Joc cheder, La geamul fix usa spate
![]() ![]() ![]() |
Joc cheder, La geamul fix usa spate
cipm |
![]()
|
||
"Clionian" Group: Members Posts: 174 Joined: 5 April 06 From: din 'Sighiu' ![]() |
Attached thumbnail(s) geam_fix.jpg ( Size: 23.14k ) Number of downloads: 217 |
||
--------------------
Renault
Clio III 1.2 16V
2006 Dynamic nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site |
|||
ovidiugrecu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 1 February 05 From: Maroc ![]() |
Eu am cinci portiere, dar totusi insa...
Impins cu nadejde cu degetul exact in coltul de sus al geamului, se duce spre exterior vreo 2-3 mm, si la portiera din stinga si la aia din dreapta. Tu n-ai incercat si la aia din stinga? Pare ca asa sunt facute; nu cred ca ar intra ploaia pe acolo. |
--------------------
Renault
Clio III dci 65 CP
2006 Pack CA
- 22794-A-56
|
|
cipm |
![]()
|
"Clionian" Group: Members Posts: 174 Joined: 5 April 06 From: din 'Sighiu' ![]() |
Am incercat la ambele usi spate ( si eu am cinci
![]() Sper sa nu intre ploaia.. desi cand am miscat eu picatuiirle de apa care erau pe cheder... au fost absorbite in "neant" (au disparut intre cheder si rama usii) Cel putin stiu ca nu se misca doar la mine.. si intra in categoria... "asa face toate" (Renault marca inregistrata ![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.2 16V
2006 Dynamic nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site |
|
bcr_gn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 March 09 From: Constanta ![]() |
Am nevoie de un cheder pentru geamul mobil, usa dreapta spate la un Clio III, cunoaste cineva vreo sursa?...astia cica nu pot comanda decat setul complet pentru toata usa ...si costa, nu gluma...eventual contact bcr_gn@yahoo.com.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:31 |