Detalii despre instalare magazie mp3 pe Megane, VDO CHM604MP3
![]() ![]() ![]() |
Detalii despre instalare magazie mp3 pe Megane, VDO CHM604MP3
liviurosioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- eu am instalat magazie DVD... pe laguna 2 nu megane... ideia este ca o poti instala unde vrei numai sa respecti instructiunile... in primul rand sa verifici unghiurile la care ea functioneaza OK sai apoi sa te hotarasti unde o amplasezi, sunt magazii care functioneaza numai la orizontala si verticala, sunt altele cum e si a mea care merg si la alte unghiuri de inclinare numai ca tre sa i modifici niste chestii la antisoc... dupa ce ai stabilit locul(recomand in portbagaj undeva) tragi cablul si il maschezi de preferinta pe partea soferului in plasticurile pe sub care este bagata mocheta, treci pe deasupra pedalierului si intri prin spatele consolei centrale apoi mufezi in casetofon sau CD depinde ce ai si... play!!! nu cred ca se merita sa dai bani pentru montaj... o poate face oricine oricat de nepriceput ar fi... bafta!
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Mersi de informatii, am analizat cu maxima atentie si cred ca cel mai bun loc ar fi in portbagaj, in partea din stanga, in spatiul ramas liber langa amortizor, iar cea mai buna motare in spatiul respectiv este cea verticala.
BTW, mai am una de vanzare, in sectiunea Bursa. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Si eu am instalat-o tot in portbagaj, in partea stanga. Am montat-o pe verticala.
Legat de unghiul de instalare, din cate tin minte are un buton la care ii poti regla unghiul, asa ca citeste bine documentatia. Eu am tras firul singur, e putina migala, dar se poate trage prin plasticele care tin mocheta (in dreptul usilor), iar la sofer l-am bagat pe sub mocheta si pedale. Mai mult mi-a luat sa montez magazia in suruburi decat sa trag firul. Poate o sa atasez o poza zilele astea. Bafta! |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
intrebare intrebatoare:a montat-o cineva la sistemul Cabasse?Aveti idee ce tre sa fac sa o pun pe un asemenea sistem?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai.. la cabasse nu ai magazie?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
ba da, dar nu e mp3:((decat pe Laguna si in combinatie cu nagigatie..Ce jegosi...
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by andreicri: 17 Oct 2006, 13:15 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
gata, mi-am montat si eu magazia luata de la liviu. am montat-o in buzunarul de sub scaunul pasagerului pe care a trebuit sa il modific destul de mult ca nu incapea.
mai scriu dupa ce mananc ceva si ma si dezghet (8 grade afara.... cold ... very cold). |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Atentie la un aspect foarte important: pentru cd playerele de origine de tip Updatelist, functioneaza magazia VDO DAYTON CHM 604 MP3 /62.
Exista versiunea fara acel /62 la sfarsit, dar care nu este compatibila cu casetofoanele Updatelist (2005 si ulterior), ci doar cu Tunerlist (2000-2004). Experienta a demonstrat de asemenea ca nu este afisat pe display id-tag-ul mp3-urilor. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am instalat magazia..cea fara /62 pentru ca eu am tunerlist, in torpedou.
ea sta in positia normala, numai ca este montata suspendat, pe tavanul torpedoului cum ar veni.. o am acolo din aprileie, si nu are nici o problema, nu sare cd-ul nici pe cele mai proaste drumuri. si confirm si eu faptul ca nu apare pe ecran ID3 tag.. ceea ce e "naspa"....si nu stiu ce solutie exista... m-am gandit daca nu cumva or avea ca acesoriu vre-un ecranel suplimentar sau ceva! |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
liviurosioara |
![]()
|
La instalarea in Megane Sedan in portbagaj, exista vreun risc sa curga apa pe changer in cazul in care deschizi portbagajul dupa ce ai spalat masina sau a plouat?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ca sa nu mai intreb prin alte parti.... cum se demonteaza radiomp3-ul de pe megane 2.2 ca sa am acces la mufe in spate?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Cuvy |
![]()
|
Am atasat imagini cu locul unde am instalat eu magazia.
S3604372.jpg ( Size: 60.46k ) Number of downloads: 908 S3604374.jpg ( Size: 63.7k ) Number of downloads: 916 |
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Frumos, dar n-au trecut suruburile alea prin tabla caroseriei?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Cuvy |
![]()
|
N-au trecut, ca pana la tabla caroseriei mai e o tabla, in interior.
|
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rombu @ 19 Oct 2006, 18:43) ... si confirm si eu faptul ca nu apare pe ecran ID3 tag.. ceea ce e "naspa"....si nu stiu ce solutie exista... m-am gandit daca nu cumva or avea ca acesoriu vre-un ecranel suplimentar sau ceva! Stiu ca topicul e vechi dar ma interesa urmatorul aspect. Se poate inlocui display-ul HU de pe un Symbol 2007 (HU update list) cu unul de pe un Symbol similar dar pentru varianta de HU cu MP3? A incercat cineva sau ca sa iti apara ID3 tag trebuie schimbate atat display-ul cat si HU? |
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
.
- .
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
victoriousgoofy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 19 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Incercati si la sectiunea 'In Car Entertainment'; am deschis un topic pe marginea magaziilor VDO compatibile cu HU Renault
![]() Numai bine!!!!! si La Multi Ani pentru 2009!!!!!!!!! |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:50 |