Accident Cluj Napoca-Turda, week-endul 27-29 octombrie
![]() ![]() ![]() |
Accident Cluj Napoca-Turda, week-endul 27-29 octombrie
Freeymind |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|||
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
daca e vorba de accidentul in care si-au pierdut viata fii lui Vasile Soporan(Dumnezeu sa-i odihneasca) trebuie sa spun ca sunt inca socat.renault-ul megane are cazut spoilerul fata iar la logan s-a intervenit cu descarcerarea.chiar atat de slab este logan?am ramas mut.
This post has been edited by dadoshel: 2 Nov 2006, 16:16 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
- CJ37CUC/CJ10YET
Zen 2022/TLX 1989
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
De ce zici ca portiunea Cluj Napoca - Turda e o portiune ciudata de condus?
Accidente au fost si vor mai fi,nimic nou sub soare, dar cele cu morti sunt intr-adevar socante. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>renault-ul megane are cazut spoilerul fata iar la logan s-a intervenit cu descarcerarea.chiar atat de slab este logan?am ramas mut.
Am inteles ca Loganul a mai fost lovit si de o dubita |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Ciudata din urmatoarele motive:
- dupa coborarea Felecului, spre Turda, iti apar dintr-o data doua benzi si viteza creste imediat - curbele sunt foarte tari... pt cei care conduc prima data pe aceasta portiune sunt sigur ca ii surprind - coborarea Feleacului spre oras este destul de vestita pentru nivelul ridicat de pericol - cand carosabilul este ud, inghetat/ cand este ceata nivelul de pericol creste si mai mult - pentru ca majoritatea masinilor merg inconstient de repede - pentru ca nu se respecta marcajele... atat cele care delimiteaza benzile cat si semnele de circulatie |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Cine a fost de vina in accident?Si eu cred ca,conteaza si cum esti lovit depinde de ce parte a maisi este supusa accidentului pentru ca este stuit ca sunt locuri unde masinile nu sunt asa de rezistente la accidente!
Oricum eu cred ca avem prea multe accidente cu morti,PACAT! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Unde e Valcele ? ... pe vale la intrare in Turda sau pe unde anume ca nu mai stiu.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Freeymind |
![]()
|
Imediat cum cobori Feleacul spre Turda
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
vad ca deja de vine o obisnuinta aici ..
poate schimbam numele topicului din Stiri in Stirile de la ora 5 rog moderatorii sa faca o sectiune separata pt accidente .. ca poate oamenii mai vor sa traiasa si fara sa vada peste tot accidente .. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Corect, vreau si eu sa fiu scutit de accidente, caci astea nu-s stiri.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Parca era odata pe aici un topic special numai pt accidente...
Intr-adevar, se circula cu niste viteze pe portiunea aia... Mai ales la coborare, dinspre Cluj spre Turda e nebunie. |
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
pai trebuie sa ne uitam si la stirile de la ora 5 ca sa ne mai trezim..cel putin cand vad vreun accident.. ..parca nu mai am asa tupeu pe sosea..
![]() |
--------------------
DACIA
powered by Renault
- BC XX DAM
1998 " pietonul nu stia incotro sa se indrepte asa ca l`am calcat..." :DDD
|
|
Freeymind |
![]()
|
Pentru cei care cred ca postul se refera la stirile de la ora 5: imi pare rau confundati Tv cu forum-ul. Aici se discuta nu se uita la stiri! Se pare ca nu ati citit decat titlul topic-ului nu si continutul acestuia: VROIAM sa trag un semnal de alarma vis-a-vis de ceea ce se petrece pe acea portiune de drum care este foarte periculoasa si daca nu ma insel printre cele mai nesigure portiuni din tara. Poate ca nu a fost cel mai bun punct de plecare - accidentul petrecut in week-endul 27-29.10... Dar asa cum se intampla in tara noastra... fiecare cu ce vrea sa inteleaga!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene nu va convine topicu' nu intrati,nu cititi si gata.....
