Reglaj carburator Weber dublu corp
![]() ![]() ![]() |
Reglaj carburator Weber dublu corp
mikail |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
5
- B18CHZ
1987 GTR
|
|||
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
daca ai schimbat 3 carburatoare si defectul este acelasi,inseamna ca problema este in alta parte nu neaparat la carburator.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
mikail |
![]()
|
Primul carburator - a doua camera nu se mai inchidea - bucsele de teflon rupte
Al doilea carburator - reglat la mecanic dar am patit aceasi problema . Pe cel de-al treilea l-am pus nereglat asa cum l-am cumparat . Problema eate ca masima scoate fum negru , inegreste bujiile , nu are demaraj , si daca o accelerezi mai tare se opreste , practic se ineaca . |
--------------------
Renault
5
- B18CHZ
1987 GTR
|
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
deschide mai mult surubul de reglat amestecul ca sa-ti dea mai mult aer.solutie de moment.du-te neaparat la un mecanic sa ti-l regleze ca nu e grav.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
Alina GO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 23 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost cu carburatorul la Auto Marcus si I-am facut un carbotest,te costa un milion, dar acolo il regleaza cum trebuie pe un aparat special.
|
--------------------
Renault
Clio
- B***
2003
|
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
alina,tie ti l-a reglat bine?cat iti consuma acum si cam la ce turatie sta la ralanti?..si unde e auto marcus?
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
mikail |
![]()
|
Multumesc mult Alina . Am sa merg la acest service.
|
--------------------
Renault
5
- B18CHZ
1987 GTR
|
|
mikail |
![]()
|
Auto Marcus : Sos. Pantelimon nr. 450 (langa Fabrica Granitul), sector 2 , Tel. 255.33.45; 255.09.77; 255.65.58; Fax 255.73.38; 255.09.77
|
--------------------
Renault
5
- B18CHZ
1987 GTR
|
|
Alina GO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 23 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Da acolo este,langa Cora Pantelimon,nu ai nevoie de programare dar ar fi ideal sa ajungi in jur de 8.30,reglajul dureaza in jur de o ora (ai si garantie 3 luni).Multa bafta!
|
--------------------
Renault
Clio
- B***
2003
|
|
gr18yra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 December 06 ![]() |
salut fratilor!rugaminte:poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o skema sau ceva pt un carb weber 34drt?multumesc!
|
--------------------
renault 19
mesa
- gr18yra
1993
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Salut
Iti atasez documentatia despre tot ce inseamna carburator Weber la Renault. E documentatia originala de la Renault. Modelul tau e la pagina 41, dar ar fi bine sa citesti tot documentul. E scris in franceza, daca nu te descurci mai am in engleza si spaniola, dar trebuie sa le caut. Cu multa rabdare poti sa-l reglezi foarte bine, nu trebuie nici un fel de carbotest. Succes This post has been edited by R25_GTS: 9 Dec 2006, 20:29 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Aici ai valorile de reglaj, dimensiunile de la jigloarele de benzina si aer. Vezi sa nu ai alte valori bagate in carburator, ca nu-l mai reglezi. Poti sa mergi la Al Padrino sa cumperi un kit de refacere carburator in care ai cam tot ce se strica prin el.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
gr18yra |
![]()
|
multumesc mult de tot pentru informatiile pe care m-i l-ai trimis.maine ma apuc de treaba sa vad ce pot face.m-am uitat incarb si la prima vedere cred ca nu am nimic skimbat dar sa vedem daca o sa functioneze!
apropo unde anume zici ca este Al Padrino??locatia mai exacta pt ca eu sunt din giurgiu.inca odata mersi mult!!! |
--------------------
renault 19
mesa
- gr18yra
1993
|
|
mikail |
![]()
|
Salut . Intra pe site-ul www.alpadrino.ro , si ai sa vezi adresele magazinelor . |
--------------------
Renault
5
- B18CHZ
1987 GTR
|
|
gr18yra |
![]()
|
multumesc!
|
--------------------
renault 19
mesa
- gr18yra
1993
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
La ce turatie se deschide camera2 la un carb Weber32 DIR?
|
--------------------
Docia
1710
- 1-B-113456
1943 promo VN2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 04:09 |