pret CIP? pret DDP? daca cumpar in leasing...
![]() ![]() ![]() |
pret CIP? pret DDP? daca cumpar in leasing...
D2ani |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 21 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gt
1998
- b16rgw
|
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu platesti DDP-ul care e pretul cu toate taxele..CIP-ul e fara taxe si il iei la banii aia doar daca beneficiezi de nu stiu ce scutiri de taxe..parerea mea
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca iei masina cash platesti: pret CIP + taxe vamale (30% - din afara UE) + acciza + TVA
Daca iei in leasing platesti CIP + dobanda + valoare reziduala + taxe vamale la valoarea reziduala (nu stiu cu acciza cum e) + diverse taxe pt. deschidere leasing Daca iei in rate platesti: CIP + taxe vamale + acciza + TVA + dobanda + taxe dosar Orice versiune de finantare ai alege ti se adauga la rata si CASCO |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Iti spun eu cum e cu Lancerul pt ca asta vara am luat unu !
Daca il iei cu banii jos platesti pretul DDP, adica pretul CIP la care se adauga TVA ,Taxele Vamale si acciza aia . Daca o iei in leasing fentezi plata taxelor vamale si platesti la final practic 6% in loc de 30% cat reprezinta taxele vamale pt auto fabricate outside europe. Se poate face leasing si pe persoana fizica , trebuie sa ai veniturile oficiale ok. |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:37 |