Probleme alternator R25
![]() ![]() ![]() |
Probleme alternator R25
MDM |
![]()
|
||
![]() Fan Renault Group: Members Posts: 163 Joined: 29 August 06 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25 TX 1989;
19 1,8 90CP, 1993; Laguna 1,6 16v, 107CP, 1998 Fan Renault inrait !!!!!!!!
|
|||
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
schimba releul de incarcare.totodata verifica si continuitatea inelelor colectoare de pe rotor.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
MDM |
![]()
|
![]() Fan Renault Group: Members Posts: 163 Joined: 29 August 06 From: Cluj ![]() |
Voi incerca in weekend sa fac treaba asta, la releu m-am cam gandit, dar la colector sincer nu. Mersi
|
--------------------
Renault
25 TX 1989;
19 1,8 90CP, 1993; Laguna 1,6 16v, 107CP, 1998 Fan Renault inrait !!!!!!!!
|
|
ciprianR25TS |
![]()
|
![]() ciprianR25TS Group: Members Posts: 63 Joined: 26 June 06 ![]() |
Daca la relanti palpaie becurile iar cand accelerezi lumina e puternica eu sunt de parere ca alternatorul nu are nimic.
De vina ar putea fi : bateria daca e descarcata ( masoara tensiunea sa fie peste 12V in repaus aprox 12,8v inseamna o baterie buna, 12,3v o baterie aproape descarcata ) contactul la masa nu este prea bun ( eu am patit chestia asta, mi-a aratat un electrician auto cum pe intuneric se vedeau scantei in locul unde firul face contact cu aripa coroziune... etc. si mi-a facut un nou fir la masa mai solid ) se poate si sa fie de la alternator sau la firul care duce de la alternator la baterie sa verifici cu un voltmetru si daca incarca ( cu farurile stinse, fara consumator tensiunea la relanti 13,5 ... 14 V ; daca aprinzi farurile sa nu scada prea mult tensiunea; daca accelerezi 14,5 ... 15 v sa nu fie nici prea mare ca distruge bateria prin supraincarcare ) Iti doesc spor la treaba ! Cipi |
--------------------
RENAULT
Clio IV 0.9 Tce
- CT 03 NHH
2016
|
|
johnnyfx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 December 07 ![]() |
salutare..probleme am si eu cu alternatorul..la fel, palpaie luminile la relanti si incarca peste 15.3 volti . m-ar interesa sa cumpar unul cu totul de la un pasionat care isi dezmembreaza 25-ul.
mentionez ca am un renault 25 2165 cmc,91 kw, an fabricatie 1990, motor j7t-7-30, computer cu sinteza vocala in engleza, afisaj consum instantaneu electronic , scaune reglabile electric, oglinzi reglabile, geamuri electrice. imi place mult cum merge masina si as vrea sa ii mai rezolv din micile defectiuni.. inafara de alternator mai am o problema..masina merge si pe gaz , dar cand e pe gpl in acelasi timp calculatorul imi scade din litrii de benzina de pe afisajul electronic..are cineva vreo idee? ![]() cu riscul de a fi offtopic acum..ce parere aveti de dura lube? dc a bagat cineva nu din auzite.. |
--------------------
renault
laguna
1996 - 2.0 RT
|
|
nik01 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 1 July 06 ![]() |
[quote=johnnyfx,24 Dec 2007, 20:20]
salutare..probleme am si eu cu alternatorul..la fel, palpaie luminile la relanti si incarca peste 15.3 volti . m-ar interesa sa cumpar unul cu totul de la un pasionat care isi dezmembreaza 25-ul. are trafalet de vinzare,vezi topicul A decedat... etc recomand,am luat de la el calorifer si oglinda ,ok amindoua |
--------------------
renault
25GTX
- B25SHS
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:27 |