Defecte de vopsire
![]() ![]() ![]() |
Defecte de vopsire
lukis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|||
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Pai sa nu semnezi receptia lucrarii si sa ceri revopsire !
Daca nu vor , le spui ca faci reclamatie la VC ! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Conform cu http://www.vopseleauto.ro/?Suport%20tehnic...20si%20solutii#
QUOTE(Incluziuni de praf) Definitie: Particule mici de diverse proveniente(praf, scame) prezente in filmul de vopsea. Cauze: 1. Substratul nu a fost curatat inainte de vopsire. 2. Sistemul de filtre al cabinei de vopsit este este murdar, furtune de alimentare cu aer murdare, etc. 3. Contaminare zonelor de finisare cu aer din zonele de pregatire. Cum se evita: 1. Degresati si curatati inainte de vopsire. 2. Asigurati intretinerea corecta a cabinei de vopsit. 3. Asigurati-va ca zonele de finisare ale vopselei sunt separate de zonele de pregatire. Remediu: Pentru defecte minore se polisheaza. Pentru defecte majore se slefuieste pana in stratul in care isi are provenienta contaminarea si se revopseste. Eu zic sa nu semnezi si sa mentionezi ca vopsirea nu s-a efectuat conform devizului si standardelor (inselaciune, pentru ca au scris niste operatii pe care nu le-au efectuat). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lukis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
Klaus, multumesc. Cauza este vechimea camerei si faptul ca in incinta se executa lucrari de constructie ( lucru pe care nu l-am stiut cind am lasat masina - n-as mai fi lasat-o). Ei au recunoscut. Pe deviz am mentiunea ca vopsirea s-a efectut cu defecte , cu semnatura si stampila directorului. Mi-au spus sa vin sa o refaca dupa ce isi monteaza noua camera ( cu noul sistem de vopsire ). Credeti ca este ok ?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ti-au dat scris ca recunosc problemele si se va remedia dupa ce retehnologizeaza vopsitoria e ok.... Atentie la un aspect... !!! ... sa scrie clar termenul cand vor remedia... daca nu scrie decat ca s-au constatat probleme si ca le repara, fara a preciza cand sau pana cand, trebuie sa te duci sa ceri expres remedierea (dovedibil) in termen de 30 de zile... deoarece garantia manoperelor este de 30 zile conform legislatiei actuale... Deci pune-i sa-si asume in scris un termen, nu numai recunoasterea problemei.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:02 |