Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Joc cheder, La geamul fix usa spate

cipm
post 10 Nov 2006, 08:52
Post #1

"Clionian"

Group: Members
From: din 'Sighiu'

Sal'tare,

Nu v-am mai deranjat de multicel...
Azi dimineata cand mi-am luat servieta pe care o tin pe bacheta din spate am atins intamplator geamul fix al usi din spate. Am auzit un 'tzac' si initial am crezut ca geamul mobil nu a fost inchis bine. La o mai atenta examinare am descoperit de fapt ca apasand usor pe cheder in coltul de sus (vezi imaginea) dinspre interior si poi dinspre exterior, geamul si chederul se deplaseaza vreo 2-3 mm. Daca are joc inseama ca acolo nu etanseaza, corect? Deci poate intra apa.

Sunteti buni cei care a veti patru usi sa faceti un test sa vedeti daca si la voi este la fel?

Trebuie sa recunosc ca mie nu mi s-au desfacut chederele de la usi... deci trebuia sa am alta 'scapare' legat de chedere smile.gif

Cipm

Attached thumbnail(s)
geam_fix.jpg ( Size: 23.14k ) Number of downloads: 217

--------------------
Renault Clio III 1.2 16V 2006 Dynamic
nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiugrecu
post 10 Nov 2006, 15:04
Post #2

Membru incepator

From: Maroc

Eu am cinci portiere, dar totusi insa...
Impins cu nadejde cu degetul exact in coltul de sus al geamului, se duce spre exterior vreo 2-3 mm, si la portiera din stinga si la aia din dreapta. Tu n-ai incercat si la aia din stinga?
Pare ca asa sunt facute; nu cred ca ar intra ploaia pe acolo.

--------------------
Renault Clio III dci 65 CP 2006 Pack CA - 22794-A-56
+
cipm
post 10 Nov 2006, 17:35
Post #3

"Clionian"

From: din 'Sighiu'

Am incercat la ambele usi spate ( si eu am cinci wink.gif ) si jocul este la fel... insa nu trebuie apasat cu nadejde si se misca si daca apesi mai jos, insa deplasarea este cel mai visibil la colt.
Sper sa nu intre ploaia.. desi cand am miscat eu picatuiirle de apa care erau pe cheder... au fost absorbite in "neant" (au disparut intre cheder si rama usii)
Cel putin stiu ca nu se misca doar la mine.. si intra in categoria... "asa face toate" (Renault marca inregistrata happy.gif )

--------------------
Renault Clio III 1.2 16V 2006 Dynamic
nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site
+
bcr_gn
post 29 Mar 2009, 21:31
Post #4

Membru incepator

From: Constanta

Am nevoie de un cheder pentru geamul mobil, usa dreapta spate la un Clio III, cunoaste cineva vreo sursa?...astia cica nu pot comanda decat setul complet pentru toata usa ...si costa, nu gluma...eventual contact bcr_gn@yahoo.com.

--------------------
Renault Clio III 2007
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 00:31
Dacia