchide
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Doar bicorp 2.2 CD arata ce usa e deschisa. Asa se pare. Si nici un sedan.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai.. ce e sigur e ca bicorpu' (2.1 sau 2.2, nu conteaza) cnf dyn cu sau fara senzori la roti.. afiseaza usile care se deschid.. iar sedanul .. nu se stie inca sigur
![]() despre estate.. recunosc ca nu stiu.. dar ar putea fi la fel ca la sedan |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 08:05 |