Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme cu o tamponare pe RCA BT Asig, Se despagubesc dotarile suplimentare?

Miky 48
post 1 Nov 2006, 11:01
Post #1

Taximetrist

Group: Members
From: Arad

Am fost lovit din spate de o doamna asigurata la BT asig. si am o mica problema: eu mi-am montat pe masina (Logan) un sistem de senzori de parcare. Cei de la asigurari spun ca ei nu ma despagubesc deoarece nu este masina prevazuta din fabrica cu asa ceva si nici nu au fost montate ulterior la producator, chiar daca am factura. Domnul inspector mi-a spus ca daca erau montati la producator ma despagubea cu un singur senzor care s-a spart blink.gif dar nu stiu daca cei de la dacia stricau un set pt un singur senzor. Ce pot face sa imi recuperez dauna?

--------------------
Dacia Logan - AR-99-JAF 2006 Laureate+
Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 1 Nov 2006, 11:06
Post #2

scursura umana

From: Ct

Pai nu prea poti sa faci nimic...

--------------------
Tedei - -
+
klaus
post 1 Nov 2006, 11:10
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Sa-i ceri lu madam sa-ti plateasca

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Miky 48
post 1 Nov 2006, 11:16
Post #4

Taximetrist

Asa m-am gindit si eu, dar o alta problema ma framinta acum: daca aveam casco si imi reparam masina pe casco ei imi plateau acesti senzori(cred blush.gif ). Factura de la reparatii o trimiteau la BT asig si domnii trebuiau sa plateasca si senzorii deci pe casco se puteau inlocui dar pe RCA nu. Oare de ce?

--------------------
+
cristirenault
post 1 Nov 2006, 11:16
Post #5

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

corect ce zice klaus , trebuie sa iti plateasca respectiva , daca nu iti plateste poti sa o dai in judecata , ceea ce nu te sfatuiesc , pentru niste senzori , daca reusesti s-o convingi cu duhul blandetii ar fi cel mai bine.
L.E. cred ca iti schimbau pe CASCO dar stiu ca mai au astia de la asigurari o regula , trebuie sa te duci si sa le zici ca ti-ai montat ceva suplimentar pe masina... depinde f mult de societatea de asigurari... si de agentul lor care face constatarea....

This post has been edited by cristirenault: 1 Nov 2006, 11:18

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
Tudor
post 1 Nov 2006, 11:33
Post #6

Moderator

From: Bucuresti

pe casco, pentru a fi despagubiti, senzorii trebuiau asigurati ca dotare suplimentara

pe rca, asiguratorul ar trebui sa ii despagubeasca fara discutii, atata timp cat ei se gasesc pe masina si avaria e evidenta (nu exista nici o prevedere in lege privind dotari standard si nonstandard). cere sa vorbesti cu un sef. cere sa iti arate care este prevederea legala referitoare la dotari nonstandard din legea RCA. te sfatuiesc sa le ceri in scris (pastreaza copie si cere numar de inregistrare) sa iti despagubeasca si senzorii de parcare si sa le ceri sa iti raspunda tot in scris (cerand sa iti treaca in argumentatie si prevederea legala in baza careia au decis refuzul). daca nu iti raspund sau iti raspund ca nu iti despagubesc, imediat contestatie la CSA. noteaza-ti (in mod evident, ca sa vada ca nu glumesti si ca te pregatesti riguros de o contestare) numele (+ functia, data si locul) tuturor persoanelor de la BT Asig cu care discuti.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Miky 48
post 1 Nov 2006, 11:49
Post #7

Taximetrist

Asta doream sa aflu. Mii de multumiri Tudor worship.gif

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 21:37
Dacia