Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Parcări laterale

Cît de bine știați să faceți parcări laterale la terminarea școlii?

Eram bîtă, nu-mi ieșea nici una. [ 1 ] ** [2.04%]
Îmi ieșeau din cînd în cînd. [ 31 ] ** [63.27%]
Îmi ieșeau toate, dar numai cu mașina pe care făcusem școala [ 10 ] ** [20.41%]
Eram as, făceam laterale cu orice mașină, legat la ochi și cu mîinile la spate. [ 7 ] ** [14.29%]
Total Votes: 49
Guests cannot vote 
VladSoare
post 27 Oct 2006, 15:15
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Voluntari, pe stînga

S-a vehiculat în alt topic ideea că cei care nu știu să facă parcări laterale nu merită să aibă permis. Sînt curios cîți dintre noi ar fi stat pe bară dacă ar fi fost așa. smile.gif

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 27 Oct 2006, 15:52
Post #2

Membru autentic

O optiune de "uneori da, alteori nu" se poate?
Ritmul in care imi "ies" parcarile laterale din prima nu cred ca s-a schimbat prea mult in 80 si ceva de mii de km si 4 ani de cand am carnet, in schimb le fac mult mai repede si le corectez imediat daca nu-mi ies. Pana nu parchez la 5 centimetri de bordura nu ma las, si nici nu ma consum prea mult, doar am servo.

--------------------
. . .
+
bonzai
post 27 Oct 2006, 15:57
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu am facut prima parcare laterala cu o zi inaintea examenului. Mi-a explicat instructorul schema prezentata in topicul celalalt si a fost ok. Problema a fost cand am trecut de la berlina de scoala la nova personala si nu mai functionau punctele de reper. Desi nova era mai mica imi venea mai greu sa o parchez.
Oricum la examen nu a fost nevoie de laterala. Ceea ce a fost un lucru bun.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
sandman_
post 27 Oct 2006, 20:35
Post #4

software engineer

From: Viena, Austria

Eu sunt undeva intre varianta 3 si varianta 4, dar am votat 3.
Eram tatic cu masina de la scoala si cu masinile cu care ma antrenasem (ce avea tata prin parcul auto: un tico, un cielo si alta dacie). Acestu lucru nu e deloc exagerat sau deosebit, deoarece parcarea laterala inseamna antrenament.

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C - GJ-01-SSP Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
cristirenault
post 27 Oct 2006, 21:23
Post #5

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

eu eram as si imi ieseau cu orice masina , pentru simplul motiv ca pe atunci erau 95 % numai Dacii 1300... acum imi ies cu orice masina , inclusiv cu microbuzul Renault Master de ~6 metri , ca sa aveti de ce sa va amuzati wink.gif

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
Rareshro
post 27 Oct 2006, 23:52
Post #6

Membru incepator

Mie imi ieseau din cand in cand, norocul meu ca s-a nimerit ca la examen sa-mi iasa. Oricum, de cele mai multe ori nevoia te invata, primele dati e mai greu ca dupa aia iti dai drumul (ca la femei). smile.gif

--------------------
dacia Logan - BV-__-TED 2004 Laureate
ClioIII 1.6 16V 110cp BV-__- DUM
+
A l e x
post 28 Oct 2006, 02:34
Post #7

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Sper sa nu ies de 'laudaros' pentru ca nu asta e intentia dar am votat 4. Am exersat mult si inafara scolii in curte, cu cutii, si chiar eram 'as'. Si la examen am facut-o continuu, adica mergand in spate fara sa ma opresc sa iau reper.

Acum sincer in Bucuresti sunt mai perfectionist, am o manie sa o duc cu rotile la 1 cm de bordura si cand e locul ingust nu imi iese chiar din prima langa bordura, asa ca o mai manevrez putin.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Turkish
post 30 Oct 2006, 14:51
Post #8

Membru autentic

Parca in Bucuresti e foarte relevanta parcarea cu spatele...
De cate ori nu am pierdut un loc de parcare pt ca am mers in fata ca sa intru cu spatele pe loc si a venit unu mai pe faza, a intrat cu botu pana pe bordura direct cu fata si a indreptat-o apoi.

Sincer fac parcari cu spatele cand ajung seara acasa. In rest in traficu din Buc cum gasesc locul cum o var cu botu, cum intra, o mai asez dupa. E mai important sa am unde lasa masina decat sa o pun perfect...

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
padre
post 30 Oct 2006, 15:15
Post #9

Il padrino

From: Bucuresti

Eu am avut un instructor foarte bun, am votat ca eram as. Si chiar mi-a iesit perfect parcarea la examen. De atunci au existat si parcari mai putin reusite, dar foarte putine.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
dya
post 30 Oct 2006, 16:02
Post #10

Membru fost gras

Chestia cu reperele a functionat si la mine de minune. E drept ca scoala o faceam pe o Dacie, pe cand tata acasa avea o Lada 1500 care vira jumate cred cat o dacie.
Cu Lada trebuia sa fac cam doua incercari sa-mi iasa.. Plus ca directia era gen "melc" biggrin.gif (cunoscatorii stiu) si trageai de volan ca la camion. Pe langa ea dacia mi se parea ca re servo.
Acu' cu Cliotu' ma incapatanez si eu sa o parchez cat mai aproape de bordura si am constatat ca atunci cand parchez lateral dreapta, reusesc din prima in proportie de 85% spre deosebire de parcarea lateral stanga... Oricum, traisca servo!

--------------------
Nissan Qashqai 2008 1.5dCI 105CP
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 21:26
Dacia