Freeymind relax ca n-o sa reusesti mare lucru..am incercat-o si eu, au incercat-o si altii si o s-ao mai incerce multi..printre atatia soferi valabili p'aici astfel de "mizilicuri" nu-si au locul p'aici.... |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Multi au fost "in apropierea accidentului". Coloana de masini se intindea pe zeci de km. Din Martinesti pana in Cluj era bara la bara.
Logan-ul a avut ghinionul sa fie prins in spate de un VW Sharan iar din fata a fost lovit de un Megane Sedan. Viteza... de abia astept sa puna camere ca pe DN1. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
scirocco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 October 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
r&d: iar e VW de vina... bata-l sa-l bata..
Impactul a fost frontal intre Renault si Logan, iar VW-ul a atins _ulterior_ Logan-ul _usor_ in spate. This post has been edited by scirocco: 9 Nov 2006, 11:29 |
-------------------- |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Intradevar,zole feleacului este una foarte periculoasa,cine nu a fost acolo poate sa confirme,accidente au fost in fiecare ani si multe din pacate,tot ce trebuie sa facam este sa avem f mare grija cum mergem in acea zona si sa acceleram PONDERAT nu sa intrii cu 100 in curba,dar aceste exenimente sa intampla soferilor fara experinta care isi forteaza norocul.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Freeymind |
![]()
|
Off: DRD: nu stiu daca vorbesti limba romana dar cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti modul in care postezi, macar ca respect pentru cei care iti citesc post-urile.
On: Se pare ca vinovatia in cazul accidentului de mai sus este inca in dezbatere... Sunt foarte curios sa vad ce verdict se va da in acest caz. Am auzit voci care spun ca vinovat ar fi fost chiar soferul loganului care a facut triplare in momentul impactului. Dar sa asteptam vocea justitiei inainte de a trage concluzii. |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
De vina a fost cel cu Megane care a intrat pe contrasens, nimeni nu a inteles altceva.
Ghinionul celor din Logan a fost amplificat de faptul ca a fost prins si din spate de acel Sharan (nu mai spun numele producatorului, ca face spume scirocco si chiar nu vreau sa patzeasca ceva). Cand am trecut spre Cluj, Sharan-ul cu fata lovita era acolo, in afara carosabilului, tot acolo era Logan-ul lovit si in fata (de fapt nu mai avea fata) si in spate era vai de soarta lui si Megane-ul era dus pe patforma cu habitaclul intact, desi soferul nu cred ca mai poate aprecia faptul ca este in viata. Ce era si mai curios, ca au trecut cateva zeci de masini spre Cluj pe langa noi, depasind coloana, pe contrasens , linie dubla, fara posibilitate de repliere, in conditiile in care cei din fata veneau cu 80+. Lumea nu se invata din pataniile altora. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Off: Ok imi cer scuze pentru toti care au citit post-ul meu cu greseli
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Langa Iasi (Valea Lupului), aseara in jurul orei 19, era intins un om pe mijlocul soselei, probabil mort. Am trecut la doar 2 m de el
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
De vina a fost cel cu Megane care a intrat pe contrasens, nimeni nu a inteles altceva.
Eeee.... aici e de discutat.... Intimplator il cunosc pe cel care era in megane... Omul e complet distrus, dar zice ca se cam trage pe vinovatia lui... se pare ca nu prea era el pe contrasens, ci dimpotriva! Si zice ca i se pare ca inainte de impact loganu a cam fost atins din spate..... Naiba stie, oricum, odihneasca-se in pace. Sa speram ca asa ceva nu se va mai intimpla (desi acu 2 zile am fost spre Turda si pe margine era o masina facuta zob) si ca cercetarile nu vor fi subiective. |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
Freeymind |
![]()
|
Cam asta am auzit si eu.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 17:07 |